Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ma ktoś na zbyciu lampę LED sedan w klapę, lewa strona ? Zakupię w rozsądnej cenie.

posiadam na zbyciu lampę ale mam 3 diody przepalone za 50zł jest twoja jeśli chcesz i masz ochotę rzeźbić dalej

Jak jest klosz cały to chętnie zakupię od Ciebie, będzie większe prawdopodobieństwo że przypasi klosz do mojej niż od zwykłej.

---------- Post dopisany at 01:29 ---------- Poprzedni post napisany at 01:28 ----------

Nie ma chętnych na moje tylne boczki z roletami do kombi bo mi leżą w garażu a B8 jeszcze długo mieć nie będę... ?:naughty:
Można w miarę łatwo przełożyć skórkowy panel w takim boczku, czy lepiej nie próbować?

Tapicerkę na boczku można przełożyć bez problemu ;)

A przy okazji ja też mam na sprzedaż komplet boczków z roletami, boczki w kolorze szarym, jeśli ktoś potrzebuje to pisać ;)

Te boczki masz od Avanta czy sedan ? Chętnie do sedana bym rolety przygarnął, albo zamienił na avantowe.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Można w miarę łatwo przełożyć skórkowy panel w takim boczku, czy lepiej nie próbować?

Tak można. Ja taż miałem w planach wymiana bo u siebie miałem alkantarę i QQ1 ale tak jak pisałem boczki się nie doczekały...:decayed:

Opublikowano

Komplet boczków z roletami mam do Avanta.

Opublikowano
Komplet boczków z roletami mam do Avanta.

Jaki kolor?

Opublikowano
:hi: witam grono potrzebuję nr wtyczek do lamp tył B8 lift avant :whistling:
Opublikowano

Nie do końca dobry dział, ale proszę:

2x 8K0 973 705 B

2x 8R0 973 605

Opublikowano

Nie do końca dobry dział, ale proszę:

2x 8K0 973 705 B

2x 8R0 973 605

:buziak:
Opublikowano

Panowie ma ktoś na boczkach drzwi emblematy AUDI EXCLUSIVE ,jeśli tak to mam prośbę mogły ktoś fotke poglądową podrzucić i ewentualnie wymiary w którym miejscu są zamontowane czy może na boczkach o tyłu jest zaznaczone w którym miejscu wywiercić otwory montażowe.

Opublikowano

panowie może ktoś szuka hebli z s4 b8 345/330 komplecik?? jak coś to mam :wink:

Opublikowano

Pany, brakuje komus panelu do skladanych luster? Zostal mi bez przyciskow z polifta :wink:

Opublikowano

Sam panel czy przełącznik też jaka cena?

Opublikowano

Sam panel, przelaczniki jada do szwecji :decayed:

Opublikowano
Pany, brakuje komus panelu do skladanych luster? Zostal mi bez przyciskow z polifta :wink:

Ja chce :wink:

Opublikowano

Witam.

Mam prośbę czy może ktoś podrzucić gdzie był ( jeżeli był ) omawiany temat montażu modułu BT bo jak naciskam przycisk Tel to wyskakuje komunikat - Telephone not installed - mam MMI 3G High.

Dzięki:)

Opublikowano
Witam.

Mam prośbę czy może ktoś podrzucić gdzie był ( jeżeli był ) omawiany temat montażu modułu BT bo jak naciskam przycisk Tel to wyskakuje komunikat - Telephone not installed - mam MMI 3G High.

Dzięki:)

Z tego co wiem to w 3g masz już zamontowane tylko trzeba kodowanie zrobić ;) Albo po prostu nie masz telefonu sparowanego z BT

Opublikowano

Ok dzięki, a czy kablem za 80 zł z Allegro warto próbować coś kodować czy to jakiś bubel z Chin i szkoda ryzykować:)

Aha czy to prawda, że tylko przez 30 sekund po uruchomieniu zapłony widać BT?:)

Aha i całkowicie lamerskie pytanie - wkładam kluczyk do stacyjki, ale w większości funkcji wyskakuje komunkiat, żeby włączyć zapłon - jak to zrobić skoro jak wcisnę kluczyk to auto zapala:P

Opublikowano

Kablem z Allegro za 80zl raczej nic nie wskórasz. Żeby nie odpalić auta to nie wciskaj pedału sprzęgła:decayed:

Opublikowano
Ok dzięki, a czy kablem za 80 zł z Allegro warto próbować coś kodować czy to jakiś bubel z Chin i szkoda ryzykować:)

Aha czy to prawda, że tylko przez 30 sekund po uruchomieniu zapłony widać BT?:)

Aha i całkowicie lamerskie pytanie - wkładam kluczyk do stacyjki, ale w większości funkcji wyskakuje komunkiat, żeby włączyć zapłon - jak to zrobić skoro jak wcisnę kluczyk to auto zapala:P

Nie wciskaj sprzęgła to nie odpadli:wink:

Opublikowano

Kurcze, takie przyzwyczajenie, że nawet nie zwróciłem na to uwagi;P

A jakiś kabel i program możesz polecić:)