Opublikowano 22 Października 201312 l jest bez PDC ---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:47 ---------- B&O też mają ale cena nie mała głośniki audio zestaw Bang&Olufsen audi a4 8k (3581297639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ---------- zacisk zaciski hamulcowe hamulce klocki Audi S4 8K (3633553496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ---------- grubo ZDERZAK TYŁ TYLNY AUDI RS4 Parktronic (3638475615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 22 Października 201312 l Jakie potrzebuje wyjmaki by wyciągnąć element MMI z kartami SD i DVD?
Opublikowano 23 Października 201312 l Jak pytałem o kolor pasków na sprezynach 1BE to Grzegorz mi odpisał że fioletowo/szary ma być sprawdziłem dzisiaj te moje i tak na przednich są wszystkie czerwone a na tylnych jakby różowo/szare czyli przednie sprężyny mam z 1BA ?
Opublikowano 23 Października 201312 l Jak pytałem o kolor pasków na sprezynach 1BE to Grzegorz mi odpisał że fioletowo/szary ma być sprawdziłem dzisiaj te moje i tak na przednich są wszystkie czerwone a na tylnych jakby różowo/szare czyli przednie sprężyny mam z 1BA ? Mam " ba" w garazu, jutro moge ci foto walnac...
Opublikowano 23 Października 201312 l panowie mam pytanie. Kupilem audi a4 b8 i grill ma kolor szary (ciemno szary) a kratki na halogeny sa czarne. Czy to normalne? czy też jakas podmianka była? Jakiego koloru sa grille w audi a4 w serii i czy właśnie kratki halogenów sa w kolorze grila czy sa czarne
Opublikowano 23 Października 201312 l Kratki przy halogenach są czarne ewentualnie mogą mieć ringi wokół halogenów w chromie w wersji S-line a jeśli chodzi o kolory grilla to może być tak jak masz czyli kolor szary kamienny i chromowa obwódka, może też być czarny piano i chromowa obwódka może też być cały czarny jest też grill z wersji S4 jest naprawdę wiele opcji, ale takim standardem jest grill w kolorze szary kamienny z chromową obwódką i kratki przy halogenach czarne ufff, ale się rozpisałem ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- Jak pytałem o kolor pasków na sprezynach 1BE to Grzegorz mi odpisał że fioletowo/szary ma być sprawdziłem dzisiaj te moje i tak na przednich są wszystkie czerwone a na tylnych jakby różowo/szare czyli przednie sprężyny mam z 1BA ? Mam " ba" w garazu, jutro moge ci foto walnac... Byłbym wdzięczny
Opublikowano 23 Października 201312 l Wymieniał ktoś ostatnio czujnik parkowania zderzak tył?? Wczoraj zawiozłem "nowy" zderzak (polift) do lakierowania, wymontowałem czujniki parkowania które w nim siedziały(złom)... jeden ze swoich czujników miałem do wymiany, zakupiłem nowy... i teraz pytanie-front czujnika oddać do lakiernika żeby go też trysnął, czy idzie przełożyć ze starego element polakierowany?(w co wątpię )
Opublikowano 23 Października 201312 l Wymieniał ktoś ostatnio czujnik parkowania zderzak tył?? Wczoraj zawiozłem "nowy" zderzak (polift) do lakierowania, wymontowałem czujniki parkowania które w nim siedziały(złom)... jeden ze swoich czujników miałem do wymiany, zakupiłem nowy... i teraz pytanie-front czujnika oddać do lakiernika żeby go też trysnął, czy idzie przełożyć ze starego element polakierowany?(w co wątpię ) lakierejszyn... nic nie przelozysz:wink:
Opublikowano 23 Października 201312 l jutro ma kłaść klar, więc z rańca wycieczka do Kołobrzegu żeby wszystko w kolor wskoczyło dzięki _Gabriel_ !
