Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

8K0 919 475 D to sterownik 4 kanałowy do PDC. Obsługuje on graficzne wyświetlanie czy nie ??

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Alvaro Ty gangreno, jadę po Twoje koła, bo się tam skrzywią od postoju :)

Opublikowano
8K0 919 475 D to sterownik 4 kanałowy do PDC. Obsługuje on graficzne wyświetlanie czy nie ??

Tak :wink:

Opublikowano
  • Autor

Jasiu nie skrzywią się bo w końcu jeździ... :whistling::decayed:

Opublikowano

koledzy jak sprawdzić czy silnik nie ma tzw. "przedmuchów"??

Opublikowano

Wie ktoś jak wyglądają wskazówki licznika od wewnętrznej strony? Da radę przełożyć te wskazówki do B6 bez problemu? Z B7 pasują P&P, S4 tak samo ale zastanawiam się, czy z B8 podejdą :eusathink:

Opublikowano
Wie ktoś jak wyglądają wskazówki licznika od wewnętrznej strony? Da radę przełożyć te wskazówki do B6 bez problemu? Z B7 pasują P&P, S4 tak samo ale zastanawiam się, czy z B8 podejdą :eusathink:

Raczej nikt tak głeboko nie dłubał jeszcze :decayed:

Opublikowano

Ja dłubałem w B8, ale nie wiem jak wyglądają w B6:decayed:

Opublikowano

A da radę kupić / podmienić samą tarczę prędkościomierza?

Opublikowano
A da radę kupić / podmienić samą tarczę prędkościomierza?

Nic nie jest niemożliwe :) Ale tyle by było roboty, że miesiąc to chyba za mało :naughty:

Gdyby nie licznik kilometrów i zegarek to byłoby o wiele prostsze...

O ile same wskazówki podejdą Plug & Play to z tarczami wielka rzeźba by była, bo po pierwsze trzeba by wylutować predkościomierz i obrotomierz i wlutować w innej pozycji tak żeby skala się pokrywała, a druga sprawa to zegarek i licznik kilometrów...

U2oldHkl.jpg

Raczej słaba opcja.

LlDifqnl.jpg

Tak lepiej, ale żeby to profi zrobić to chyba laserowo w tej tarczy trzeba by to wyciąć :grin:

Takie gdybanie :hi:

---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ----------

Ja dłubałem w B8, ale nie wiem jak wyglądają w B6:decayed:

W B6 i B7 są osadzone na takie jakby szpilce.. W B8 na pewno tak samo jest.

Opublikowano

Chyba się nie do końca jasno wyraziłem. Pytałem o podmiane tarczy w B8 z mil na kilometry.

Opublikowano
Chyba się nie do końca jasno wyraziłem. Pytałem o podmiane tarczy w B8 z mil na kilometry.

Nie wiem jak w B8, ale w B6 i B7 nie da się przekodować licznika z KMH na MPH, może w B8 bardziej rozbudowane to jest i da się zmienić kodowanie :decayed:

Opublikowano

Jakie kodowanie, o tarcze pytam.

Opublikowano
Jakie kodowanie, o tarcze pytam.

A skąd licznik ma wiedzieć, że zmieniłeś tarcze z KMH na MPH lub na odwrót :grin:

http://www.eurocarnews.com/media/pictorials/72/337.jpg US

http://www.indiancarsbikes.in/wp-content/uploads/2010/10/Aud-iInstrument-cluster-image.jpg EU

Opublikowano

A po co licznik ma to wiedzieć? Jak zamaluję mile markerem to też poinformować o tym licznik?

Opublikowano

Co Ci da zmiana tarczy US na EU skoro tarcza US na godzinie 12nastej ma 190km/h a tarcza EU ma 160km/h

Zmienisz tarczę z US na EU i przy 50 km/h licznikowych będziesz jechał 90km/h wg. GPS :grin:

Opublikowano
Co Ci da zmiana tarczy US na EU skoro tarcza US na godzinie 12nastej ma 190km/h a tarcza EU ma 160km/h

Zmienisz tarczę z US na EU i przy 50 km/h licznikowych będziesz jechał 90km/h wg. GPS :grin:

Jesteś tego pewien? Te dwa liczniki, które pokazałeś, nie są takie same. Zwróć uwagę na wskaźnik paliwa. Ja mam wersję UK.

Opublikowano

Z tego co widzę każda B8 ma na środku 160km/h a UK 120mph, czyli ~190-200 km/h :wink:

Opublikowano
Z tego co widzę każda B8 ma na środku 160km/h a UK 120mph, czyli ~190-200 km/h :wink:

No chyba że tak. Muszę się temu przyjrzeć. A zostawiając tą kwestię, da radę bez problemu to rozebrać i wymienić?

Opublikowano

Tarcza jest plug & play, ale gdzie ją dostaniesz to nie mam pojęcia... Lepiej kupić licznik EU :decayed: