Opublikowano 7 Kwietnia 201511 l umieszczenia sterownika za schowkiem nad nogami pasażera, czy nie można bliżej MCE? nic ci to nie da tak czy siak trzeba kable ciagnac do gatewaya ( cany) teraz ma to sens, tego nie doczytałem (interfejs diagnostyczny J533) póki co wielkie dzięki
Opublikowano 7 Kwietnia 201511 l Panowie, da się zmienić samo łożysko w piaście - tył ? Jakis konkretny wymiar ? Grzesiek, zerkałeś na mój "auto skan" w kodowaniach ? Wyczarujesz coś ?
Opublikowano 7 Kwietnia 201511 l Panowie, da się zmienić samo łożysko w piaście - tył ? Jakis konkretny wymiar ? Grzesiek, zerkałeś na mój "auto skan" w kodowaniach ? Wyczarujesz coś ? Tu masz temat http://a4-klub.pl/index.php?/topic/300107-wymiana-tylnego-lozyska/
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l Panowie jak macie ustawiony czujnik zmierzchu w MCE? Chciałbym aby xenon zapala sie jak jest juz szarówka lekka a nie jak jeszcze jasno.
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l http://a4-klub.pl/index.php?/topic/75654-pytania-do-moderatorow/page-131?p=4453828#entry4453828
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l Pisze tutaj bo po wczorajszym fuckapie forum poznikaly posty i równiez moje a mam problem. Chcialem wgrac sobie za pomocą skryptu ekranik startowy do mojej mmi 3g low. Zrobilem wszystko zgodnie z instrukcją kolegi faktory z tego wątku http://a4-klub.pl/index.php?/topic/308367-skrypty-dla-mmi-3g-basic-low-high/ Problem moj polega na tym ze gdy wkladam karte nie pojawia sie zaden ekran powitalny na mmi i nie moge wgrac splascha, narazie nie bawilem sie ze swoimi splashami tylko chcialem wgrac ten przykladowy ktory znajdowal sie w archiwum. Pytanie do was , czy w mmi powinienem ustawic wczesniej moze jakis tryb specjalny albo coś takiego zeby on reagowal jak wloze do niego karte? Nagralem tez filmik jak to wygląda u mnie , moze ktos bedzie mógł coś doradzić:
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l Wszystkie pliki skopiowałeś na kartę?? Nie ma tam innych zbędnych plików??
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l Mam podobny problem, sformatowałem kartę zgrałem i rozpakowałem pliki ale niestety nic się nie dzieje, w dodatku gdy wejdę w media MMI widzi kartę w slocie ale jest na szaro czyli nie aktywna i nie mogę jej włączyć. Jakieś pomysły?
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l Dokladnie mam tak jak Andynl . Odpowiadając miodziowi , tak , najpierw dokladnie sformatowalem karte jako fat32 , pozniej skopiowalem na nią plik zip z podanego linku , rozpakowalem w katalogu głównym karty klikając "extract here" poczym usunąłem ten spakowany katalog z karty aby zostaly mi tylko rozpakowane pliki. Tak przygotowaną karte wsadzilem do slotu mmi zgodnie z instrukcją , ale efekt a raczej jego brak wszyscy widzieli na zalączonym filmiku. Ktos ma jakis pomysł ?
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l Ja swoja formatowałem już chyba ze 3 razy i nic to nie zmieniło, nie czaję bazy
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l dodam jeszcze ze po tym wszystkim wywalilem pliki z karty i powrzucalem muzyke i gdy wlozylem karte to wszedlem w media mmi i karta byla podswietlona i muzyke normalnie odtwarza wiec karta jest napewno sprawna .
