damian81Z Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 poszukuje fotek srebrnych B5 z polakierowanymi dokładkami zderzaka,chce pomalowac swoje ale nie wiem jaki bedzie efekt, znalazłem na forum tylko czerwone
Kowi87 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ja mam pomalowane ale szara, jak rozjaśnisz fotke będzie srebrny a tak powaznie to zobacz do mrogala on ma srebrnego avanta pomalowanego
damian81Z Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 no dzieki,widze ze dokladki w komplecie z listwami bocznymi i progami musza byc razem polakierowane wtedy jest efekt
Kierownik Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 ale jak to będzie sie miało z tymi gumowymi listwami na drzwiach ? farba nie złazi ?
damian81Z Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 no wlasnie tych listw sie najbardziej obawiam, ale jakis elastomel do lakieru powinien zrobic lakier elastyczny i moze szybko nie popeka
Kierownik Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 ktoś na forum wywalił te listwy w pi*du zaszpachlował, pomalował i było glanc tylko za chiny nie pamiętam kto tak zrobił
medik Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 poszukuje fotek srebrnych B5 z polakierowanymi dokładkami zderzaka,chce pomalowac swoje ale nie wiem jaki bedzie efekt, znalazłem na forum tylko czerwone
HaVoK Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Medik ile płaciłeś za malowanie dokładek? Mi lakiernik zawołał 400 zł.[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 21:39_________________________________________________Oczywiście z progami i listwami na drzwiach.
medik Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Jak kupiłem auto były już pomalowane.
damian81Z Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 dzieki medik o to mi wlasnie chodziło
Inkognito Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 listwy na drzwiach ścinasz łebki od klipsów mały szpachelek malowanie do listwy i cieszysz się rakiem gnijących listw
HaVoK Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 listwy na drzwiach ścinasz łebki od klipsów mały szpachelek malowanie do listwy i cieszysz się rakiem gnijących listw Nowe listwy z ASO pozbawione są tej wady podobno
Kowi87 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 U mnie te listwy narobiły problemu, wczesniej skorodowały na tyle że przeszło mi to na drzwi na wiosne całkowicie dziadostwo likwiduje
Rekomendowane odpowiedzi