mas0n Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Szczegóły: http://gt.sisco.pl/beta/kalendarz-imprez/iv-runda
krisch Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 OO widzisz , właśnie w radiu słyszałem . Ktoś się wybiera bo ja muszę być . Mieszkam 2 km od Karpacza i nie mam zamiaru tego przegapić .
AMON Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Wlasnie wrocilem z zawodow ,swietna impreza,emocje,adrenalina,dym,zapach spalonej gumy,czysta esencja motorsportu,cos pieknego,impreza ogolnie rozwojowa jesli chodzi o miejsce-Karpacz gory i co za tym idzie gorskie trasy czyli to z czego drifting sie wywodzi,kontrakt juz podpisany na 3 lata,takze za rok znow spotkanie z najlepszymi zawodnikami driftingu w Polsce
krisch Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Oj się działo panowie i panie . Cala sobota i niedziela spędzona na trasie . Impreza mega super . Co te chłopaki potrafią na tych maszynach wyrabiać to głowa mała .
mas0n Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 Dla mnie nie zapomniana runda. I ku**a nie żałuję ;] kto jedzie do poznania?
AMON Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Dla mnie nie zapomniana runda. I ku**a nie żałuję ;] kto jedzie do poznania? Stalem doslownie 5m wyzej od miejsca gdzie kreciles hehehe
Perezip Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Leci ktoś na ostatnia runde w niedziele do Poznania?
Rekomendowane odpowiedzi