Opublikowano 13 Lutego 20179 l https://www.google.pl/search?q=audi+exclusive&espv=2&biw=1920&bih=974&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjC4u2n-IzSAhUDfiwKHbeoB-MQ_AUIBigB#tbm=isch&q=audi+exclusive+steering+wheel&imgrc=xPIS2wprlyVKZM:
Opublikowano 13 Lutego 20179 l 2 godziny temu, sebek napisał: Ale brzydka... Do tego stary dziad w meloniku wypryskany bondem za 5 zeta i by pasowało ... masakra. Zawartość dodana 1 minute later Panowie, lusterka LIFT zewnętrzne zwykłe w lakierze 12 PIN, szukam. Ile zapłacić aby nie przepłacić ??
Opublikowano 13 Lutego 20179 l Dzięki, muszę w końcu wyszukać bo moje na 6 PIN to aż wstyd jak mi na parkingu focus stary obok rusza lusterkami a u nie trupy ...
Opublikowano 13 Lutego 20179 l 1 minutę temu, mumen napisał: Dzięki, muszę w końcu wyszukać bo moje na 6 PIN to aż wstyd jak mi na parkingu focus stary obok rusza lusterkami a u nie trupy ... Janusz, 10+2? Mam chyba prawe.
Opublikowano 13 Lutego 20179 l Mam na oku komplet też ale muszę sprawdzić dokładnie za ile były by do zabrania. Chciał bym full ale bez tego okienka martwego pola to nie koniecznie bo i tak nigdy nie uruchomię. Byle by było składanie i fotochrom. Damian ile za komplet byś chciał ? Zawartość dodana 14 minutes later Lusterka jaak się okazało mają: Kierowca 10 PIN a pasażer 14 PIN ... czy ktoś może wie co to potrafi ?? Zawartość dodana 14 minutes later Lusterka liftowe jeśli ma to znaczenie
Opublikowano 14 Lutego 20179 l Gibons.. znalazl mi kumpel z ASO ze 8K0407271Q, zmienili na 8K0407271AJ, a potem AJ na 8K0407451LX... tylko ta ostatnia widze ze jest krotsza.. Q i AJ maja 499mm, a LX ma 465mm... czy to sie trzyma kupy? :|
Opublikowano 15 Lutego 20179 l Panowie, ktoś podrzuci jakie narzędzia trzeba do wymiany foteli przednich i kanapy tylniej (avant) ? ew. jakiś DIY na forum do b8? Czy trzeba odpinać klemy aku? Podziękował! Edytowane 15 Lutego 20179 l przez audikrk_
Opublikowano 15 Lutego 20179 l Do foteli klucze spline, siedzisko kanapy to rękami (warto sobie kupić w ASO mocowanie bo jest plastikowe) a oparcie ma w miejscu dzielenia mocowanie - potem się wyciąga trochę w górę i do wewnątrz.
Opublikowano 15 Lutego 20179 l W oparciu kanapy coś tam było i w sumie jeszcze pas zostaje, ale to chyba były zwykłe śruby jakieś Edytowane 15 Lutego 20179 l przez komoornik
Opublikowano 15 Lutego 20179 l jakby co to też chętnie wezmę lusterka składane z fotochromem polift. Janusz jakbyś znalazł nadwyżkę daj znać
Opublikowano 15 Lutego 20179 l No ja mam tamte za 450 dwie sztuki ale myślę ze utarguję do 400 pod warunkiem ze kupię coś jeszcze tak żeby cyfra przy płatności miała co najmniej 3 zera Zastanawiam się tylko co mają te lusterka a czego nie bo prawe ma 12 PIN a lewe ma 8PIN. Czy ktoś może to wytłumaczyć ...
Opublikowano 15 Lutego 20179 l razem z wkładami ściemnianymi? może nie od kpl te co masz? prawe z sygnalizacją martwego pola a lewe normalne składane
Opublikowano 15 Lutego 20179 l Praw 25 minut temu, mumen napisał: No ja mam tamte za 450 dwie sztuki ale myślę ze utarguję do 400 pod warunkiem ze kupię coś jeszcze tak żeby cyfra przy płatności miała co najmniej 3 zera Zastanawiam się tylko co mają te lusterka a czego nie bo prawe ma 12 PIN a lewe ma 8PIN. Czy ktoś może to wytłumaczyć ... Prawe masz pod fotochrom + składane + grzanie lewe to prawdopodobnie grzanie + lane asssist (ale masz 6+2 piny, czy 8 razem?) Zawartość dodana 4 minutes later Generalie to lusterka z tego co pamiętam to są: 6 pinów - bieda edytion (tylko grzanie ale nie koniecznie) 8 pinów (6+2) - lane assist + to co wyżej 10 pinów - to co 8 + składanie (i chyba fotochrom) 12 pinów - (10+2) to to co wyżej + lane assist 16 pinów - full opcja (grzanie, składanie, fotochrom, pamieć foteli + lane assist )
Opublikowano 16 Lutego 20179 l 14 godzin temu, mlody020 napisał: Praw Prawe masz pod fotochrom + składane + grzanie lewe to prawdopodobnie grzanie + lane asssist (ale masz 6+2 piny, czy 8 razem?) Zawartość dodana 4 minutes later Generalie to lusterka z tego co pamiętam to są: 6 pinów - bieda edytion (tylko grzanie ale nie koniecznie) 8 pinów (6+2) - lane assist + to co wyżej 10 pinów - to co 8 + składanie (i chyba fotochrom) 12 pinów - (10+2) to to co wyżej + lane assist 16 pinów - full opcja (grzanie, składanie, fotochrom, pamieć foteli + lane assist ) 6 pinów - bieda edytion (tylko grzanie ale nie koniecznie) 8 pinów grzanie regulowane ele i instalacja pod fotochrom 8 pinów (6+2) - lane assist + bieda edytion (tylko grzanie ale nie koniecznie) 14pin grzanie, składanie, fotochrom, pamieć foteli reszta się zgadza Zawartość dodana 1 minute later kupiłem lustra z S4, kto poleci jakieś mleczko żeby zielony nalot szybko przetrzeć?