Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Widze ze AUDI wypuściło nowy Pakiet Sound :naughty: układu wydechowego ( Extension kit :decayed: ) np. koszt 1300 PLN dla 2.0 TDI .

Ciekawe co wchodzi w skład jego :eusathink:

---------- Post dopisany 11-06-2012 at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany 10-06-2012 at 13:36 ----------

AUDI MUSIC INTERFACE A5 8T0035785A (2381792385) - motoAllegro

Grzesiu, powiedz coś więcej na temat tego Extension kit:)

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Numer tego AMI pasuje do mnie?

Opublikowano
Numer tego AMI pasuje do mnie?

Pasuje do A4 B8 , A5 , Q5 pod CONCERTA ,SYMPHONY :wink: jest po Canie bez światłowodu .

Opublikowano

Oj to chyba wezme, dzieki..

Opublikowano

Do czego jest ten interface? czy tylko do ipoda i wyświetla utwory na lcd? czy ma jeszcze inne funkcje np: video? :kox:

Opublikowano

Ja zamontowalem przy kierownicy uchwyt na iphona z navi i chce wyciagac muze przy okazji.. Ale ze ostatnio kupiony modul cos niebanglajacy to kupilem i ten dla testu...

Moze wreszcie skoncze temat ...

Opublikowano
Tak własnie przedłuza (wydłuza ) :decayed: wiazke światła .

Tu masz fajnie to opisane :wink:

stemei.de .website von Stefan Meier .VCDS codierung .webdesign .IT solutions - Autobahnlicht

Wroce jeszcze do tych swiatel autostradowych. Wydaje mi sie, ze powyzej jakiejs predkosci zawsze zapalaja sie swiatla mijania (nawet w dzien, gdy jest widno). Czy tak jest normalnie, czy dopiero po wlaczeniu tego trybu moglo tak sie zaczac dziac? W tym niemieckim opisie nic o tym nie wspominaja...

Opublikowano

Tez to zauwazylem, tak wlaczaja sie swiatla mijania w trybie auto

Opublikowano

gregski, ale masz wlaczony tryb autostradowy, czy bez niego Ci sie tez wlaczaja?

Teraz jestem pewny na 100%, ze sie swiatla zapalaja. Bylo slonce caly czas, a jednak sie swiecily. Potem nawet jak zwolnilem do 50-70km/h to nadal byly wlaczone dlugo. Jedyny sposob, zeby je wylaczyc to ustawic na 0. Ja rozumiem, ze moze chodzi o bezpieczenstwo i zeby bylo widac auto przy wiekszych predkosciach, ale przeciez same LEDy tez mocno swieca i widac je z daleka, nawet w sloncu...

Opublikowano

Pany, dostałem od przyjemniaczków bon na 949 eurasow na usługę albo na części:banan: I nie wiem na co to ew.przeznaczyć:decayed:

Nie mam guzika startu,asysty zmiany pasa ruchu, otwieranej i zamykanej klapy bagażnika i pakietu s-line. Z tym ostatnim to raczej tylko "zadek" by wchodził w rachubę...

Rocznik 10/10 CDN avant Q.

Z góry dzięki za sugestie:smiley:

Opublikowano
Pany, dostałem od przyjemniaczków bon na 949 eurasow na usługę albo na części:banan: I nie wiem na co to ew.przeznaczyć:decayed:

Nie mam guzika startu,asysty zmiany pasa ruchu, otwieranej i zamykanej klapy bagażnika i pakietu s-line. Z tym ostatnim to raczej tylko "zadek" by wchodził w rachubę...

Rocznik 10/10 CDN avant Q.

Z góry dzięki za sugestie:smiley:

Czy ja wiem........jakieś felgi może ?

Opublikowano

czemu tylko zadek S-line wchodzi w rachubę? ja bym inwestował w całość :kox:

Opublikowano
Tak własnie przedłuza (wydłuza ) :decayed: wiazke światła .

Tu masz fajnie to opisane :wink:

stemei.de .website von Stefan Meier .VCDS codierung .webdesign .IT solutions - Autobahnlicht

Wroce jeszcze do tych swiatel autostradowych. Wydaje mi sie, ze powyzej jakiejs predkosci zawsze zapalaja sie swiatla mijania (nawet w dzien, gdy jest widno). Czy tak jest normalnie, czy dopiero po wlaczeniu tego trybu moglo tak sie zaczac dziac? W tym niemieckim opisie nic o tym nie wspominaja...

Musiałem pogrzebać i więc tak..........działają dopiero po przekroczeniu 140km/h :wink:

MCE_czuj_2_deszczu.jpg

Opublikowano

WRC:hi:, a z izzy kej to dużo grzebania? Albo taka kamerka cofania na przykład(jest ori TV)....:eusathink:

Opublikowano

Do tego moda trzeba zmienić KOMFORT :wink:

Kamerkę tez możesz dołozyć jak masz wtykę FBAS lub ORI TV TUNER