Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l Autor 8K0 919 475 D to sterownik 4 kanałowy do PDC. Obsługuje on graficzne wyświetlanie czy nie ??
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l Alvaro Ty gangreno, jadę po Twoje koła, bo się tam skrzywią od postoju
Opublikowano 1 Maja 201313 l 8K0 919 475 D to sterownik 4 kanałowy do PDC. Obsługuje on graficzne wyświetlanie czy nie ?? Tak
Opublikowano 1 Maja 201313 l Wie ktoś jak wyglądają wskazówki licznika od wewnętrznej strony? Da radę przełożyć te wskazówki do B6 bez problemu? Z B7 pasują P&P, S4 tak samo ale zastanawiam się, czy z B8 podejdą
Opublikowano 2 Maja 201313 l Wie ktoś jak wyglądają wskazówki licznika od wewnętrznej strony? Da radę przełożyć te wskazówki do B6 bez problemu? Z B7 pasują P&P, S4 tak samo ale zastanawiam się, czy z B8 podejdą Raczej nikt tak głeboko nie dłubał jeszcze
Opublikowano 2 Maja 201313 l Wie ktoś jak wyglądają wskazówki licznika od wewnętrznej strony? Da radę przełożyć te wskazówki do B6 bez problemu? Z B7 pasują P&P, S4 tak samo ale zastanawiam się, czy z B8 podejdą Ja dłubałem w B8, ale nie wiem jak wyglądają w B6:decayed:
Opublikowano 2 Maja 201313 l A da radę kupić / podmienić samą tarczę prędkościomierza? Nic nie jest niemożliwe Ale tyle by było roboty, że miesiąc to chyba za mało Gdyby nie licznik kilometrów i zegarek to byłoby o wiele prostsze... O ile same wskazówki podejdą Plug & Play to z tarczami wielka rzeźba by była, bo po pierwsze trzeba by wylutować predkościomierz i obrotomierz i wlutować w innej pozycji tak żeby skala się pokrywała, a druga sprawa to zegarek i licznik kilometrów... Raczej słaba opcja. Tak lepiej, ale żeby to profi zrobić to chyba laserowo w tej tarczy trzeba by to wyciąć Takie gdybanie ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ---------- Wie ktoś jak wyglądają wskazówki licznika od wewnętrznej strony? Da radę przełożyć te wskazówki do B6 bez problemu? Z B7 pasują P&P, S4 tak samo ale zastanawiam się, czy z B8 podejdą Ja dłubałem w B8, ale nie wiem jak wyglądają w B6:decayed: W B6 i B7 są osadzone na takie jakby szpilce.. W B8 na pewno tak samo jest.
Opublikowano 2 Maja 201313 l Chyba się nie do końca jasno wyraziłem. Pytałem o podmiane tarczy w B8 z mil na kilometry.
Opublikowano 2 Maja 201313 l Chyba się nie do końca jasno wyraziłem. Pytałem o podmiane tarczy w B8 z mil na kilometry. Nie wiem jak w B8, ale w B6 i B7 nie da się przekodować licznika z KMH na MPH, może w B8 bardziej rozbudowane to jest i da się zmienić kodowanie
Opublikowano 2 Maja 201313 l Jakie kodowanie, o tarcze pytam. A skąd licznik ma wiedzieć, że zmieniłeś tarcze z KMH na MPH lub na odwrót http://www.eurocarnews.com/media/pictorials/72/337.jpg US http://www.indiancarsbikes.in/wp-content/uploads/2010/10/Aud-iInstrument-cluster-image.jpg EU
Opublikowano 2 Maja 201313 l A po co licznik ma to wiedzieć? Jak zamaluję mile markerem to też poinformować o tym licznik?
Opublikowano 2 Maja 201313 l Co Ci da zmiana tarczy US na EU skoro tarcza US na godzinie 12nastej ma 190km/h a tarcza EU ma 160km/h Zmienisz tarczę z US na EU i przy 50 km/h licznikowych będziesz jechał 90km/h wg. GPS
Opublikowano 2 Maja 201313 l Co Ci da zmiana tarczy US na EU skoro tarcza US na godzinie 12nastej ma 190km/h a tarcza EU ma 160km/hZmienisz tarczę z US na EU i przy 50 km/h licznikowych będziesz jechał 90km/h wg. GPS Jesteś tego pewien? Te dwa liczniki, które pokazałeś, nie są takie same. Zwróć uwagę na wskaźnik paliwa. Ja mam wersję UK.
Opublikowano 2 Maja 201313 l Z tego co widzę każda B8 ma na środku 160km/h a UK 120mph, czyli ~190-200 km/h
Opublikowano 2 Maja 201313 l Z tego co widzę każda B8 ma na środku 160km/h a UK 120mph, czyli ~190-200 km/h No chyba że tak. Muszę się temu przyjrzeć. A zostawiając tą kwestię, da radę bez problemu to rozebrać i wymienić?
Opublikowano 2 Maja 201313 l Tarcza jest plug & play, ale gdzie ją dostaniesz to nie mam pojęcia... Lepiej kupić licznik EU