mariusz36 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Opublikowano 17 Grudnia 2018 43 minuty temu, MaciekPL napisał: Powinno być od ręki dostępne w aso prawda Ja czekałem jeden dzień , nie mieli od reki . Dałem 36zł.
MaciekPL Opublikowano 17 Grudnia 2018 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Teraz, mariusz36 napisał: Ja czekałem jeden dzień , nie mieli od reki . Dałem 36zł. W Poznaniu mam 2 albo 3 więc zobaczymy ? lepiej żeby od ręki mieli bo nie lubię czekać
MaciekPL Opublikowano 18 Grudnia 2018 Opublikowano 18 Grudnia 2018 11 godzin temu, mariusz36 napisał: Ja czekałem jeden dzień , nie mieli od reki . Dałem 36zł. Tak samo, jutro do odbioru. Cena również chyba 36zl lub 46zl nie słuchałem za bardzo haha ?
GrzegorzSi Opublikowano 18 Grudnia 2018 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Panowie wie ktoś jaki maja numery śruby potrzebne do montażu obudowy spodniej silnika i pod skrzynie ? Albo gdzie je mogę dostać oprócz serwisu ?
Hugo Opublikowano 18 Grudnia 2018 Opublikowano 18 Grudnia 2018 @GrzegorzSi łap http://www.oemepc.com/audi/part_single/catalog/au/markt/RDW/modell/A4/year/2008/drive_standart/454/hg_ug/863/subcategory/863025/part_id/280219/lang/e
michał69 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Panowie kopiując muzykę z folderami zdvd na jakebox mam później na jakebox pomieszane na różne foldery typu albumy, wykonawca, gatunek itd. i wszystko jest wymieszane czy da się coś zrobić żeby kopiowane foldery były w niezmienionej formie na Jakebox?
GrzegorzSi Opublikowano 18 Grudnia 2018 Opublikowano 18 Grudnia 2018 6 godzin temu, Hugo napisał: @GrzegorzSi łap http://www.oemepc.com/audi/part_single/catalog/au/markt/RDW/modell/A4/year/2008/drive_standart/454/hg_ug/863/subcategory/863025/part_id/280219/lang/e Dzięki ale nie otworzy strony ?
Hugo Opublikowano 18 Grudnia 2018 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Godzinę temu, GrzegorzSi napisał: Dzięki ale nie otworzy strony ? U mnie bez problemu działa. Łap foto i napisz cyferki śrub które potrzebujesz to napiszę Ci numery
black_edition Opublikowano 18 Grudnia 2018 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Witam. Poratuje ktoś pomiarami foteli .Byłbym bardzo wdzięczny
GrzegorzSi Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Patrzcie Panowie i Pani jaki bajerek ? Tablica
Kooga Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Panowie, czy po odkręceniu tej nakrętki ramie wycieraczki powinno luźno wyjść? Dziś męczyłem się z pół godziny żeby to wyciągnąć i nic, chyba jest aż tak zardzewiale w środku ?
Hohe Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 31 minut temu, Kooga napisał: Panowie, czy po odkręceniu tej nakrętki ramie wycieraczki powinno luźno wyjść? Dziś męczyłem się z pół godziny żeby to wyciągnąć i nic, chyba jest aż tak zardzewiale w środku ? No ja moją wyrwałem. Plastik się z metalem rozstał, do ponownego montażu raczej się nie nada.
mariusz36 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Panowie, czy po odkręceniu tej nakrętki ramie wycieraczki powinno luźno wyjść? 36 minut temu, Kooga napisał: Luźno nie zejdzie , tam jest stożek , jak się zapiecze to ciężko rękami to ściągnąć . Najlepiej użyć ściągacza do tych ramion . W Castoramie kupisz taki za około 30zł.
Hohe Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 3 minuty temu, mariusz36 napisał: Panowie, czy po odkręceniu tej nakrętki ramie wycieraczki powinno luźno wyjść? Za 30 zeta to na allegro nowe ramiona z piórem sprzedają. ?
mariusz36 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Teraz, Hohe napisał: Za 30 zeta to na allegro nowe ramiona z piórem sprzedają Dokładnie , masz racje , ale tak szarpiąc można szybę rozwalić i w tedy trochę drożej wyjdzie
Hohe Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Moja wytrzymała. ? Zresztą to jest wszystko na gumie, myślę, że nie tak łatwo uszkodzić szybę. Tak tylko myślę.
Hohe Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Gdybym robił to drugi raz, w sumie to nie wiedziałem że się ta wycieraczka rozpadnie, to poszukałbym dłuższej nakrętki, takiej żeby nakręcić ją na tę końcówkę. Potem wkręciłbym w nią inną śrubkę, która by to "wypchała".
mariusz36 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 9 godzin temu, Hohe napisał: poszukałbym dłuższej nakrętki, takiej żeby nakręcić ją na tę końcówkę. Potem wkręciłbym w nią inną śrubkę, która by to "wypchała". Dlatego Marcin proponuje ściągacz kupić . Ten patent może miał by sens na przednich ramionach , ale na tylnej nie . Już Ci piszę co by się dalej działo - wkręcasz w tą nakrętkę śrubę ... kręcisz , kręcisz i może faktycznie puści - hura . Odkręcasz śrubę a tam przelot przez który leci płyn jest cały zmasakrowany od tej śruby . Ściągasz tapicerkę klapy , odkręcasz silniczek i wyrzucasz do kosza . A i nie pytaj skąd to wiem .
Kooga Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 36 minut temu, mariusz36 napisał: Dlatego Marcin proponuje ściągacz kupić . Ten patent może miał by sens na przednich ramionach , ale na tylnej nie . Już Ci piszę co by się dalej działo - wkręcasz w tą nakrętkę śrubę ... kręcisz , kręcisz i może faktycznie puści - hura . Odkręcasz śrubę a tam przelot przez który leci płyn jest cały zmasakrowany od tej śruby . Ściągasz tapicerkę klapy , odkręcasz silniczek i wyrzucasz do kosza . A i nie pytaj skąd to wiem . Czyli idealnie bo wlasnie silniczek nadaje sie tylko do kosza
Hohe Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Godzinę temu, mariusz36 napisał: Dlatego Marcin proponuje ściągacz kupić . Ten patent może miał by sens na przednich ramionach , ale na tylnej nie . Już Ci piszę co by się dalej działo - wkręcasz w tą nakrętkę śrubę ... kręcisz , kręcisz i może faktycznie puści - hura . Odkręcasz śrubę a tam przelot przez który leci płyn jest cały zmasakrowany od tej śruby . Ściągasz tapicerkę klapy , odkręcasz silniczek i wyrzucasz do kosza . A i nie pytaj skąd to wiem . Nie jest to wykluczone. ???
Rekomendowane odpowiedzi