Opublikowano 12 Stycznia 20188 l 59 minut temu, Hugo napisał: Patryk, 8K0419689 - pierścień - 322,39zł 8X0419685 - znaczek s-line - 175,42zł 8V0419673 - nakładka pod znaczek - 175,42zł Dzięki cena kosmos
Opublikowano 12 Stycznia 20188 l 1 godzinę temu, barca8585 napisał: Dzięki cena kosmos na allegro ktos cale pierscienie sline sprzedawal po 80zł
Opublikowano 12 Stycznia 20188 l 2 minuty temu, Gibons napisał: na allegro ktos cale pierscienie sline sprzedawal po 80zł Właśnie kiedyś widziałem ale teraz nie mogę znaleźć
Opublikowano 12 Stycznia 20188 l Wazne czy blad hamulca znikl. Wtedy dalej pomyslimy.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Po wymianie sterownika hamulca recznego brak błedu czujnika sprzegła , ale nadal sa bledy w pompie abs i sterowiku hamulca Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Stycznia 20188 l Panowie czy ktoś może wie, czy mogę do zwykłej - w sensie bez pneumatyki - A4 założyć czujnik poziomowania ksenonów 8K0941285 z końcówką N? W ETCe znalazłem, że końcówka N jest do samochodów z zawieszeniem pneumatycznym, a do zwykłego jest końcówka P. Problem w tym, że nie znalazłem na allegro ani jednego czujnika z P, tylko same N i H. Ewentualnie czy mogę założyć tego z H, bo też nigdzie nie znalazłem do czego on jest.
Opublikowano 14 Stycznia 20188 l Wszystkie czujniki samopoziomu z zielona dzwigienka to do pneumatyki Jesli chodzi o zwykłe zawieszenie to jest posucha i jest mało tego ( przod) 8K0941285P przod 8K0941309f tył Tylko takie podchodzą
Opublikowano 14 Stycznia 20188 l Kurde to jak to jest, tylko 1/10 A4 wyjeżdża z fabryki ze zwykłym zawieszeniem czy 9/10 powypadkowych jest z pneumatycznym zielonych na allegro jest kilka stron a zwykłego nie znalazłem
Opublikowano 14 Stycznia 20188 l 19 minut temu, Tomek_091019 napisał: Kurde to jak to jest, tylko 1/10 A4 wyjeżdża z fabryki ze zwykłym zawieszeniem czy 9/10 powypadkowych jest z pneumatycznym zielonych na allegro jest kilka stron a zwykłego nie znalazłem Widocznie pneumatyki takie bezpieczne. ?
Opublikowano 14 Stycznia 20188 l Panowie, czy ktos mial stycznosc z tym zderzakiem? Moze wiecie tez skad oni to sciagaja? Bo cena na allegro mniejsza jak za granica... wiec gdzies jakies jeszcze tansze źrodlo musi byc No i jak ktos ma to chetnie kupie maske z polifta LZ9Y, bo jeszcze mi brakuje tego do konwersji frontu http://allegro.pl/zderzak-przedni-przod-audi-a4-b8-rs-look-rs4-11r-i6943038212.html
Opublikowano 16 Stycznia 20188 l lumber, daj spokój z tym szajsem.Nie wieśniacz auta.Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Stycznia 20188 l mam uszkodzony przycisk hamulca ręcznego pytania czy z po lifta przycisk pasuje do przed lifta ??
Opublikowano 16 Stycznia 20188 l 7 minut temu, daniell-gda napisał: mam uszkodzony przycisk hamulca ręcznego pytania czy z po lifta przycisk pasuje do przed lifta ?? mam chyba taki przycisk tylko bez asystenta sam reczny.
Opublikowano 16 Stycznia 20188 l mam chyba taki przycisk tylko bez asystenta sam reczny.Juz zamowilem z allegro 25zlWysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 Stycznia 20188 l Też tak macie w b8 że klocki z tylu szybciej sie zużywają? Zakładałem kilka miesięcy temu jednocześnie przod i tył nowe klocki, teraz z przodu mam połowę klocków a tył mi się skonczył. Tył mocniej hamuje? Jest jakis regulator siły hamowania przód tył? Wydaje mi sie że jak zatrzymuje sie na skrzyżowaniu to jak samochód już w koncowym etapie staje to bardziej ciągnie tył przy zatrzymaniu.
Opublikowano 17 Stycznia 20188 l Też tak macie w b8 że klocki z tylu szybciej sie zużywają? Zakładałem kilka miesięcy temu jednocześnie przod i tył nowe klocki, teraz z przodu mam połowę klocków a tył mi się skonczył. Tył mocniej hamuje? Jest jakis regulator siły hamowania przód tył? Wydaje mi sie że jak zatrzymuje sie na skrzyżowaniu to jak samochód już w koncowym etapie staje to bardziej ciągnie tył przy zatrzymaniu. Zawsze myślałem ze to przód szybciej się zużywa... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 17 Stycznia 20188 l A równo się zużywają całą powierzchnią? W C6 miałem taki problem, jednak trochę pod kątem się zużywały, po dokładnym wyczyszczeniu zacisków, wymianie prowadnic i założeniu nowych gumek zaczęły się już normalnie zużywać.