Opublikowano 29 Marca 201214 l Darecy, tego juz linkowalem, przyjzyj sie mu, jest poliftowy, pewnie u mnie nie zagra... Zamowilem wlasnie symphony z 2010 roku na innej aukcji. Zdjecie ochrony pota ASO nie wchodzi pewnie w gre.. :-/
Opublikowano 29 Marca 201214 l Darecy, tego juz linkowalem, przyjzyj sie mu, jest poliftowy, pewnie u mnie nie zagra... Zamowilem wlasnie symphony z 2010 roku na innej aukcji.Zdjecie ochrony pota ASO nie wchodzi pewnie w gre.. :-/ faktycznie gdzieś widziałem te symphony... nie chcesz zbudować sobie 2 lub 3G może było trochę drożej ale miałbyś fajnego moda. Masz kolorowy ekran czy czerwony?
Opublikowano 29 Marca 201214 l Kolor, fis tez kolorowy. W zasadzie nie widze potrzeby budowania MMI ... Najwazniejsze rzeczy mam: B&O fabryczne, AMI w trakcie rezania, zaraz mam nadzieje uruchomic phone po blutku i w zasadzie wiecej mi do szczescia nie potrzeba.. navi i tak uzywam na iphone bo lubie tomtoma i uzywam HD traffic live...
Opublikowano 29 Marca 201214 l Kolor, fis tez kolorowy.W zasadzie nie widze potrzeby budowania MMI ... Najwazniejsze rzeczy mam: B&O fabryczne, AMI w trakcie rezania, zaraz mam nadzieje uruchomic phone po blutku i w zasadzie wiecej mi do szczescia nie potrzeba.. navi i tak uzywam na iphone bo lubie tomtoma i uzywam HD traffic live... TomTom jest o wiele lepszy od MMI a zwłaszcza z HD traffic... i o niebo tańszy
Opublikowano 29 Marca 201214 l gregski rano poszedł micro super, kaska tez juz wyslana. kupilem tez dzis radyjko symphony, wtyczka juz przyszla do quadlocka, w zasadzie jak wpadne do rodzicow na swieta to wszystkie graty beda juz w Lodzi i po swietach moze wreszcie zamkne temat multimediow dzieki. Kolor, fis tez kolorowy.W zasadzie nie widze potrzeby budowania MMI ... Najwazniejsze rzeczy mam: B&O fabryczne, AMI w trakcie rezania, zaraz mam nadzieje uruchomic phone po blutku i w zasadzie wiecej mi do szczescia nie potrzeba.. navi i tak uzywam na iphone bo lubie tomtoma i uzywam HD traffic live... TomTom jest o wiele lepszy od MMI a zwłaszcza z HD traffic... i o niebo tańszy no to nie zaluje z modow planowanych poza multimediami: - gniazdo zapalniczki w bagazniku (juz kupione) - musze zobaczyc do czego podlaczyc - listwa srebrna w przedni zderzak - bezpieczny remap - i wreszcie cholerna lampka schowka, juz zamontowana ale nie swiecaca.. no i bedzie mozna odstawic zabawke i wziac sie za przygotowania mojej VW Californi do sezonu letniego
Opublikowano 30 Marca 201214 l Jakby ktoś chciał lustereczko załozyć FOTOCHROM http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?230480-Monta%BF-i-Dzia%B3anie-wewn%EAtrznego-lusterka-FOTOCHROM
Opublikowano 30 Marca 201214 l Fajnie ciemnieja wszystkie lusterka po wlaczeniu lampki do czytania mapy ;-)
Opublikowano 30 Marca 201214 l Czy ktos sie orientuje czy przednia krawedz maski w B7 jest taka sama jak w B8? Chodzi mi o wyciecia itp. Czy np jest roznica miedzy S-Line i non S-Line itp? Pytam bo stanik ktory mam opisany jest w ten sposob: Jeeebbb**** Angole no. Pracowac na platformach nie potrafia, tylko picie im w glowach. Do tego poswiecaja pol roku na przeslanie mi stanika i jeszcze nie potrafia dobrac odpowiedniego. Dzwonie do nich to mowia zeby napisac maila a jak pisze to nie odpowiadaja od 2 miesiecy!! Nie chce mi sie przymierzac bo za duzo zachodu Any1 pomoze?
