Opublikowano 17 Stycznia 201313 l Panowie jak jest u was z podswetleniem wnetrza podczas otwierania tylko tylnej klapy ? swieci wam ?
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l Panowie jak jest u was z podswetleniem wnetrza podczas otwierania tylko tylnej klapy ? swieci wam ? U mnie się nie włącza podświetlenie wnętrza tylko podświetlanie bagażnika się zapala:wink:
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l Ja postarałbym się załatwić profes projekt koszulki ale na podstawie jakiegoś pomysłu. Robiłaby to osoba bez zacięcia do B8 więc sama raczej nie będzie chciała się bawic w wymyślanie. Proponuję więc abyście podali swoje propozycje wybierzemy ze 2-3 i z tych można zrobić projekty na koszulki. Jako pierwszy projekt proponuję bezdyskusyjnie ledy tak jak WRC pisze
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l Przód: Tył: Na początku wątku była taka propozycja, ale nie wiem czy gościu, który to robił jeszcze się pojawia na forum...nie wiem skąd zabrać te ledy na przód:kwasny:
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l Te ledy z napisem na przód można zabrać z pierwszego posta gdzie jest wątek tytułowy myślę, że zdjęcia jest w wystarczającej rozdzielczości a na tył napis też z tego wykorzystać Arek pokarz temu twojemu koledze czy to mu wystarczy. ---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- Można też pomyśleć nad naklejkami coś na wzór tego co mają w Divizion B6 czy Battalion B5 wydaje mi się, że mógłby ją mieć każdy kto ma B8( Jedręk też mimo tego, że jeździ A5:wink:) bo nie wydaje mi się, czy jest sens bawienie się w tworzenie zamkniętej grupy tak jak w tamtych wątkach:wink:
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l co do przynależności to dla mnie wsio ryba czy wszyscy mogą mieć naklejki czy nie. niemniej jednak cieszę się, że dostałem pozwolenie na przyklejenie tego na A5 już a4-klub mam przyklejoną na szybie w sprawie naklejek można poprosić Artura82 żeby nam je wykonał. robi je bardzo dobrze, cena też pewnie nie będzie wygórowana.. mam od niego naklejkę DOPE i Eat Sleep Audi
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l co do przynależności to dla mnie wsio ryba czy wszyscy mogą mieć naklejki czy nie. niemniej jednak cieszę się, że dostałem pozwolenie na przyklejenie tego na A5 już a4-klub mam przyklejoną na szybie w sprawie naklejek można poprosić Artura82 żeby nam je wykonał. robi je bardzo dobrze, cena też pewnie nie będzie wygórowana.. mam od niego naklejkę DOPE i Eat Sleep Audi Ok zagadam z nim czy nam to zrobi tylko teraz pytanie czy TROOP ma być pisany tak jak na tym zdjęciu z ledami przez dwa O czy tak jak w tytule wątku przez 4 O czyli TrOOOOp B8?
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l wydaje mi się, że TrOOOOp B8 ale niech też inni się wypowiadają bo jak do tej pory to głównie my piszemy
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l hehe jestem co do naklejke to tylko podjacie czcionkę i się zrobi...co do jakości to możecie być spokojni Jedrek potwierdził, WRC też ma na B6 więc- chyba wszyscy są zadowoleni
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l Pisałem właśnie do Artura i powiedział, że nie ma problemu mamy tylko się dokładnie określić co do ilości mniej więcej, rozmiar i czcionkę trzeba wybrać ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- Patrz wyprzedził mnie:decayed: ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- Aha ja też jestem za TrOOOOp B8:wink:
Opublikowano 17 Stycznia 201313 l Pisałem właśnie do Artura i powiedział, że nie ma problemu mamy tylko się dokładnie określić co do ilości mniej więcej, rozmiar i czcionkę trzeba wybrać Bo Artur to szybki chłopak jest
Opublikowano 18 Stycznia 201313 l Dlaczego avant??? Protestuje Ja też protestuje, sedany są ładniejsze ---------- Post dopisany at 09:43 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ---------- znalazłem kodowanie co wnetrze sie zapala A znajdziesz kodowanie żeby się radio nie wyłączało jak dłużej gra bez zapłonu ... ---------- Post dopisany at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ---------- co do przynależności to dla mnie wsio ryba czy wszyscy mogą mieć naklejki czy nie. niemniej jednak cieszę się, że dostałem pozwolenie na przyklejenie tego na A5 już a4-klub mam przyklejoną na szybie w sprawie naklejek można poprosić Artura82 żeby nam je wykonał. robi je bardzo dobrze, cena też pewnie nie będzie wygórowana.. mam od niego naklejkę DOPE i Eat Sleep Audi Ok zagadam z nim czy nam to zrobi tylko teraz pytanie czy TROOP ma być pisany tak jak na tym zdjęciu z ledami przez dwa O czy tak jak w tytule wątku przez 4 O czyli TrOOOOp B8? Według mnie jak w tytule: TrOOOOp B8
Opublikowano 18 Stycznia 201313 l A znajdziesz kodowanie żeby się radio nie wyłączało jak dłużej gra bez zapłonu ... Jest to w ADAPTACJI dotyczy to CONCERT/SYMPHONY , MMI 2G
Opublikowano 18 Stycznia 201313 l WRC czy slyszlaes o funkcji RAIN CLOSE?? fajna sprawa ale jak to sie koduje i czy da rade w b8???