Opublikowano 27 Lutego 201511 l a tak powaznie, to nie bedzie zadnej roznicy,moze gdybys zalozyl kabel o mniejszej srednicy, to wtedy moglbys sie martwicco w ogole podlaczasz?
Opublikowano 27 Lutego 201511 l A jak dasz duuuzo za gruby to CANy nie zaczną świrowac ? rezystancja spada z przekrojem
Opublikowano 27 Lutego 201511 l Planuje kilka modów, jak Side Assist, High Beam Assist, elektryczna klapa, Drive Select, fabryczny alarm. Części podstawowe już mam, ale właśnie brakuje wtyczek i kabli, więc zaraz zamawiam i montaż tuż tuż A jak dasz duuuzo za gruby to CANy nie zaczną świrowac ? rezystancja spada z przekrojem A do CANów jaki przekrój? też LgY się nadaje?
Opublikowano 27 Lutego 201511 l A jak dasz duuuzo za gruby to CANy nie zaczną świrowac ? rezystancja spada z przekrojem chyba bys musial te CANy przedluzaczami prowadzic... BTW Miodek sie chwalil, ze jak mu program do karaweli zrobiles , to zona korbowod pod schowkiem znalazla , ale mowi, ze przynajmniej spalanie spadlo Edytowane 27 Lutego 201511 l przez _Gabriel_
Opublikowano 27 Lutego 201511 l Panowie, jak sa polaczone drzwi z buda? Chodzi mi o kable. Rozumiem, ze w slupek jest wpieta wtyka i w drzwiach w srodku druga, a ten lacznik miedzy nimi jest na stale? czy jest to inaczej zrobione?
Opublikowano 27 Lutego 201511 l A jak dasz duuuzo za gruby to CANy nie zaczną świrowac ? rezystancja spada z przekrojem chyba bys musial te CANy przedluzaczami prowadzic... BTW Miodek sie chwalil, ze jak mu program do karaweli zrobiles , to zona korbowod pod schowkiem znalazla , ale mowi, ze przynajmniej spalanie spadlo
Opublikowano 27 Lutego 201511 l Miodek miałes nie mówić Korba jak już to z błotnika mogła wystawać Edytowane 27 Lutego 201511 l przez edraven
Opublikowano 27 Lutego 201511 l Ludziska czy można gdzieś poza Allegro kupić kabelki 0,35mm2 ? Ja kupowałem u nich. Do wyboru do koloru. https://www.piekarz.pl/pl/?group=166&f=558,8309&a=558,8309
Opublikowano 27 Lutego 201511 l chyba bys musial te CANy przedluzaczami prowadzic... Ludziska czy można gdzieś poza Allegro kupić kabelki 0,35mm2 ? Ja kupowałem u nich. Do wyboru do koloru.https://www.piekarz.pl/pl/?group=166&f=558,8309&a=558,8309
Opublikowano 27 Lutego 201511 l Grzebałem coś w ustawieniach i w miejscu zegarka na wyświetlaczu MMI są tylko trzy kreseczki, jak wchodzę w ustawienia zegara to mam tylko opcję zmiany formtu godziny i daty, żadnych ustawień innych. Kiedyś wiem że było możliwe przestawienie na autoamtyczne ustawianie zegara a w opcji ręcznego możliwość wpisania godziny i daty, teraz tego nie ma. Co mogłem namieszać ? Na wyświetlaczu w liczniku czas jest ok, chociaż symbolu antenki ustawiania zegara już dawno nie ma bo się coś pojepało przy zakładaniu parktronika. No ni jak nie mogę tego uruchomić, może gdzieś w zielonym MENU ... Poradzicie ??
Opublikowano 28 Lutego 201511 l Grzebałem coś w ustawieniach i w miejscu zegarka na wyświetlaczu MMI są tylko trzy kreseczki, jak wchodzę w ustawienia zegara to mam tylko opcję zmiany formtu godziny i daty, żadnych ustawień innych. Kiedyś wiem że było możliwe przestawienie na autoamtyczne ustawianie zegara a w opcji ręcznego możliwość wpisania godziny i daty, teraz tego nie ma. Co mogłem namieszać ? Na wyświetlaczu w liczniku czas jest ok, chociaż symbolu antenki ustawiania zegara już dawno nie ma bo się coś pojepało przy zakładaniu parktronika. No ni jak nie mogę tego uruchomić, może gdzieś w zielonym MENU ... Poradzicie ?? sprawdź w zielonym menu czy nasz zaznaczone car-cardevicelist-clock może tutaj
Opublikowano 28 Lutego 201511 l No tak to sprawdzałem, są zaznaczone te pozycje w zielonym Menu. A wczoraj jeszcze w jednym momencie jak odpaliłem to pokazała się godzina 00:50 a na liczniku była poprawna około 21. Potem spojrzałem to już nie było znowu nic, tylko trzy kreseczki.
Opublikowano 28 Lutego 201511 l Witam Panowie, Jadąc dzisiaj rano do pracy miałem mały problem, Silnik na 2 biegu nie chciał się wkręcić na obroty, wkręcał się z oporem tak jakby się krztusił. Zgasiłem, odpaliłem i było OK, zdarzyło mi się to już drugi raz, za pierwszym razem zignorowałem sprawę. Nie podłączałem jeszcze komputera, ale czy ktoś z Was tak na "sucho" może powiedzieć co może być? Dzięki, pozdrawiam
Opublikowano 28 Lutego 201511 l No tak to sprawdzałem, są zaznaczone te pozycje w zielonym Menu. A wczoraj jeszcze w jednym momencie jak odpaliłem to pokazała się godzina 00:50 a na liczniku była poprawna około 21. Potem spojrzałem to już nie było znowu nic, tylko trzy kreseczki. wyczytałem w elsie że zegar jest sterowany falami radiowymi a nadajnik jest gdzieś pod tylnym zderzakiem może to jest powodem problemu, nie jestem na 100% pewien, a że zakładałeś parktronik miało by to sens sprawdzić http://postimg.org/image/6n4nai313/