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l U mnie tez nie zatrybiło od razu. Spróbuj wypakować w osobnym folderze na komputerze a potem samą zawartość skopiuj na wcześniej sformatowaną kartę. Przy 3G L warto przerobić od razu rozdzielczość plików na 400x240 bo są mniejsze niż w przypadku 3g H. Sam proces trwa dość szybko a przez to że nie zmieniłem rozdzielczości to na początku miałem tylko czarny ekran Możesz spróbować z tym plikiem http://s12.postimg.org/tvqrqwke5/startup_generic.png Edytowane 9 Kwietnia 201511 l przez miodzio
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l Panowie jak macie ustawiony czujnik zmierzchu w MCE? Chciałbym aby xenon zapala sie jak jest juz szarówka lekka a nie jak jeszcze jasno. Napiszcie proszę jak macie ustawione parametry czujnika zmierzchu w MCE?
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l gdzie dostane taki uchwyt na kubek ? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6c6beab7e13b201b.html
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l Daj znac jak Ci poszło a wiec tak , połowiczny sukces, bo pomyslalem sobie ze jednak ta moja karta moze cos nie trybyć i kupiłem drugą. Wgrałem na nią skrypt i odrazu po wsadzeniu do czytnika załapało i wyskoczyl najpierw pierwszy komunikat , pózniej ten drugi , zrobilem wszystko zgodnie z instrukcją , poinformowal mnie ze operacja zakonczona sukcesem , zresetowalem mmi i .... d*pa , splash sie nie zmienil. Poszukalem troche bo cos mi świtało ze ktos mial tak samo i znalazlem wpis kolegi LOVE-AUDI z podpiętego tematu ze miał to samo , cytuje: "hmmm , mi się nie chce wgrać nie wiem czemu mam mmi3g high , wszystko robię tak jak w opisie , komunikaty też wyświetlają się po włożeniu karty jednak jak zresetuje jednostkę to ekran startowy który wgrałem się nie uruchamia , uruchamia się całym czasem ten standardowy fabryczny , natomiast jak sprawdzałem kartę na kompie to w folderze backup zgrało z mmi kilka ekranów startowych , a5 , s5 , a6 , s6 , rs , jednak jak wejdę w zielone menu i chce zmienić ekran startowy to na wszystkich pozycjach jest ten standardowy ma ktoś jakiś pomysł ? Zakażdym razem jak coś zmieniam resetuje mmi " U mnie jest dokladnie to samo , tez sprawdzilem w katalogu backup i tez mam zgrane chyba z 7 obrazków zapasowych ale ten powitalny jest ciągle taki jak był. Wiem ze kolega sobie poradził jakos z tym bo napisal pozniej ze juz mu działa wszystko tylko ze nie pochwalił sie jak to zrobil , MARCINOSLO tez mial ten problem i go rozwiązał , może koledzy sie tu wypowiedzą dla potomnych jak ten problem rozwiązać ? PS. Przy okazji wgrałem sobie i uruchomilem skryptem to zielone menu, którego wczesniej nie miałem
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l Ja nie bardzo rozumiem dlaczego ten temat o skryptach został zamknięty ??? teraz ludzie będą robić wszędzie OT....bez sensu szanowni moderatorzy A wracając do tematu może i ja spróbuję jakąś inna kartę
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l dokladnie , temat mial raptem dwie strony i na pewno by żył jeszcze długo gdyby dało sie tam pisać, jesli istnieje taka mozliwosc to prosze odblokowac spowrotem temat aby wszelkie info bylo w jednym miejscu i te nasze dzisiejsze posty wrzucic tam zeby nie trzeba bylo smiecić w innych miejscach.
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l Witam, Panowie jak to jest z tym obniżaniem się lusterka na wstecznym? Dzisiaj zamontowalem lusterko 14 pin, i w sumie to obniżanie się działa strasznie, a po wyrzuceniu wstecznego nie wraca, trzeba przestawić pokrętło na środek, żeby lusterko wróciło. Ktoś wstawiał filmik, ze takie lustro 14 pin idzie najpierw w dol, a potem jeszcze w stronę auta, u mnie obniża się tylko w dol. Czy oprócz zakodowania modułu drzwi pasazera trzeba cos jeszcze kodować? Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4