Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy mam małą awarię :confused4:

Klamka zewnętrzna od strony kierowcy nie chce otworzyć mi drzwi :wallbash: Wewnętrzna klamka jest ok i działa.

W tym samym czasie pociągnąłem za klamkę i nacisnąłem przycisk otwarcia na pilocie i wtedy już nie mogłem otworzyć drzwi, ale czy może to mieć jakiś związek ze sobą :mysli:

W porównaniu do pozostałych klamek ta "zepsuta" działa dużo lżej, nie stawia żadnego oporu.

Poczytałem trochę ten temat od http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22883.0;highlight=klamka+zewnętrzna ale mój przypadek nie ma nic wspólnego z zamarznięciem bo temp. na zewnątrz jest dodatnia. Jakieś pomysły jak to rozwiązać, ktoś miał coś podobnego?? Jaką budowę ma ten mechanizm zamka drzwiach w b8, podrzuciłby ktoś?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pasuje rozebrac tapicerke i sprawdzic czy czasem cięgno nie odczepiło sie z jakiegos powodu :)

Opublikowano

Pasuje rozebrac tapicerke i sprawdzic czy czasem cięgno nie odczepiło sie z jakiegos powodu :)

Właśnie przeglądałem Twój wątek o zdejmowaniu tapicerki z drzwi, chyba będę musiał to rozebrać...

Opublikowano
  • Autor

To te same co wcześniej tylko bez modułów czy jak ??

Opublikowano

te są od innego sprzedającego

Ta aukcja była jeszcze dziś przed południem za 1400zł - skończyła się i koleś wystawił je ponownie za 1150zł i pewnie za 1100 sprzeda

Opublikowano
  • Autor

żeby użyć w pełnej funkcjonalności trzeba mieć legalne moduły drzwiowe... :kwasny:

Opublikowano

żeby użyć w pełnej funkcjonalności trzeba mieć legalne moduły drzwiowe... :kwasny:

co to takiego ?

to te elementy które był w tej innej aukcji lusterek czy jeszcze coś innego

Opublikowano
  • Autor

taa

Opublikowano

a ile w aso takie moduły ?[br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 22:36_________________________________________________tu są te drugie

http://allegro.pl/audi-a4-8k9-s-4-lusterka-kompletne-stan-idealny-i1985562616.html

Opublikowano

cena zajebiaszcza :tongue4:

Opublikowano

Zgadza sie :) sterowniki w drzwiach . Sa one z roznymi oznaczeniami i funkcjonalnościa

Opublikowano

Wrclaguna, uruchomiles adaptive cruise control? Umieram z ciekawosci ...

Opisales to moze? Ostrze sobie zeby na to, a ta ktora mam kupic niestety tego nie ma...

Opublikowano

Wrclaguna, uruchomiles adaptive cruise control? Umieram z ciekawosci ...

Opisales to moze? Ostrze sobie zeby na to, a ta ktora mam kupic niestety tego nie ma...

Niestety brakuje mi licznika :(

Troszke drogawy MOD :confused4:

http://moto.allegro.pl/audi-a4-tempomat-adaptacyjny-acc-i1937153258.html

Opublikowano

Te graty potrzeba do zalozenia ACC :wink4:

Zegary 400-800 PLN (legalne ) manetki 250-350 PLN kratka 150 PLN RADAR 400-900 PLN (legalne ) plus instalacja :)

ACC.jpg

Opublikowano

trza rezać :)

Opublikowano
  • Autor

Pamiętam że laguna coś mówił że sterownik silnika musi obsługiwać webasto (albo jakaś podobna lipa była... :kwasny: )

Opublikowano

Pamiętam że laguna coś mówił że sterownik silnika musi obsługiwać webasto (albo jakaś podobna lipa była... :kwasny: )

Sterownik silnika musi miec wgrany dodatkowy soft aby webasto ruszyło . Nawet w ASO nie mają pojecia jak to sie robi :confused4: .

sluchajcie, a czy w A4 b8 3.0 TDI toto ruszy?

http://allegro.pl/webasto-audi-i1934159798.html

jak jest zrealizowanie dogrzewanie w tych autach?

W B8 tymi sterownikami nie ruszysz fabrycznego webasta .