Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fele beda pasować :wink: fajnie ze małe ET jest .

Super, dzięki za odpowiedź. Tym bardziej super że fele już są u mnie :)

zobaczcie jaka jest różnica po między led a standardowymi żarówkami w B8 :naughty:

A te lampki teraz są suuper. Ja też tak chcę :) Na mijania Osram CBH h7. A co w tych dziennych siedzi?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Żonie też kamień z serca spadł jak oznajmiłem jej, że ledów z przodu nie będzie :grin:
Kolejna kobieta, która ma uprzedzenia do ledów? Mi ostatnio znajoma powiedziała, że się świeci jak choinka :grin: takie małe spostrzeżenie od właścicielki Lexa IS :whistling:
Opublikowano

nie o ledy chodzi, a o cenę... po co ja jej wspominałem o kosztach?! :facepalm: powinienem powiedzieć 17.50zł za stronę i były by ledy...

Opublikowano
nie o ledy chodzi, a o cenę... po co ja jej wspominałem o kosztach?! :facepalm: powinienem powiedzieć 17.50zł za stronę i były by ledy...
Skąd ja to znam :decayed: dlatego najlepiej modzić to czego nie widać :grin:
Opublikowano

i nie pytać! najgorzej jest jak: już jest wszystko ugrane, cena czas przesiedzony na rozkminanie moda, jest faza i power i na koncu te pytanie, "Asiu, wiesz zastanawiam się nad ... do audi" i pozamiatane :facepalm:

Opublikowano
i nie pytać! najgorzej jest jak: już jest wszystko ugrane, cena czas przesiedzony na rozkminanie moda, jest faza i power i na koncu te pytanie, "Asiu, wiesz zastanawiam się nad ... do audi" i pozamiatane :facepalm:

:grin::polew:

Opublikowano

Ja na pytanie "po co Ci znowu taka czy inna pierdółka?" Odpowiadam: "Tak samo jak Tobie kolejna para szpilek" :decayed::grin:

Opublikowano

Ja jak walczyłem z Komfortem, a dokładniej z komponentem i dopisaniem kluczy, to małżonka stwierdziła po pewnym czasie, że to nie jest convenience module a raczej inconvenience module. Bo z komfortem to nic wspólnego nie ma. :grin::grin::grin:

Opublikowano

Jarku, popełniasz duży błąd, ja najpierw robię a później mówię :grin: albo i nie mówię :wink::grin: a jeśli chodzi o koszty modów to bardzo rzadko mówię:kox:prawdę:wink:

Opublikowano

przez modzenie rozstałem się z byłą dziewczyną :decayed: zaczęła na mnie wyzywać, że zamiast odkładać moje ciężko zarobione pieniądze na wspólne wakacje to kupuje lampy i inne pierdoły :grin: no niestety, nasz związek nie przetrwał tego.. i dobrze :wink:

Opublikowano
przez modzenie rozstałem się z byłą dziewczyną :decayed: zaczęła na mnie wyzywać, że zamiast odkładać moje ciężko zarobione pieniądze na wspólne wakacje to kupuje lampy i inne pierdoły :grin: no niestety, nasz związek nie przetrwał tego.. i dobrze :wink:

Az to niewyrozumiala kobieta!

zdarzyla Ci kupic chociaz cos do auta?

Opublikowano

coś Ty! bezczelna :thumbdown:

Opublikowano
:polew::polew::polew::thumbup1:
Opublikowano
coś Ty! bezczelna :thumbdown:

no coz... tak to jest, jak sie czlowiek zwiaze nie z ta kobieta co powinien!

popatrz... chciales byc dobrym czlowiekiem i przeznaczyc pieniadze na cos do samochodu.

rownie dobrze mogles je wydac na alkohol, albo kokaine... i biegac z siekiera po domu dla zabawy.

tak to jest, kobieta tego nie zrozumie, ze postapiles dobrze modyfikujac auto :decayed:

Opublikowano

Hahaha!

Widzę, że jest nas wiecej...

Może założymy grupę wsparcia i ogłosimy to w mediach, może nawet będziemy dostawać 1% z podatków, ze wsparcia innych co nie mogą rezać?

iPad Tapatalk HD

Opublikowano

Hahaha!

Może założymy grupę wsparcia i ogłosimy to w mediach, może nawet będziemy dostawać 1% z podatków, ze wsparcia innych co nie mogą rezać?

iPad Tapatalk HD

Jestem za!

Opublikowano

Hahaha!

iPad Tapatalk HD

Jestem za!

+1 ;)

Opublikowano

gdyby ktos cos to mam takie cuś do Waszych furmanek - oczywiscie cena dla Klubowiczow do większej negocjacji...

ORYGINALNE FELGI Z OPONAMI DO AUDI A4 A5 18'' (3206988181) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.