Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wycinasz otwór i na górę listwa maskująca.

Problem jak na razie w tym że od środka boczka idzie specjalny biały plastik który ma mocowania śrub do rolety a w zwykłym boczku ten plastik tego nie ma, a to raczej rzecz nie do kupienia, brak na tym numeru

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak masz roletki do włożenia i maskujące osłonki to można się pokusić żeby to przerobić, ale generalnie komplet boczków można wyszukać za 300 zł wiec nie wiem czy jest sens. Gorzej z sedanem to jest zupełnie inny temat, znaleźć roletki z boczkami to masakra.

Opublikowano

Dlatego ja bym polował na boczki.

Edytowane przez edraven

Opublikowano

Jak masz roletki do włożenia i maskujące osłonki to można się pokusić żeby to przerobić, ale generalnie komplet boczków można wyszukać za 300 zł wiec nie wiem czy jest sens. Gorzej z sedanem to jest zupełnie inny temat, znaleźć roletki z boczkami to masakra.

Znalazłem boczki z roletami za pół darmo ale boczki są w jasnym kolorze więc w grę wchodzi tylko przekładka rolet.

Osobiście do sedana znalazłem kilka boczków z roletami a do avanta rzadko można trafić, jakieś bydle mi podkupiło ostatnio na Aledrogo :facepalm:

Opublikowano

A tych białych plastików nie da rady przełożyć?

Opublikowano

No myślę że jak by się trochę pobawić to by się dało, zastanawiam się czy się w to bawić :eusathink: najprościej by było przełożyć całe boczki a zaoszczędzony czas przeznaczyć na wypicie piwa :) z drugiej strony łatwe życie to nudne życie :wink:

Opublikowano

Dzisiaj taki hit...Panowie ktoś pomoże w potrzebieb87bf8f795bce52d88ed351684ecf396.jpg

Opublikowano

Szyby przyciemnić i po sprawie

Opublikowano

W Autodiagnozie zakładali do przyciemnienia takie ramki, się je w okno od środka wkłada. dodatkowy plus to że owady nie wlatują jak się szybę uchyli. Podobno są do każdego auta dopasowane.

Opublikowano

Dzisiaj taki hit...Panowie ktoś pomoże w potrzebie

czujniki poziomowania dzialaja ?

Opublikowano

Tak działają...jeżeli chodzi o to czy soczewki się przestawiają góra/dół

Edytowane przez Kaju77

Opublikowano

01539 - Headlights Not Adjusted 01539 - Headlights Not Adjusted: No or Incorrect Basic Setting / Adaptation Possible Symptoms

• Headlight Adjustment disabled
  • Malfunction Indicator Light (MIL) active
Possible Causes
  • Headlight Adjustment not performed
  • Aftermarket Suspension installed (i.e. lowered Suspension)
  • Level Sensor Readings out of Range
  • Level Sensor(s) faulty
  • Level Sensor Mounting damaged/faulty
Possible Solutions
  • Perform Headlight Adjustment
  • Check Level Sensors
  • Check Level Sensor Mounting

Przyjzyj sie dokladnie czy się ruszają przy uruchamianiu. Wydaje mi się że to będzie wina czujnika z przodu lub z tylu. Mozesz sprobowac zrobic tez adaptacje.

Headlight Adjustment

[select]

[55 - Xenon Range]

[basic Settings - 04]

Group 001

[Go!]

Activate the Basic Setting.

[ON/OFF/Next]

• The meas. block field now shows "Wait" and should switch to "Adjust Headlights" then (this may take up to 10 seconds).
  • Adjust the headlights using their manual adjusting screws as referenced against a suitable aiming target.

[ON/OFF/Next]

The adjustment should now be learned.

[Done, Go Back]

Don't forget to check/clear fault codes afterwards.

[Close Controller, Go Back - 06]

Opublikowano

Dzięki Gibo, temat oje...ny! Trzeba było je ponownie wykalibrować. Ale pojawiają się kolejne hity, błąd P2102

Opublikowano

a to juz cos od przepustnicy chyba w jakim sterowniku jest blad ?

Opublikowano

Błąd 9124 - Jednostka sterująca przepustnicą

Edytowane przez Kaju77

Opublikowano

W Autodiagnozie zakładali do przyciemnienia takie ramki, się je w okno od środka wkłada. dodatkowy plus to że owady nie wlatują jak się szybę uchyli. Podobno są do każdego auta dopasowane.

Mam u siebie takie, kupione na jebaju. Fajna sprawa, mogę polecić.

Opublikowano

Znalazłem boczki z roletami za pół darmo ale boczki są w jasnym kolorze więc w grę wchodzi tylko przekładka rolet.

Osobiście do sedana znalazłem kilka boczków z roletami a do avanta rzadko można trafić, jakieś bydle mi podkupiło ostatnio na Aledrogo :facepalm:

Mam tylne boczky s roleta, material mozna zamienit za twoju skore, lub alkantare. Sprzedam za 250 Zl + przesilka

Opublikowano

biere :)

Opublikowano

Takie mam pytanko z innej beczki. Łatwo jest pociągnąć przewód do drzwi? Tam są jakieś kostki w słupku, dużo roboty?

Opublikowano

Cholernie niewygodnie trzeba sie trochę pomęczyć, a do czego chcesz te kabelki ciągnąć?