Opublikowano 31 Marca 201214 l http://moto.allegro.pl/spojler-nakladka-zderzak-audi-a4-8k0-hokej-tyl-i2244793088.html
Opublikowano 31 Marca 201214 l Panowie, moze mi ktos kto ma etke podac numer licznika z KOLOR FIS do a5 2.0tfsi
Opublikowano 2 Kwietnia 201214 l chopy, mam zagwozdke: gadalem z ASO w temacie odblokowania radia kupionego na allegro. Mowia, ze moga to oczywiscie zrobic, ale w przypadku gdyby sie okazalo, ze radio jest kradzione, to chwile pozniej pojawia sie policja i caly cyrk z dochodzeniem. radio kupilem na allegro u goscia ktory powiedzial mi wlasnie, ze przychwytuje w niemczech sprzet przed jakas baza recyklingowa gdzie firmy pozbywaja sie sprzetu ktorego nie sprzedaje sie dalej. wierze, bo w mojej firmie kasuje sie rocznie kilka tysiecy urzadzen agd ktorych nie oplaca sie nawet przegladac czy sa sprawne, a co dopiero sprzedawac, dawac na to gwarancje itp. naprawde nie ma szans na to by sprawdzic/przekodowac takie radyjko bez calego tego cyrku?
Opublikowano 2 Kwietnia 201214 l chopy, mam zagwozdke: gadalem z ASO w temacie odblokowania radia kupionego na allegro.Mowia, ze moga to oczywiscie zrobic, ale w przypadku gdyby sie okazalo, ze radio jest kradzione, to chwile pozniej pojawia sie policja i caly cyrk z dochodzeniem. radio kupilem na allegro u goscia ktory powiedzial mi wlasnie, ze przychwytuje w niemczech sprzet przed jakas baza recyklingowa gdzie firmy pozbywaja sie sprzetu ktorego nie sprzedaje sie dalej. wierze, bo w mojej firmie kasuje sie rocznie kilka tysiecy urzadzen agd ktorych nie oplaca sie nawet przegladac czy sa sprawne, a co dopiero sprzedawac, dawac na to gwarancje itp. naprawde nie ma szans na to by sprawdzic/przekodowac takie radyjko bez calego tego cyrku? Gośc w ASO ma rację inaczej się tego nie obejdzie . Prawie kazdy sterownik jest objęty Ochroną Komponentu aby go zdjąć trzeba udać sie do serwisu niestety . Koszt od 250 -450 PLN w zaleznosci od ASO i sterownika . Panowie, moze mi ktos kto ma etke podac numer licznika z KOLOR FIS do a5 2.0tfsi 8T0 920 931 LX , CX kolor do 2010 rok benzynka
Opublikowano 2 Kwietnia 201214 l Mam kolesia co się zajmuje kodowaniem kluczy do wszelakiej maści aut i ostatnio gadaliśmy i on twierdzi że może zakupić jakąś maszynkę czy interfejs za duuuużo kasy - jeżeli dobrze kojarzę 26k zł i dawałby radę ściągać ochronę komponentu - szczegółów nie znam
Opublikowano 2 Kwietnia 201214 l dzieki za info Panowie, chyba odpuszcze :-/ Też stałem przed takim dylematem (kupowałem na Allegro). Sprzedawca zapewniał mnie, że wszystko jest legalne itd. No i rzeczywiście było, bo po zdjęciu ochrony komponentu w ASO powiedzieli, ze wszystko OK. W ASO łączą się online z niemcownią i zdejmują ochronę.
Opublikowano 2 Kwietnia 201214 l dzieki za info Panowie, chyba odpuszcze :-/ może spróbuj poszukać bo jeżeli jest możliwość to pewnie ktoś w Polsce to robi - pierwszy link z google: http://carelektronika.pl/radiocode.html
Opublikowano 2 Kwietnia 201214 l Nie ma w Twojej okolicy elektoroników którzy takie tematy ograniają bo u mnie jest co namniej dwóch, trzech takich gości. Tu masz temat z A6 klubu gość pisze że robi takie rzeczy: http://www.a6klub.pl/all-ochrona-komponentu-vt22341,30.htm?sid=a337b5b5e063743956624b730ba058ce