Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kto miał problem z niedomykającą się zaślepką sprysków reflektorów? widziałem kiedyś info na ten temat. spryskiwacz zaczepia się o zaślepkę przy zamykaniu i nie domyka się.

Opublikowano

ja tak miałem ale tylko raz mi się zdarzyło i więcej się nie powtarzało, domknąłem rękę i działało później

Opublikowano

kto miał problem z niedomykającą się zaślepką sprysków reflektorów? widziałem kiedyś info na ten temat. spryskiwacz zaczepia się o zaślepkę przy zamykaniu i nie domyka się.

to zobacz sobie w którym miejscu zaczepia się i delikatnie przyszlifuj to miejsce :gwizdanie: Tak w ASO naprawili mi ta usterke :cool1::decayed:

Opublikowano

przypalisz papierosem i będzie...

Opublikowano

Wesolych Swiat dla Was chlopaki! :)

Opublikowano

Ja płacę pełny pakiet AC OC + Midi Assistance 1200zł (90tyś) w AXA :naughty:

1200pln na rok??

Opublikowano

Ja płacę pełny pakiet AC OC + Midi Assistance 1200zł (90tyś) w AXA :naughty:

ile ? za pełne AC ? :shocked: :shocked: :shocked:

Średnio mi się chce wierzyć :gwizdanie:

Opublikowano

nie ma takiej opcji w żadnym z towarzystw ubezpieczeniowych

Opublikowano

nie ma takiej opcji w żadnym z towarzystw ubezpieczeniowych

też mi sie tak wydaje ze to jest nie realne :cool1:

Opublikowano

Przesłać wam skan? :cool1:

Mam 60 + 60% zniżek i jakieś 13 lat jazdy bezwypadkowej a prawko od 91 roku... Jak link4 i PZU obliczyli mi 2,600 tez powiedziałem im :thumbdown:

Opublikowano

Przesłać wam skan? :cool1:

Mam 60 + 60% zniżek i jakieś 13 lat jazdy bezwypadkowej a prawko od 91 roku... Jak link4 i PZU obliczyli mi 2,600 tez powiedziałem im :thumbdown:

Prześlij scan wraz z warunkami umowy bo dalej nie wierze :gwizdanie: że płacisz 1200 zł za rok składki OC + AC +Asistance mini przy ubez. Audi na 90 tyś

Sam mam 60 i 60 % i płace 4 razy tyle co TY :gwizdanie:

Wiec gdzie jest haczyk ? Chciałbym zobaczyc tylko scan umowy na AC ( i czego ona obejmuje , jaka ochrona itd ) bo coś mi tu sie wydaje ze AC masz jakieś minimalne

Opublikowano

Cuber jak bede następnym razem na spocie to ci przywiozę ;) scan tez zrobię jak z wyrka swoje fat body ztoczę :> warunki umowy mam standard są na axa website

Opublikowano

już widzę ile wyłączeń ma to ubezpieczenie i innych historii - to ub. było by ok dla B6 o wartości 30 tyś zł

Kolego Jarku - wszystko OK - i to że płącisz 1200zł to może i prawda skoro tak piszesz - ale nie liczył bym na to że mogę spać spokojnie przy każdym zdarzeniu płacąc 1200 za furę wartości 90 tyś zł

Jako że zawodowo po części zajmuję się ubezpieczeniami ( wszelkimi i wszystkich firm ) to wiem jak takie ubezpieczenia sa skonstruowane - bardziej przypominają kartkę o nagłówku ubezpieczenie niż przejmują na siebie odpowiedzialność w razie zdarzenia - pewnie dokładne wgłębienie się w OWU doło by mi pełną odpowiedź i wytłumaczenie ceny.

Coś co większość firm na rynku ubezpiecza za około 3000-4000 tyś zł nie może nagle AXa ub. na tych samych warunkach za 1200zł ( przy tych samych zniżkach i parametrach auta ) tybmardziej że do najtańszych AXA nie należy

Opublikowano

Cuber jak bede następnym razem na spocie to ci przywiozę ;) scan tez zrobię jak z wyrka swoje fat body ztoczę :> warunki umowy mam standard są na axa website

własnie skorzystałem z kalkulatora na AXA i AC + OC mi wyszło 5,2 tyś zł przy ubezpieczeniu samochodu na 88 tys zł ( domyślam sie ze ten kalkulator nei jest wyznacznikiem no ale bez przesady że by była az taka różnica czyli 4 tys zł )

Więć teraz chciałbym poznać jakie masz warunki na AC , jaką ponosi odpowiedzialnosc AXA za, kradzież, kolizje, pożary, wandalizm itd itp bo wydaje mi się ze przy tej kwocie to chyba żadną :gwizdanie:

już widzę ile wyłączeń ma to ubezpieczenie i innych historii - to ub. było by ok dla B6 o wartości 30 tyś zł

Kolego Jarku - wszystko OK - i to że płącisz 1200zł to może i prawda skoro tak piszesz - ale nie liczył bym na to że mogę spać spokojnie przy każdym zdarzeniu płacąc 1200 za furę wartości 90 tyś zł

Jako że zawodowo po części zajmuję się ubezpieczeniami ( wszelkimi i wszystkich firm ) to wiem jak takie ubezpieczenia sa skonstruowane - bardziej przypominają kartkę o nagłówku ubezpieczenie niż przejmują na siebie odpowiedzialność w razie zdarzenia - pewnie dokładne wgłębienie się w OWU doło by mi pełną odpowiedź i wytłumaczenie ceny.

Coś co większość firm na rynku ubezpiecza za około 3000-4000 tyś zł nie może nagle AXa ub. na tych samych warunkach za 1200zł ( przy tych samych zniżkach i parametrach auta ) tybmardziej że do najtańszych AXA nie należy

dokładnie

ps. Mironku Jak szukałem dla Siebie pakietu to taniej niż 4 tys nie szło znaleść :gwizdanie:

Opublikowano

ja płaciłem 4600zł przy wartości 105 tyś zł i 60% przy OC i 30% AC - kończy mi się w lutym więc zobaczymy gdzie i za ile ubezpieczę sobie furkę.

Rzeczywistość jest taka że mało ale to mało kto przy podpisaniu ubezpieczenia czyta te kilkanaście stron ogólnych warunków i wszelkich wyłączeń ( których też często agenci ubezpieczeniowi nie przedstawiają czy dołączają ) inną sprawą jest to że większości te ogólne warunki są nie przypadkiem napisane językiem ubezpieczeniowym nie do końca jasnym dla przeciętnej osoby pracującej w innej branży ( z ub. nieruchomości to już totalnie jest jazda na maxa :) )

temat rzeka................