Opublikowano 29 Października 201312 l Autor Jak co mam komplet zwykłych listew wewnętrznych do eksperymentów mam też te ciemne drewniane z chromem jak co
Opublikowano 29 Października 201312 l Wie ktoś z może czy każdy grill S4 był przystosowany pod czujniki parkowania?
Opublikowano 29 Października 201312 l Alvaro a masz może ramki zegarów/ekranu navi do a4/a5 b8? te z tego badziewnego plastiku? knuje żeby je jakoś obszyć jakimś materiałem żeby nie wyglądały tak tandetnie i przestały wydawać dźwięki... i potrzebuję do testów ...
Opublikowano 29 Października 201312 l Wie ktoś z może czy każdy grill S4 był przystosowany pod czujniki parkowania? Trzeba tylko dokupic mocowania czujników PDC 1szt. 54 PLN
Opublikowano 29 Października 201312 l Pytam dlatego że u mnie w grillu S4 brak takich jak by mocowań które ma brat w standardzie w swoim zwykłym grillu w A4 B8. ---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ---------- Mój wygląda tak samo jak tutaj. atrapa Audi S4 B8 grill (3636134829) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 29 Października 201312 l Pytam dlatego że u mnie w grillu S4 brak takich jak by mocowań które ma brat w standardzie w swoim zwykłym grillu w A4 B8.---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ---------- Mój wygląda tak samo jak tutaj. atrapa Audi S4 B8 grill (3636134829) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. musisz dokupic mocowania
Opublikowano 29 Października 201312 l Panowie kto podjąłby się montażu tylnych lamp żarówkowe na neon ? Mam wszystko lampy piny etc. Ewentualnie zna ktoś jakąś firmę z okolic Krakowa Katowic tak do 300km która to ogarnie. Słyszał ktoś o DK Tronic z krakowa ?
Opublikowano 29 Października 201312 l Panowie kto podjąłby się montażu tylnych lamp żarówkowe na neon ? Mam wszystko lampy piny etc. Ewentualnie zna ktoś jakąś firmę z okolic Krakowa Katowic tak do 300km która to ogarnie. Słyszał ktoś o DK Tronic z krakowa ? Napisz do Jarka (Darecy). ---------- Post dopisany at 13:05 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ---------- Panowie, proszę zerknijcie na ten temat: http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/problem-doborem-sensora-temperatury-291311/
Opublikowano 29 Października 201312 l Panowie kto podjąłby się montażu tylnych lamp żarówkowe na neon ? Mam wszystko lampy piny etc. Ewentualnie zna ktoś jakąś firmę z okolic Krakowa Katowic tak do 300km która to ogarnie. Słyszał ktoś o DK Tronic z krakowa ? Napisz do Jarka (Darecy). ---------- Post dopisany at 13:05 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ---------- Panowie, proszę zerknijcie na ten temat: http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/problem-doborem-sensora-temperatury-291311/ Jarek miał mi montować właśnie. Nawet miałem dzisiaj do niego jechać bo byłem umówiony, ale napisał że się nie podejmie bo robił jeden samochód i uwalił komfort. Szukam więc gdzieś indziej.
Opublikowano 29 Października 201312 l Wiązka PDC przód oraz tył jest taka sama? Jest inna dłogośc oraz wtyka do wiazki kabiny
Opublikowano 29 Października 201312 l Wiązka PDC przód oraz tył jest taka sama? Numery mają inne, ale ja kupiłem wiązkę do przodu z numerem z tyłu a wiem że była wyciągnięta na bank z przodu więc nie wiem czym się mogą różnić. Może długością przewodów ?
Opublikowano 29 Października 201312 l Wiązka PDC przód oraz tył jest taka sama? Numery mają inne, ale ja kupiłem wiązkę do przodu z numerem z tyłu a wiem że była wyciągnięta na bank z przodu więc nie wiem czym się mogą różnić. Może długością przewodów ? To akurat nie problem można przedłużyć. Kwestia czy z technicznego punktu widzenia normalnie działa.
Opublikowano 29 Października 201312 l Powinna działać tak jak Ci mówię ja miałem wyciągniętą z auta z 2008r z przodu a po numerze okazało się że to niby tylna. A PDC działało bo osobiście widziałem
Opublikowano 29 Października 201312 l Byłby ktoś zainteresowany kompletem siedzeń skóra/alcantara w pełnej elektryce bez podgrzewania z pakietem schowek i pakietem oświetlenie. ? jak coś to PW
Opublikowano 29 Października 201312 l Autor Alvaro a masz może ramki zegarów/ekranu navi do a4/a5 b8? te z tego badziewnego plastiku? knuje żeby je jakoś obszyć jakimś materiałem żeby nie wyglądały tak tandetnie i przestały wydawać dźwięki... i potrzebuję do testów ... Nie mam niestety... Zwykłą listwy już sprzedane...
Opublikowano 30 Października 201312 l Panowie już raz pytałem o tę sprawę, ale teraz mam dokładne zdjęcia i numer proszę tylko o potwierdzenie czy ten zestaw zawieszenia to 1BE, dziwi mnie sprawa, że sprężyny tył i przód mają różne kolory pasków wiem tylko, że tylne amory są napewno dobre podam jeszcze numer przednich amorów, żeby ktoś to potwierdził: 8K0413031AP Uploaded with ImageShack.us Sprężyna tył: Uploaded with ImageShack.us Sprężyna przód: Uploaded with ImageShack.us Mam tylko prośbę ponieważ sprawa jest trochę pilna i proszę tylko o potwierdzenie czy ten zestaw jest kompletny czy może któraś część nie pasuje , z góry wielkie dzięki.