Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nic sie nie stanie

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sluchaj Gibons'a, a potem na MMI wyskoczy Ci napis JE SUIS CHARLIE ;)

Opublikowano

Dość radykalne konsekwencje zastosowania przewodu 0,5 :P

Opublikowano

:)
a tak powaznie, to nie bedzie zadnej roznicy,
moze gdybys zalozyl kabel o mniejszej srednicy, to wtedy moglbys sie martwic

co w ogole podlaczasz?

Opublikowano

A jak dasz duuuzo za gruby to CANy nie zaczną świrowac ? :D rezystancja spada z przekrojem :whistling:

Opublikowano

Planuje kilka modów, jak Side Assist, High Beam Assist, elektryczna klapa, Drive Select, fabryczny alarm. Części podstawowe już mam, ale właśnie brakuje wtyczek i kabli, więc zaraz zamawiam i montaż tuż tuż :D

A jak dasz duuuzo za gruby to CANy nie zaczną świrowac ? :D rezystancja spada z przekrojem :whistling:

A do CANów jaki przekrój? też LgY się nadaje?

Opublikowano

chyba bys musial te CANy przedluzaczami prowadzic...

BTW Miodek sie chwalil, ze jak mu program do karaweli zrobiles , to zona korbowod pod schowkiem znalazla ;), ale mowi, ze przynajmniej spalanie spadlo

Edytowane przez _Gabriel_

Opublikowano

Panowie, jak sa polaczone drzwi z buda? Chodzi mi o kable. Rozumiem, ze w slupek jest wpieta wtyka i w drzwiach w srodku druga, a ten lacznik miedzy nimi jest na stale? czy jest to inaczej zrobione?

Opublikowano

BTW Miodek sie chwalil, ze jak mu program do karaweli zrobiles , to zona korbowod pod schowkiem znalazla ;), ale mowi, ze przynajmniej spalanie spadlo

:facepalm:

Opublikowano

Miodek miałes nie mówić :facepalm:

Korba jak już to z błotnika mogła wystawać ;)

Edytowane przez edraven

Opublikowano

Ludziska czy można gdzieś poza Allegro kupić kabelki 0,35mm2 ?

Ja kupowałem u nich. Do wyboru do koloru.

https://www.piekarz.pl/pl/?group=166&f=558,8309&a=558,8309

Opublikowano

Dziwi mnie ze mu mówią w sklepach że nie ma.

Opublikowano

Ile trzeba dać za wiązkę bang pod concerta?

Opublikowano

Pany ile wiatru do 245/35/19

Opublikowano

:polew:

Ludziska czy można gdzieś poza Allegro kupić kabelki 0,35mm2 ?

Ja kupowałem u nich. Do wyboru do koloru.
https://www.piekarz.pl/pl/?group=166&f=558,8309&a=558,8309

:thumbup1::hi:

Opublikowano

Grzebałem coś w ustawieniach i w miejscu zegarka na wyświetlaczu MMI są tylko trzy kreseczki, jak wchodzę w ustawienia zegara to mam tylko opcję zmiany formtu godziny i daty, żadnych ustawień innych. Kiedyś wiem że było możliwe przestawienie na autoamtyczne ustawianie zegara a w opcji ręcznego możliwość wpisania godziny i daty, teraz tego nie ma. Co mogłem namieszać ? Na wyświetlaczu w liczniku czas jest ok, chociaż symbolu antenki ustawiania zegara już dawno nie ma bo się coś pojepało przy zakładaniu parktronika. No ni jak nie mogę tego uruchomić, może gdzieś w zielonym MENU ... Poradzicie ??

Opublikowano

Grzebałem coś w ustawieniach i w miejscu zegarka na wyświetlaczu MMI są tylko trzy kreseczki, jak wchodzę w ustawienia zegara to mam tylko opcję zmiany formtu godziny i daty, żadnych ustawień innych. Kiedyś wiem że było możliwe przestawienie na autoamtyczne ustawianie zegara a w opcji ręcznego możliwość wpisania godziny i daty, teraz tego nie ma. Co mogłem namieszać ? Na wyświetlaczu w liczniku czas jest ok, chociaż symbolu antenki ustawiania zegara już dawno nie ma bo się coś pojepało przy zakładaniu parktronika. No ni jak nie mogę tego uruchomić, może gdzieś w zielonym MENU ... Poradzicie ??

sprawdź w zielonym menu czy nasz zaznaczone car-cardevicelist-clock może tutaj :eusathink:

Opublikowano

No tak to sprawdzałem, są zaznaczone te pozycje w zielonym Menu. A wczoraj jeszcze w jednym momencie jak odpaliłem to pokazała się godzina 00:50 a na liczniku była poprawna około 21. Potem spojrzałem to już nie było znowu nic, tylko trzy kreseczki.

Opublikowano

Witam Panowie,

Jadąc dzisiaj rano do pracy miałem mały problem, Silnik na 2 biegu nie chciał się wkręcić na obroty, wkręcał się z oporem tak jakby się krztusił. Zgasiłem, odpaliłem i było OK, zdarzyło mi się to już drugi raz, za pierwszym razem zignorowałem sprawę. Nie podłączałem jeszcze komputera, ale czy ktoś z Was tak na "sucho" może powiedzieć co może być?

Dzięki, pozdrawiam

Opublikowano

No tak to sprawdzałem, są zaznaczone te pozycje w zielonym Menu. A wczoraj jeszcze w jednym momencie jak odpaliłem to pokazała się godzina 00:50 a na liczniku była poprawna około 21. Potem spojrzałem to już nie było znowu nic, tylko trzy kreseczki.

wyczytałem w elsie że zegar jest sterowany falami radiowymi a nadajnik jest gdzieś pod tylnym zderzakiem może to jest powodem problemu, nie jestem na 100% pewien, a że zakładałeś parktronik miało by to sens sprawdzić

http://postimg.org/image/6n4nai313/