Opublikowano 31 Sierpnia 201312 l Wskazówki masz czerwone czy białe? Jak białe to jeszcze diody SMD trzeba zamienić na białe. iPad Tapatalk HD
Opublikowano 31 Sierpnia 201312 l U mnie też już cala maskownica piano czeka, obudowa z A5 też już jest i wszystkie kratki z polifta, nawet wskazówki wjadą z R8 Tyle że ja mam wersję licznika z Distronic w A4 i taka tez się trafiła obudowa z A5 z tarczami. Jest inne skalowanie paliwa i temperatury. Czy w wersji standardowej było takie samo skalowanie w A4 i A5 bo tego jeszcze nie zdążyłem porównać.Drażni mnie jeszcze ten chrom wokół okienka wywietlacza, już oglądalem jak by go wyjąć i zrobić w czarny piano, ale skubańce tak to zlepili że nei wiem czy się da Jeśli chodzi o skalowanie temperatury i paliwa to chyba różnicy nie ma w silniczkach a tylko w rozmieszczeniu znaków na tarczach zegarów i ustawieniu początkowym wskazówek i nie ma znaczenia czy distronic, czy zwykły, poradzisz sobie, tylko jak będziesz wyjmował wskazówki to ciągnij je do góry pokręcając.
Opublikowano 31 Sierpnia 201312 l Oooo, wskazówki już zdejmowałem, tak więc z tym nie ma problemu. A skalowanie jeśli ma być poprawne to musiało by się wyżej zaczynać w A5 i wyżej kończyć, muszę to zbadać. No ale dzięki Bogdan za poradę.
Opublikowano 31 Sierpnia 201312 l Darecy jeszcze raz bardzo dziękuje i za poświęcony czas i gościnę Wnętrze w twoim aucie robi robotę
Opublikowano 31 Sierpnia 201312 l Z tego co mi wiadomo są takie same. Z a5 też chyba pasują tylko nie z coupe ponieważ tam są drzwi dłuższe.
Opublikowano 31 Sierpnia 201312 l czy dekory w sedanie i avancie są takie same? a jakich szukasz dekorów ? Ja mam jak coś , stal szczotkowana z wersji S-line wszytskie listwy dekoracyjne drzwi + w tunel srodkowy , nie mam jedynie z deski rozdzielczej.....
Opublikowano 31 Sierpnia 201312 l Wskazówki masz czerwone czy białe?Jak białe to jeszcze diody SMD trzeba zamienić na białe. iPad Tapatalk HD Wskazówki czerwone ---------- Post dopisany at 01:33 ---------- Poprzedni post napisany at 01:31 ---------- czy dekory w sedanie i avancie są takie same? a jakich szukasz dekorów ? Ja mam jak coś , stal szczotkowana z wersji S-line wszytskie listwy dekoracyjne drzwi + w tunel srodkowy , nie mam jedynie z deski rozdzielczej..... Mam na zbyciu dekory aluminium hologram, komplet razem z tą listwą w kokpit. Oddam za 350 PLN na forum, na Allegro mam za 400.
Opublikowano 1 Września 201312 l czy dekory w sedanie i avancie są takie same? a jakich szukasz dekorów ? Ja mam jak coś , stal szczotkowana z wersji S-line wszytskie listwy dekoracyjne drzwi + w tunel srodkowy , nie mam jedynie z deski rozdzielczej..... szukam piano albo karbonu....
Opublikowano 1 Września 201312 l @Artur @Janusz myślałem o tych (tylko bez mill) http://img838.imageshack.us/img838/4184/05rj.jpg Tu macie bez mil i to w jakiej cenie, gdyby były pod distronic już bym je łykał LICZNIK ZEGAR AUDI A4 RS4 S4 8K0920930P LEGAL (3504324864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 1 Września 201312 l @Artur @Janusz myślałem o tych (tylko bez mill) http://img838.imageshack.us/img838/4184/05rj.jpg Tu macie bez mil i to w jakiej cenie, gdyby były pod distronic już bym je łykał LICZNIK ZEGAR AUDI A4 RS4 S4 8K0920930P LEGAL (3504324864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Te tarcze są takie jasne, czy to tylko tak wygląda?
Opublikowano 1 Września 201312 l Hohe listewki doszły? A podobno doszły, u mnie będą dopiero za miesiąc- szwagierka przyjeżdża. Dzięki raz jeszcze!
Opublikowano 1 Września 201312 l podpowie ktoś czy w b8 kanapa pasuje tak samo do sedana jak i avanta jak to jest w b6/b7?? chce coś kupic do sedana ale praktycznie 90% jest do avanta:kwasny:
Opublikowano 1 Września 201312 l @Artur @Janusz myślałem o tych (tylko bez mill) http://img838.imageshack.us/img838/4184/05rj.jpg Tu macie bez mil i to w jakiej cenie, gdyby były pod distronic już bym je łykał LICZNIK ZEGAR AUDI A4 RS4 S4 8K0920930P LEGAL (3504324864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Te tarcze są takie jasne, czy to tylko tak wygląda? W ESach sa takie jasne
Opublikowano 1 Września 201312 l To ja mam takie szybkie pytanko: po co przy oryginalnym haku jest sterownik, czy lepiej założyć ori hak czy wystarczy jakiś inny markowy i dlaczego? No to trzy pytania.