Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja od niego wyhaczyłem za gorsze:thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ma ktos moze MODUŁ CENTRALNEJ ELEKTRYKI ?

Opublikowano

Ty... a to jest taka którą trzeba trzymać cały czas w dvd?

Opublikowano

Ty... a to jest taka którą trzeba trzymać cały czas w dvd?

Oczywiście to płytka DVD:wink:
Opublikowano

A co to jest za wnetrze, w jakim modelu udi ?

Q5

---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ----------

Gdzie można taką mapę na 2013 zdobyć ? oprócz ASO? da się coś takiego skopiować ?xD

Ja mam :wink:

---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ----------

Czyli jest juz aktualna po poprawkach :kox:

Ano :decayed:

http://imageshack.us/a/img542/5499/audi2013.jpg

Ja taką mam:banan: a najbardziej mi się podobały zjazdy z autostrady zamiast z boku pokazujących się linii i strzałek była ładna grafika drogi i zjazdów:wink:

A od kiedy Ty masz MMI 2G :whistling:

Opublikowano

Hammersky a masz może do mmi 3G bez hdd?

iPad Tapatalk HD

Opublikowano
  • Autor

Hamer widzisz i po co było walić falsrarty i kupować w ASO jak już jest na "naszym" forum... :decayed: Ja też zasysam... :wink:

Opublikowano
Hamer widzisz i po co było walić falsrarty i kupować w ASO jak już jest na "naszym" forum... :decayed: Ja też zasysam... :wink:

Nic nie kupiłem :decayed:

---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ----------

iPad Tapatalk HD

Mam ale bez kodu...

Opublikowano
  • Autor

A sprawdzony już ten upload ??

Opublikowano
Ja też tylko upgrade'uję i otwieram auto na nowe możliwości :D

Np. jakie nowe możliwości?

Opublikowano

Nic nie kupiłem :decayed:

---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ----------

iPad Tapatalk HD

Mam ale bez kodu...

ostatnio update zrobiłem do 2012 bez kodów też... czyli jest jakaś możliwość :decayed:

Opublikowano

Skąd można zassać? Można info na PW? Mam navi 2G :)

Dzięki z góry :)

Z dołu też... ;)

---------- Post dopisany 02-04-2013 at 00:37 ---------- Poprzedni post napisany 01-04-2013 at 22:31 ----------

Wcześniej pisałem o pojawieniu się błędów "02095 - Component Protection Active" więc pojawiły się (28 marca) w:

Adres 06 - Seat Mem. Pass;

Adres 09 - Cent. Elect;

Adres 36 - Seat Mem. Drvr;

Adres 47 - Sound System.

Oraz w ch.j innych błędów związanych z:

Adres 08 - HVAC; 09 - Cent. Elect.;

Adres 19 - CAN Gateway;

Adres 42 - Door Elect. Driver;

Adres 52 - Door Elect. Pass;

Adres 53 - Parking Brake.

Wielokrotnie powtarza się błąd: 01320 - Control Module for Climatronic i 00256 - A/C Pressure/Temperature Sensor. Nawet w sterownikach drzwi... Załamka jakaś... :( Błędy zostały skasowane.

Wczoraj (01.04) ponownie przeskanowałem auto i wyszły ponownie błedy:

Adres 06: Seat Mem. Pass (J521) 02095 - Component Protection Active i 01320 - Control Module for Climatronic (J255)

Adres 08: Auto HVAC (J255) 01592 - Air Quality Sensor (G238); 00457 - Control Module for Network (J519); 00256 - A/C Pressure/Temperature Sensor (G395); 00714 - Centre Right Vent Positioning Motor (V111); 03037 - Rear Temperature Selection Potentiometer (G538)

Adres 09: Cent. Elect. (J519) 02095 - Component Protection Active; 00924 - Relay for Headlamp Cleaning System (J39); 01320 - Control Module for Climatronic (J255); 03020 - Local databus 2; 01800 - Light Switch (E1); 00256 - A/C Pressure/Temperature Sensor (G395); 01592 - Air Quality Sensor (G238)

Adres 19: CAN Gateway (J533) - 00384 - Optical Databus; 01320 - Control Module for Climatronic (J255)

Adres 42: Door Elect, Driver - 01320 - Control Module for Climatronic (J255)

Adres 52: Door Elect, Pass. (J387) - 01320 - Control Module for Climatronic (J255)

Adres 53: Parking Brake (J540) - 03200 - Switch for Electric Parking Brake (E538); 02442 - Function Lamp in Control Head

Rano popatrzę jeszcze raz na podłączenia, może coś przegapiłem. Ale z pozoru błachostka jaką miało być zamontowanie rolety elektryczniej i jej podłączenie oraz zmiana przycisku hamulca elektr. na przycisk pod AHA zmieniła się w jakiś koszmar... Na szczęście i tak planuję wymianę większości modułów pod inne mody więc na razie się zbytnio nie martwię.

Moje pytanie brzmi: co spowodowało taki wysyp błędów? Przecież kluczyka nie było w stacyjce, a moduły były tylko odłączone na czas dodania pinów do kostek. Czy ASO skasuje mi te błędy (CP) i czy liczą za każdy osobno czy tylko za czas spędzony na usuwaniu? Jakie błedy sa związane z modem, a jakie z usterkami w aucie? I czy jeśli będę w przyszłości coś modził to mogę się spodziewać podobnego wysypu kwiatków?

Dzięki za wszelkie podpowiedzi...

Opublikowano

Grzesiu, jak 28 marca logowałem to skasowałem i wczoraj również. Dziś reanimuję swoje kabelki (dwa będą na sprzedaż ;)) i będę walczył dalej. Cholernie dziwna sprawa... :(

Opublikowano

U mnie component protection pojawia sie na sound system, jak za dlugo modze w aucie. Przez rozladowana baterie i znika sam jak sie podladuje.

Opublikowano

Sprawdzę i dam znać, a tak BTW to nowa mapka na MMI 2G zarzucona i działa :)

Opublikowano

DQ komfort na pokładzie, wizyta w ASO i jestem mobilny! :banan:

nowe a4 b9 :slina:

http://a4-klub.pl/blogs/u72725-e431/