Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jak jest u was z podswetleniem wnetrza podczas otwierania tylko tylnej klapy ? swieci wam ?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie jak jest u was z podswetleniem wnetrza podczas otwierania tylko tylnej klapy ? swieci wam ?

U mnie się nie włącza podświetlenie wnętrza tylko podświetlanie bagażnika się zapala:wink:

Opublikowano
:decayed: znalazłem kodowanie co wnetrze sie zapala

Co za gość:hi:

Opublikowano

Ja postarałbym się załatwić profes projekt koszulki ale na podstawie jakiegoś pomysłu. Robiłaby to osoba bez zacięcia do B8 więc sama raczej nie będzie chciała się bawic w wymyślanie. Proponuję więc abyście podali swoje propozycje wybierzemy ze 2-3 i z tych można zrobić projekty na koszulki.

Jako pierwszy projekt proponuję bezdyskusyjnie ledy tak jak WRC pisze :)

Opublikowano
Przód:

przod.jpg

Tył:

tyl.jpg

Na początku wątku była taka propozycja, ale nie wiem czy gościu, który to robił jeszcze się pojawia na forum...nie wiem skąd zabrać te ledy na przód:kwasny:

Opublikowano

ja też jestem za... :wink:

Opublikowano

Te ledy z napisem na przód można zabrać z pierwszego posta gdzie jest wątek tytułowy myślę, że zdjęcia jest w wystarczającej rozdzielczości a na tył napis też z tego wykorzystać:wink: Arek pokarz temu twojemu koledze czy to mu wystarczy.

---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

Można też pomyśleć nad naklejkami coś na wzór tego co mają w Divizion B6 czy Battalion B5 wydaje mi się, że mógłby ją mieć każdy kto ma B8( Jedręk też mimo tego, że jeździ A5:wink:) bo nie wydaje mi się, czy jest sens bawienie się w tworzenie zamkniętej grupy tak jak w tamtych wątkach:wink:

Opublikowano

co do przynależności to dla mnie wsio ryba czy wszyscy mogą mieć naklejki czy nie. niemniej jednak cieszę się, że dostałem pozwolenie na przyklejenie tego na A5 :decayed: już a4-klub mam przyklejoną na szybie :naughty: w sprawie naklejek można poprosić Artura82 żeby nam je wykonał. robi je bardzo dobrze, cena też pewnie nie będzie wygórowana.. mam od niego naklejkę DOPE i Eat Sleep Audi :wink:

Opublikowano
co do przynależności to dla mnie wsio ryba czy wszyscy mogą mieć naklejki czy nie. niemniej jednak cieszę się, że dostałem pozwolenie na przyklejenie tego na A5 :decayed: już a4-klub mam przyklejoną na szybie :naughty: w sprawie naklejek można poprosić Artura82 żeby nam je wykonał. robi je bardzo dobrze, cena też pewnie nie będzie wygórowana.. mam od niego naklejkę DOPE i Eat Sleep Audi :wink:

Ok zagadam z nim czy nam to zrobi tylko teraz pytanie czy TROOP ma być pisany tak jak na tym zdjęciu z ledami przez dwa O czy tak jak w tytule wątku przez 4 O czyli TrOOOOp B8?

Opublikowano

wydaje mi się, że TrOOOOp B8 :eusathink:

ale niech też inni się wypowiadają bo jak do tej pory to głównie my piszemy :decayed:

Opublikowano

Oczywiście, że przez OOOO.

Opublikowano

hehe jestem co do naklejke to tylko podjacie czcionkę i się zrobi...co do jakości to możecie być spokojni :decayed:

Jedrek potwierdził, WRC też ma na B6 więc- chyba wszyscy są zadowoleni

Opublikowano

Pisałem właśnie do Artura i powiedział, że nie ma problemu mamy tylko się dokładnie określić co do ilości mniej więcej, rozmiar i czcionkę trzeba wybrać:wink:

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ----------

Patrz wyprzedził mnie:decayed:

---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ----------

Aha ja też jestem za TrOOOOp B8:wink:

Opublikowano
Pisałem właśnie do Artura i powiedział, że nie ma problemu mamy tylko się dokładnie określić co do ilości mniej więcej, rozmiar i czcionkę trzeba wybrać:wink:

Bo Artur to szybki chłopak jest :decayed::dancing:

Opublikowano
Dlaczego avant??? Protestuje ;)

Ja też protestuje, sedany są ładniejsze :naughty:

---------- Post dopisany at 09:43 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ----------

:decayed: znalazłem kodowanie co wnetrze sie zapala

A znajdziesz kodowanie żeby się radio nie wyłączało jak dłużej gra bez zapłonu ...

---------- Post dopisany at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ----------

Ok zagadam z nim czy nam to zrobi tylko teraz pytanie czy TROOP ma być pisany tak jak na tym zdjęciu z ledami przez dwa O czy tak jak w tytule wątku przez 4 O czyli TrOOOOp B8?

Według mnie jak w tytule: TrOOOOp B8

Opublikowano
A znajdziesz kodowanie żeby się radio nie wyłączało jak dłużej gra bez zapłonu ...

Jest to w ADAPTACJI :wink: dotyczy to CONCERT/SYMPHONY , MMI 2G

Opublikowano

WRC

czy slyszlaes o funkcji RAIN CLOSE?? fajna sprawa ale jak to sie koduje i czy da rade w b8???