Opublikowano 25 Października 201312 l Panowie czy dyfuzor sline jest w wersji z dziurą na hak? Tak z dziurą i bez Jak nie wiesz to nie wprowadzaj kolege w bład Fabrycznie nie ma dyfuzora pod hak,wycina sie go .
Opublikowano 25 Października 201312 l Pytanie nie brzmiało czy fabrycznie dyfuzor s-line jest z dziurą tylko czy takowy istnieje. Poniżej dowód że tak A4 B8 S LINE KOMBI 8K DOKŁADKA DYFUZOR TYŁ SEDAN (3612656696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 25 Października 201312 l Tylko że nikt tutaj nie pytał co dostajesz w ASO tylko czy dyfuzor s-line występuję z otworem na hak
Opublikowano 25 Października 201312 l ale czy tutaj ktoś chciał jakiś numer ? ktoś pytał co występuje w ASO ? a co nie ? gość zapytał czy jest dyfuzor s-line z otworem a więc jest tak jak i od S4 etc w każdym dyfuzorze może być otwór na hak i po temacie.
Opublikowano 25 Października 201312 l ale czy tutaj ktoś chciał jakiś numer ? ktoś pytał co występuje w ASO ? a co nie ? gość zapytał czy jest dyfuzor s-line z otworem a więc jest tak jak i od S4 etc w każdym dyfuzorze może być otwór na hak i po temacie. Nasza wymiana zdań kolego Gibons na temat tej nieszczęsnej dziury w dyfuzorze do niczego nie prowadzi
Opublikowano 25 Października 201312 l ale czy tutaj ktoś chciał jakiś numer ? ktoś pytał co występuje w ASO ? a co nie ? gość zapytał czy jest dyfuzor s-line z otworem a więc jest tak jak i od S4 etc w każdym dyfuzorze może być otwór na hak i po temacie. nie no gościu,za***isty tok rozumowania:grin: powiedz mi,jak ktoś zapyta,czy np występowały RS4 B7 z kompsorem,to tez odpowiesz ze tak?...no przecież sa takowe na rynku...
Opublikowano 25 Października 201312 l "gościu" Ty wiesz najlepiej co autor pytania miał na myśli i pewnie pytał o nową z ASO. Samochodu tez nie można z hakiem zamówić w salonie bo nie ma dokładek takich. Samemu trzeba rezać
Opublikowano 25 Października 201312 l Panowie czy ktos z trojmiasta moze pomoc przy montazu i kodowaniu tylnych lamp led ,ewentualnie gdzie moge sie udac ?bylem w paru warsztatach ale kodowanie to dla nich czarna magia:(. oczywiscie zaplace za fatyge:))
Opublikowano 25 Października 201312 l "gościu" Ty wiesz najlepiej co autor pytania miał na myśli i pewnie pytał o nową z ASO. Samochodu tez nie można z hakiem zamówić w salonie bo nie ma dokładek takich. Samemu trzeba rezać Panowie, Oczywiście, że miałem na myśli czy w ASO można kupić pod hak, bo że na allegro są to wiem. I zaraz pod Twoją odpowiedzią zapytałem Cię o nr części , ale odpowiedzi nie dostałem z wiadomego względu. Dzięki WRC za odpowiedź.
Opublikowano 25 Października 201312 l Panowie czy ktos z trojmiasta moze pomoc przy montazu i kodowaniu tylnych lamp led ,ewentualnie gdzie moge sie udac ?bylem w paru warsztatach ale kodowanie to dla nich czarna magia:(. oczywiscie zaplace za fatyge:)) Kolego, jak chcesz to podam Ci telefon do gościa z Koszalina, czyni cuda i do tego naprawdę robi to profesjonalnie
Opublikowano 25 Października 201312 l Panowie czy ktos z trojmiasta moze pomoc przy montazu i kodowaniu tylnych lamp led ,ewentualnie gdzie moge sie udac ?bylem w paru warsztatach ale kodowanie to dla nich czarna magia:(. oczywiscie zaplace za fatyge:)) Kolego, jak chcesz to podam Ci telefon do gościa z Koszalina, czyni cuda i do tego naprawdę robi to profesjonalnie Mi też poprosze na Pv ten numerek, moze sie przydac
Opublikowano 25 Października 201312 l phantom, w Pile też jest gość, który to ogarnia. ja do niego pojadę na poprawkę z moimi lampami
Opublikowano 25 Października 201312 l Pytanie do osób co zmieniały grill na ten od S4. Czy macie oryginalne, czy podróbki? Znalazłem taki np.: GRILL ATRAPA AUDI A4 S4 B8 8K0 S-LINE PDC OPOLE (3626757373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Warto bawić się w takie coś (jak jakość? trwałość?), czy lepiej szukać oryginalnego (ale np. używki)?
Opublikowano 25 Października 201312 l phantom, w Pile też jest gość, który to ogarnia. ja do niego pojadę na poprawkę z moimi lampami Chyba do końca nie ogarnął, skoro wracasz na poprawkę.