Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta sub ori b&o, jutro się pobawię ;)

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie czy dyfuzor sline jest w wersji z dziurą na hak?

Tak z dziurą i bez

Jak nie wiesz to nie wprowadzaj kolege w bład :wink:

Fabrycznie nie ma dyfuzora pod hak,wycina sie go .

Opublikowano

Pytanie nie brzmiało czy fabrycznie dyfuzor s-line jest z dziurą tylko czy takowy istnieje. Poniżej dowód że tak :)

A4 B8 S LINE KOMBI 8K DOKŁADKA DYFUZOR TYŁ SEDAN (3612656696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Tylko że nikt tutaj nie pytał co dostajesz w ASO tylko czy dyfuzor s-line występuję z otworem na hak :wink:

Opublikowano
:facepalm: ale czy tutaj ktoś chciał jakiś numer ? ktoś pytał co występuje w ASO ? a co nie ? gość zapytał czy jest dyfuzor s-line z otworem a więc jest tak jak i od S4 etc w każdym dyfuzorze może być otwór na hak :) i po temacie.
Opublikowano
:facepalm: ale czy tutaj ktoś chciał jakiś numer ? ktoś pytał co występuje w ASO ? a co nie ? gość zapytał czy jest dyfuzor s-line z otworem a więc jest tak jak i od S4 etc w każdym dyfuzorze może być otwór na hak :) i po temacie.

Nasza wymiana zdań kolego Gibons na temat tej nieszczęsnej dziury w dyfuzorze do niczego nie prowadzi :wink:

Opublikowano

nie no gościu,za***isty tok rozumowania:grin:

powiedz mi,jak ktoś zapyta,czy np występowały RS4 B7 z kompsorem,to tez odpowiesz ze tak?...no przecież sa takowe na rynku...

Opublikowano

"gościu" Ty wiesz najlepiej co autor pytania miał na myśli i pewnie pytał o nową z ASO. Samochodu tez nie można z hakiem zamówić w salonie bo nie ma dokładek takich. Samemu trzeba rezać :)

Opublikowano
:doh: nie pograzaj sie
Opublikowano

Panowie...dajcie już spokój, nie ma lepszych tematów ? :wink:

Opublikowano

Panowie czy ktos z trojmiasta moze pomoc przy montazu i kodowaniu tylnych lamp led ,ewentualnie gdzie moge sie udac ?bylem w paru warsztatach ale kodowanie to dla nich czarna magia:(. oczywiscie zaplace za fatyge:))

Opublikowano
"gościu" Ty wiesz najlepiej co autor pytania miał na myśli i pewnie pytał o nową z ASO. Samochodu tez nie można z hakiem zamówić w salonie bo nie ma dokładek takich. Samemu trzeba rezać :)

Panowie,

Oczywiście, że miałem na myśli czy w ASO można kupić pod hak, bo że na allegro są to wiem. I zaraz pod Twoją odpowiedzią zapytałem Cię o nr części ;), ale odpowiedzi nie dostałem z wiadomego względu. Dzięki WRC za odpowiedź.

Opublikowano
Panowie czy ktos z trojmiasta moze pomoc przy montazu i kodowaniu tylnych lamp led ,ewentualnie gdzie moge sie udac ?bylem w paru warsztatach ale kodowanie to dla nich czarna magia:(. oczywiscie zaplace za fatyge:))

Kolego, jak chcesz to podam Ci telefon do gościa z Koszalina, czyni cuda :wink: i do tego naprawdę robi to profesjonalnie

Opublikowano

Kolego, jak chcesz to podam Ci telefon do gościa z Koszalina, czyni cuda :wink: i do tego naprawdę robi to profesjonalnie

Mi też poprosze na Pv ten numerek, moze sie przydac :wink:

Opublikowano

phantom, w Pile też jest gość, który to ogarnia. ja do niego pojadę na poprawkę z moimi lampami

Opublikowano

Pytanie do osób co zmieniały grill na ten od S4. Czy macie oryginalne, czy podróbki?

Znalazłem taki np.: GRILL ATRAPA AUDI A4 S4 B8 8K0 S-LINE PDC OPOLE (3626757373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Warto bawić się w takie coś (jak jakość? trwałość?), czy lepiej szukać oryginalnego (ale np. używki)?

Opublikowano
phantom, w Pile też jest gość, który to ogarnia. ja do niego pojadę na poprawkę z moimi lampami

Chyba do końca nie ogarnął, skoro wracasz na poprawkę. :wink:

Opublikowano

proximpuh ,jesli mozna to poprosze nr!!wielkie dzieki:)