Opublikowano 23 Października 201312 l jutro ma kłaść klar, więc z rańca wycieczka do Kołobrzegu żeby wszystko w kolor wskoczyło dzięki _Gabriel_ ! U kogo to malujesz? Co tam jeszcze rezales ze swoja, dawaj na pv Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
Opublikowano 24 Października 201312 l Zastanawialem sie wczoraj z kumplem nad DPFem. W CAPA bez adblue mamy w zasadzie trzy tryby jego oczyszczania: 1 naturalny/pasywny - w trakcie normalnej jazdy w trasie, gdy silnik ma optymalne warunki spalania i sadza sie praktycznie nie wytwarza 2 wymuszony - pali sie lampka filtra - silnik wchodzi w tryb 'normalnego' wypalania wspomagajac ten proces dopalaniem paliwa w filtrze 3 regeneracja - wypalanie serwisowe VAGiem Dobrze rozumuje? I teraz: czy mozna wymusic ten drugi tryb w jakis sposob? np VAGiem?
Opublikowano 24 Października 201312 l Panowie czy dyfuzor sline jest w wersji z dziurą na hak? Tak z dziurą i bez
Opublikowano 24 Października 201312 l Panowie czy dyfuzor sline jest w wersji z dziurą na hak? Tak z dziurą i bez A możesz podać nr tego z dziurą?
Opublikowano 24 Października 201312 l Dysponuje ktoś rozpiską pinów wtyki wzmacniacza?? Pilnie potrzebna...
Opublikowano 24 Października 201312 l Dysponuje ktoś rozpiską pinów wtyki wzmacniacza?? Pilnie potrzebna... Jak do wzmaka 2G to masz tu: 1 - Terminal 30 2 - Terminal 31 3 - subwoofer w tylnej półce-R157-(+) 4 - Lewy przedni głośnik (+) 5 - Prawy przedni głośnik (+) 6 - Lewy tylny głośnik (+) 7 - Prawy tylny głośnik (+) 8 - Centrum połowie R158-(+) 13 - Magistrala CAN High (Infotainment) 14 - CAN-BUS Low (Infotainment) 15 - subwoofer w tylnej półce-R157-(-) 16 - głośnik lewy przedni (-) 17 - prawy głośnik przedni (-) 18 - Tylny lewy głośnik (-) 19 - Prawy tylny głośnik (-) 20 - centrum połowie R158-(-) 23 - sygnał (+) z prawej strony z tyłu radia-R- 24 - sygnał (+) w tylnej lewej Radio-R- 25 - sygnał (+) tuż przed radio-R- 26 - sygnał (+) z przodu po lewej stronie radia-R- 28 - sygnał (-) z tyłu po prawej stronie radia-R- 29 - sygnał (-) w tylnej lewej Radio-R- 30 - sygnał (-) prawy przód radia-R- 31 - sygnał (-) z przodu po lewej stronie radia-R-
Opublikowano 24 Października 201312 l (...) 23 - sygnał (+) z prawej strony z tyłu radia-R- 24 - sygnał (+) w tylnej lewej Radio-R- 25 - sygnał (+) tuż przed radio-R- 26 - sygnał (+) z przodu po lewej stronie radia-R- 28 - sygnał (-) z tyłu po prawej stronie radia-R- 29 - sygnał (-) w tylnej lewej Radio-R- 30 - sygnał (-) prawy przód radia-R- 31 - sygnał (-) z przodu po lewej stronie radia-R- genialnie!! tak 2g. normalnie piwko wiszę czy gdzieś tutaj mogę wpiąć piny od głośników znajdujących się w bagażniku? Bo to o avant'a chodzi. Do pełnego B&O brakuje mi właśnie tych głośników w bagażniku. Wiązkę suba już mam wyprowadzoną, problem z umieszczeniem go we wnęce koła zapasowego. Pamiętam, że Grzesiek gdzieś tu, na którejś z 277str wątku wrzucał fotosy... zostaje poszukać
Opublikowano 24 Października 201312 l Jak masz oryginalnego suba to żaden problem 3 mocowania z aso po 5zł i sub przykręcony, a koło wkładasz na górę i dokrecasz.