Opublikowano 1 Marca 201214 l http://moto.allegro.pl/audi-a5-s5-a4-s4-rs4-rs5-s3-tt-s-line-kierownica-i2177622057.html :slina::slina::slina:
Opublikowano 1 Marca 201214 l Panowie jakie macie opinie o Eibach Pro Kit? bo zastanawiam się nad takim zestawem do mnie.. Jedrekx uważaj z tą glebą
Opublikowano 1 Marca 201214 l Jedrekx uważaj z tą glebą no jeśli zapłacę tyle za lakiernika to z eibachami trochę poczekam w poniedziałek/wtorek będę gadał z kim innym
Opublikowano 1 Marca 201214 l tylko na tym foto to chociaż delikatny jest ten zjazd.. u mnie do garażu jest "odrobinę" stromiej
Opublikowano 1 Marca 201214 l wiem ze juz bylo, ale duzo tych stron sie zrobilo. Ma ktos pod reka kodowania? fis i doswietlanie zakretow??
Opublikowano 1 Marca 201214 l cholera.. szkoda, że w Bydgoszczy nikt nie ma VCDS'a żeby mi zakodował doświetlanie zakrętów..
Opublikowano 1 Marca 201214 l cholera.. szkoda, że w Bydgoszczy nikt nie ma VCDS'a żeby mi zakodował doświetlanie zakrętów.. dla mnie ta funkcja jest bez sensu - jeżdżą takie auta po mieście i mrugają cały czas a to z jednej strony a to z drugiej
Opublikowano 1 Marca 201214 l to i tak by tylko działało przy włączonych światłach mijania. przy dziennych to nie działa
Opublikowano 1 Marca 201214 l Ja tez kiedys, mialem właczona to funkcje... - chcialem zobaczyc jak to dziala Po pewnym czasie zdecydowalem sie ja wylaczyc - zaczela mi przeszkadzac. Kwestia gustu
Opublikowano 1 Marca 201214 l Ja tez kiedys, mialem właczona to funkcje... - chcialem zobaczyc jak to dzialaPo pewnym czasie zdecydowalem sie ja wylaczyc - zaczela mi przeszkadzac. Kwestia gustu mam taki sam gust , śmiesznie to wygląda
Opublikowano 1 Marca 201214 l jesli cos ma poprawic widocznosc w nocy to zdecydowanie nie jest smieszne, a zasadne. coraz wiecej aut ma to seryjnie, tyle, ze zazwyczaj p.mgielne zaprojektowane sa tak by duzo boku doswietlaly.. wlaczalem w nocy p.mgielne by zobaczyc ile daja i niestety raczej niewiele.. Grzes, zraportuj cze zauwazyles poprawe... edita: btw: gratuluje wyboru auta, panie i panowie Na bazie zebranych danych, DEKRA wyłania też model "Najlepszy ze wszystkich klas". Tytuł ten utrzymuje auto, które we wszystkich kategoriach przebiegu uzyskało najlepszy uśredniony wynik. W najnowszym zestawieniu zwyciężyło.. http://moto.pl/MotoPL/1,90109,10970823,Najmniej_awaryjne_czyli_raport_DEKRA_2012.html
Opublikowano 2 Marca 201214 l Doswietlenie zakrętow to wg. mnie to tylko taki bayer Praktycznie nic nie daje i nie poprawia widocznosci w nocy . W A4 B8 daje radę juz BIX skrętny ( kierowany)
Opublikowano 2 Marca 201214 l Doswietlenie zakrętow to wg. mnie to tylko taki bayer Praktycznie nic nie daje i nie poprawia widocznosci w nocy .W A4 B8 daje radę juz BIX skrętny ( kierowany) i za tą wypowiedź , dla ciebie Grzesiu ludzik -
Opublikowano 2 Marca 201214 l Pojawiła sie juz nowa poducha z A4 2012 http://moto.allegro.pl/audi-a4-8k-rok-2011-poduszka-powietrzna-i2179425931.html
Opublikowano 2 Marca 201214 l Doswietlenie zakrętow to wg. mnie to tylko taki bayer Praktycznie nic nie daje i nie poprawia widocznosci w nocy . w Q7 poliftowym za to dużo daje, bo oprócz halogenu doświetla się jeszcze coś w lampie po danej stronie