Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak oczywiscie zarabiam na tym :decayed: ze schematami nie ma problemow , jak ktos potrzebuje to podaje

Lampy LED ORGINAL do avanta NOWE* z wszystkim biore 1000 PLN Z sedanem wychodzi to o wiele drozej poniewaz robi je HELLA koszt 1500 PLN (aktualnie nie mam )

Niedugo chce poswiecic kupe godzin aby zlamac kodowanie DO LAMP po lifcie czyli LED-NEON do avanta :wink:

Dla przypomnienia jak zakladalem do siebie LEDY to zeszlo mi TO iles tam dziesiat godzin przy kompie (nie pamietam juz ile :kox: ) .

Sa firmy co zajmuja sie tym ....... i rzeczywiscie zarabiaja :grin:

Audi A4 sedan 8K0 2008-2010 lampy tył led Montaż (2488533856) - motoAllegro

AUDI A5 - KODOWANIE PRZERÓBKA LAMPY LED USA EUROPA (2449560764) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Audi A4 A5 Q5 LAMPY LED TYLNE KODOWANIE MONTAŻ TYŁ (2461623239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
z wszystkim biore 1000 PLN

Caritas,czy na rencie jesteś ? :grin:

Opublikowano

Panowie czy takie felgi ORYGINAŁ AUDI A8 S8 A6 A7 A4 19 CALI RATY (2429956548) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. podejdą mi bez żadnych dystansów do sedana? Chce do tego założyć opony 245/40, nie będzie nic obcierało? Aha zawieszenia mam 1BE.

Opublikowano

chcesz założyć 245/40/19? nie lepiej tak, jak producent zaleca 255/35?

Opublikowano

A przy 255 nie będzie żadnych problemów z obcieraniem o nadkole? Bo gdzieś czytałem że przy takiej szerokości obciera.

Opublikowano

wszystko zależy od szerokości i ET. fabrycznie chyba do B8 są takie zalecane? :eusathink: przynajmniej do A5 zalecają 255..

Opublikowano

Felga szeroka na 8,5 cala i et45

Opublikowano
fabrycznie chyba do B8 są takie zalecane

Zgadza się:wink: Nie można (w/g Audi) założyć szerokości 235 do w/w felgi:kox:

Opublikowano

panowie. poszukuje od dłuzszego czasu kompletnego sufitu do b8 avant. gdyby ktoś coś wiedział dajcie znać na pw.

Opublikowano

czarny? jasny?

Opublikowano

Ciezko trafić :wink: wiekszość jest po wystrzale a podsufitka w B8 jest bardzo delikatna :kwasny:

Ja za swoją wolałem pojechać aby nic nie było pozaginane .

Opublikowano

kurde zapomniałęm dodać CZARNY :)

Opublikowano

Pany powiedzcie mi co jeszcze oprocz wiazki i climatronica bedzie mi potrzebne do uruchomienia grzanych stolkow?

Drugie pytanie, skad dorwac wiazke? Ewentualnie numery wtyczek do polutowania poproszę :wink:

Opublikowano
Pany powiedzcie mi co jeszcze oprocz wiazki i climatronica bedzie mi potrzebne do uruchomienia grzanych stolkow?

Drugie pytanie, skad dorwac wiazke? Ewentualnie numery wtyczek do polutowania poproszę :wink:

Wiazki to zrobiłbym sam :wink: kabelki idą do MODULU CENTRALNEJ ELEKTRYKI 09

Opublikowano

Wiazki to zrobiłbym sam :wink: kabelki idą do MODULU CENTRALNEJ ELEKTRYKI 09

Wrc mistrzu, a podrzucilbys numerki wtyczek jakie potrzebuje? :banan:

Opublikowano

Coś mi zżera akumulator jak auto stoi?

auto 2010 więc bateria nie powinna być już do wymiany.

Jak sprawdzić czy alternator ładuje - napięcie powinno być większe 14.6V jak silnik pracuje - z tego co pamiętam,

a jak sprawdzić zużycie bateryjki?

Opublikowano

Jarek sprawdziś możęsz VCDSem :wink: GATEWAY 19 Bloki pomiarowe i chyba 19 kanal .

Bedziesz miał w podpowiedziach

Opublikowano

Panowie myśle nad obniżeniem samochodu mogę zakupić sprężyny weitec -30mm nowe za połowe ceny nowych eibachów. Wiecie może jak z jakością i wykonaniem oraz dopasowaniem do ori amortyzatorów? Poniżej zamieszczam foto autka, nie ma tragedi patrząc z boku ale z przodu wygląda jak terenówka.

scaled_php_server_9_filename_15409453.jpg

<br /><br />