mac1985_k-ce Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Witam koledzy nie znalazłem wątku pasującego do mojego problemu, a mianowicie gdy zamykam i otwieram auto pompka centralnego jeszcze przez ok. 20 sekund już po otwarciu lub zamknięciu pracuje. Wydaje mi się że gdzieś jest nieszczelność w przewodach powietrza tylko nie wiem jak najprościej zlokalizować to miejsce z góry dziękuję za pomoc
damian12759 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 witam, tak jak piszesz może to być nieszczelność lub też wirnik w pompce jest już na wykończeniu. Ja bym proponował podmienić na chwilę pompkę żeby to sprawdzić.
TurboTeam24 Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Napewno nieszczelność..posłuchaj przy każdych drzwiach przy centralnym czy nie słychać uciekającego powietrza..napewno będzie słychać..Powodzenia..
majkel_majki Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Sprawdź siłownik zamka tylnej klapy, taki mały grzech avanta, też kiedyś miałem z nim problem bo pękła membrana.
Rekomendowane odpowiedzi