Opublikowano 25 Sierpnia 201412 l Panowie, wymieniał ktoś łożysko w skrzyni na wałku atakującym ? Silnik 2.0 TDI. Dziś rozebraliśmy u mnie zmielone wch... i nie mogę nigdzie wyszukać, ani ETKA, ani jakieś katalogi. Czy to aby nie występuje serwisowo w komplecie z wałkiem? Bo jeśli tak to chyba taniej wyjdzie całą skrzynię w używce zakupić. Nr na łożysku u mnie: FAG80945501 i drugi nr 0B1311590B. Może ktoś ma jakiś pomysł, bo od tygodnia mam autko uziemione. Ewentualnie może ma ktoś na zbyciu skrzynię z kodem JJG.
Opublikowano 25 Sierpnia 201412 l ja slyszałem od kumpla z ASO o tym , to jest ten walek co blokuje dwumas i sprzegło ?
Opublikowano 25 Sierpnia 201412 l To jest dokładnie wałek równoległy do wałka głównego centralnie umieszczonego w skrzyni, a własciwie chodzi o łożysko na tym wałku, czyli nie na wałku na którym jest dwumas i sprzęgło a obok. Inaczej to ten wałek który napędza mechanizm różnicowy i łożysko najbliżej mechanizmu róznicowego.
Opublikowano 25 Sierpnia 201412 l Ok bo mogę mieć za 200zł obydwa co mają 10Pinów chyba kupię. Do mnie leca za 300z wysylem i myslalem ze to kox cena:o
Opublikowano 25 Sierpnia 201412 l Gdzie po tyle kupujecie? I przy okazji, wkłady z luster poliftowych nie pasują do przedlifta i odwrotnie, mam rację? Edytowane 25 Sierpnia 201412 l przez Hohe
Opublikowano 25 Sierpnia 201412 l Gdzie po tyle kupujecie?I przy okazji, wkłady z luster poliftowych nie pasują do przedlifta i odwrotnie, mam rację? Masz rację. Cena kox pewnie z anglika
Opublikowano 26 Sierpnia 201412 l A ma może ktoś na zbyciu wkłady przedmiotowe, najlepiej podgrzewane i fotochromowe, albo tylko podgrzewane. W dobrej cenie bym przygarna w dobre ręce :-)
Opublikowano 26 Sierpnia 201412 l A to z anglika nie różni się tylko wkładem? nawet silniczki sa inne
Opublikowano 26 Sierpnia 201412 l A to z anglika nie różni się tylko wkładem? nawet silniczki sa inne To mnie zaskoczyłeś. Dobrze, że się na żadne nie skusiłem bo bym się zdziwił.
Opublikowano 26 Sierpnia 201412 l Panowie, ma tutaj ktos MMI 3G+ oraz B&O na pokladzie? jesli tak to czy moze sie podzielic kodowaniem? mam problem z tym, zeby mi "media" gralo. Gra radio, navi gada, telefon slychac a media (obojetnie czy dysk, usb, karta, cd/dvd) licznik czasu leci ale nic nie slychac w glosnikach.
Opublikowano 26 Sierpnia 201412 l Gdzie po tyle kupujecie? I przy okazji, wkłady z luster poliftowych nie pasują do przedlifta i odwrotnie, mam rację? Masz rację. Cena kox pewnie z anglika Oczywiście że europa. Jeszcze w kolorze mojego samochodu
Opublikowano 26 Sierpnia 201412 l Panowie, ma tutaj ktos MMI 3G+ oraz B&O na pokladzie? jesli tak to czy moze sie podzielic kodowaniem? mam problem z tym, zeby mi "media" gralo. Gra radio, navi gada, telefon slychac a media (obojetnie czy dysk, usb, karta, cd/dvd) licznik czasu leci ale nic nie slychac w glosnikach. A czego kodowanie potrzebujesz ? jutro mogę Ci przesłać
Opublikowano 26 Sierpnia 201412 l Panowie, ma tutaj ktos MMI 3G+ oraz B&O na pokladzie? jesli tak to czy moze sie podzielic kodowaniem? mam problem z tym, zeby mi "media" gralo. Gra radio, navi gada, telefon slychac a media (obojetnie czy dysk, usb, karta, cd/dvd) licznik czasu leci ale nic nie slychac w glosnikach. A czego kodowanie potrzebujesz ? jutro mogę Ci przesłać long coding dla MMI. podeslij prosze, porownam. przy okazji gdybys wrzucil liste systemow, ktore masz u siebie to by bylo fajnie.
Opublikowano 26 Sierpnia 201412 l Panowie, ma tutaj ktos MMI 3G+ oraz B&O na pokladzie? jesli tak to czy moze sie podzielic kodowaniem? mam problem z tym, zeby mi "media" gralo. Gra radio, navi gada, telefon slychac a media (obojetnie czy dysk, usb, karta, cd/dvd) licznik czasu leci ale nic nie slychac w glosnikach. A czego kodowanie potrzebujesz ? jutro mogę Ci przesłać long coding dla MMI. podeslij prosze, porownam. przy okazji gdybys wrzucil liste systemow, ktore masz u siebie to by bylo fajnie. OK, jutro Ci sprawdzę, dzisiaj już niestety wyjeżdżam i nie zdążę
Opublikowano 26 Sierpnia 201412 l Gdzie po tyle kupujecie? I przy okazji, wkłady z luster poliftowych nie pasują do przedlifta i odwrotnie, mam rację? Masz rację. Cena kox pewnie z anglika Oczywiście że europa. Jeszcze w kolorze mojego samochodu Moje okazały sie przedlifty.. Wiec zrezygnowałem:( Jeśli ktoś chce podam namiar na sprzedawcę
Opublikowano 26 Sierpnia 201412 l Czy ma ktoś wiedzę jaka jest różnica pomiędzy skrzynią biegów z kodem JJG a LLN ?