Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szukasz czarnego sufitu?:wink:

Opublikowano

Ja szukam czarnego sufitu do sedana, cena na aukcji z kosmosu, w niemczech za 400 euro maks chodzą.

Opublikowano

Pewnie trzeba fotele wyjac

Opublikowano

A tak szczerze to ile to jest "normalna" cena za sufit S-line do avanta?

Opublikowano

No tyle bym jeszcze był w stanie dać, ale to dopiero wiosną się za środek będę brał WRC masz może gdzieś pod ręką jakąś fotkę jak aktualnie wygląda wnętrze u Ciebie ja w sumie myślę żeby moje siedzenia mam w wersji sport dać obszyć skóra środki jasne boki czarne+biała nić lewarek i kiera oraz podłokietnik też białą nicią a boczki też jasne tak jak środki siedzeń nie zależy mi jakoś szczególnie na logo S-line na siedzeniach a ceny na allegro jakoś mnie odstraszają, do tego sufit S-line i dekory w Piano co myślicie jak to może wyglądać :eusathink:

Opublikowano

Juz od kilku osób słyszę ,ze chce obszyć swoje fotele a uzywki są w nienajlepszym stanie :kwasny:

Opublikowano

No w sumie jak popatrzeć na te zestawy z allegro i ceny to naprawdę temat jest do przemyślenia.

Opublikowano

Witam,

Jak w temacie http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/moduly-komfortu-obslugujace-fabryczny-autoalarm-248132/

Pytanie do tych co mają fabryczny alarm. Jaki macie model komfortu ? (chodzi o ostatnią literkę).

Z tego co udało mi się dowiedzieć moduły z M lub CQ obsługują, ale jakie jeszcze? Czy ktoś ma np M ?

Opublikowano
Witam,

Jak w temacie http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/moduly-komfortu-obslugujace-fabryczny-autoalarm-248132/

Pytanie do tych co mają fabryczny alarm. Jaki macie model komfortu ? (chodzi o ostatnią literkę).

Z tego co udało mi się dowiedzieć moduły z M lub CQ obsługują, ale jakie jeszcze? Czy ktoś ma np M ?

U mnie jest AL

---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ----------

Panowie, ma ktoś w dobrej cenie, albo może pomóc w zakupie mat DYNAMAT?

Opublikowano
...myślę żeby moje siedzenia mam w wersji sport dać obszyć skóra środki jasne boki czarne+biała nić lewarek i kiera oraz podłokietnik też białą nicią a boczki też jasne tak jak środki siedzeń nie zależy mi jakoś szczególnie na logo S-line na siedzeniach a ceny na allegro jakoś mnie odstraszają, do tego sufit S-line i dekory w Piano co myślicie jak to może wyglądać :eusathink:

Ja mam wlasnie tak fabrycznie (logo S-line nie mam) i bardzo mi sie podoba ;)

audi1.jpg

U mnie jest AE

Opublikowano

Fajne kierunki :wink:

Opublikowano

na choinkę jak znalazł :D

Opublikowano

Albo pod dyskoteke

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Jeśli chciałbym to u siebie założyć, ale nie będę podłączał Side Asista ani pamięci bo nie mam tych opcji chciałbym tylko skorzystać z elektrycznego składania i z podświetlania przestrzeni wokół auta to co mi jest potrzebne aby to elektryczne składanie odpalić?