Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki wieczorem obadam.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mam dwa w domu

http://s2.postimg.org/4huv7btph/20140227_213800.jpg

Ten po lewej - 8T0 601 170

Ten po prawej z chromowaną obwódką - 4B0 601 170A

Ten po lewej jest troszkę mniejszy średnica 62mm ten z chromem 69mm

Na 18" ori mam 8T0 601 170 A (szary z chromowaną obwódką) i już wiem, że pasuje także do 19''

Opublikowano

Takie coś wyszukaliśmy. Jest szansa coś z tego wyłuskać ?

rys1.jpg

rys2.jpg

Opublikowano

Panowie,

Jest ktoś chętny na felgi S-Line 18'' 8J ET47 z oponami 245/18/40 Vredestein Ultra Sessanta?

Opublikowano

Tu masz na dole twoje kodowanie :

rys2.jpg

Te ci podałem co znalazłem na necie , musisz klikac i dochodzic metoda prob i błedow .

01 00 01 02 01 00 00 00 01 tu sprawdz .

01 00 03 02 01 00 00 00 01 twoje

tu masz kalkulator ===> OBD Coding - Online Tool

Opublikowano

Czy licznik o numerze 8K0 920 930 C jest kolorowy? Chce zakupic i nie chce wtopy:D

Opublikowano

panowie potrzebuje szybkiej pomocy , czy do b8 na 1be wejdzie felga 8,5x18, et 25 z oponami 245/40?

Opublikowano

ET 25 to bardzo mało, wątpię aby weszła, jeszcze jak ma 8,5 cala i opona 245 myślę ze będzie obcierało i to bardzo.

---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ----------

Tu masz na dole twoje kodowanie :

http://s16.postimg.org/wluwgfawx/rys2.jpg

Te ci podałem co znalazłem na necie , musisz klikac i dochodzic metoda prob i błedow .

01 00 01 02 01 00 00 00 01 tu sprawdz .

01 00 03 02 01 00 00 00 01 twoje

tu masz kalkulator ===> OBD Coding - Online Tool

Dzięki Grzegorzu, a jakaś szybka instrukcja jak to użyć ten kalkulator bo trochę próbowałem ale chyba nic tego nie wyszło.

Opublikowano

mumen@ masz podpisane w kalkulatorze 1, 2,3,4 :wink: wklejasz kodowanie w pole 1 .

Musi byc to ciag liczb .

Opublikowano
Czy licznik o numerze 8K0 920 930 C jest kolorowy? Chce zakupic i nie chce wtopy:D

To jak wie ktos czy z literka C to kolor? Czy wszystkie z nr 8k0920930 to kolor FIS? Moze ktos ma kolor do diesla na sprzedaz?

Opublikowano

Panowie kogo dzis widzialem na A2 w strone Poznania czarna B8 rej DJE cos tam cos tam :decayed:

Opublikowano

To jak wie ktos czy z literka C to kolor? Czy wszystkie z nr 8k0920930 to kolor FIS? Moze ktos ma kolor do diesla na sprzedaz?

Ja Ci sprzedam swoj z licznikiem w milach i kilometrach. :wink:

Opublikowano

Ja Ci sprzedam swoj z licznikiem w milach i kilometrach. :wink:

Wole wersje europejska, ale mozesz napisac jaka cena i fotkę na priv.

Opublikowano

Czy w sline sedan można wymienić sam tylny dyfuzor na ten z s4 na cztery kominy? A może ktoś ma zderzak od esy do opchania?

Opublikowano

Czy to ma jakiś zamiennik (tańszy, dostępny w Polsce) albo oryginalny numer Audi, żeby zrobić gniazdo w schowku?

Audi AMI/ VW MDI Extension-37010

Opublikowano

Ja chyba mam taki nowy kabel jutro sprawdze;)

Opublikowano
Ja chyba mam taki nowy kabel jutro sprawdze;)

Czekam na priv ;)

Opublikowano
Czy to ma jakiś zamiennik (tańszy, dostępny w Polsce) albo oryginalny numer Audi, żeby zrobić gniazdo w schowku?

Audi AMI/ VW MDI Extension-37010

Sam kabel to nie problem na allegro 0d 80 do 150zł zalezy czy do 2g czy 3g np: Kabel AMI Adapter Audi MMI 2G iPod iPhone (4018889115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Natomiast samo gniazdo "czyt: interfejs" to już troszeczkę gorzej:kwasny: Wrc miał chyba komplet za 500zł z tego co pamiętam:wink:

Opublikowano

Panowie,

mam pytanko, ktos odpowietrzal w B8 pompe ABS?

Probowalem wg opisu na stronie Ross-Tech, ale u mnie kanal 002 jest niedostepny.

dzieki z gory

Opublikowano
Czy w sline sedan można wymienić sam tylny dyfuzor na ten z s4 na cztery kominy? A może ktoś ma zderzak od esy do opchania?

tak można - bez problemowo

a wydech masz czy też potrzebujesz ?

---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:33 ----------

Koledzy w temacie rotorów to niestety fabryka na chwilę obecną nie planuje zmian parametrów felg i zostaje to co było czyli:

20 cali 8,5' i ET35

19 cali 8' i ET35

:confused4: