Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
43 minuty temu, MaciekPL napisał:

Powinno być od ręki dostępne w aso prawda

Ja czekałem jeden dzień  , nie mieli od reki . Dałem 36zł. 

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Teraz, mariusz36 napisał:

W Poznaniu mam 2 albo 3 więc zobaczymy ? lepiej żeby od ręki mieli bo nie lubię czekać :D

Opublikowano
11 godzin temu, mariusz36 napisał:

Tak samo, jutro do odbioru. Cena również chyba 36zl lub 46zl nie słuchałem za bardzo haha ? 

Opublikowano

Panowie wie ktoś jaki maja numery śruby potrzebne do montażu obudowy spodniej silnika i pod skrzynie ? Albo gdzie je mogę dostać oprócz serwisu ? ;) 

Opublikowano

Panowie kopiując muzykę z folderami zdvd na jakebox mam później na jakebox pomieszane na różne foldery typu albumy, wykonawca, gatunek itd. i wszystko jest wymieszane czy da się coś zrobić żeby kopiowane foldery były w niezmienionej formie na Jakebox?

Opublikowano
Godzinę temu, GrzegorzSi napisał:

Dzięki ale nie otworzy strony ?

U mnie bez problemu działa. Łap foto i napisz cyferki śrub które potrzebujesz to napiszę Ci numery :hi:

0895D627-0394-476D-8FFD-4BCE6EFEAEC4.png

Opublikowano

Witam. Poratuje ktoś pomiarami foteli .Byłbym bardzo wdzięczny 

48359562_2424783124262176_4091827875613769728_n.jpg

48364959_2424778327595989_3217913017127665664_n.jpg

48365301_2424783024262186_7137475960726618112_n.jpg

Opublikowano

Patrzcie Panowie i Pani jaki bajerek ?

Tablica

Opublikowano

Panowie, czy po odkręceniu tej nakrętki ramie wycieraczki powinno luźno wyjść? Dziś męczyłem się z pół godziny żeby to wyciągnąć i nic, chyba jest aż tak zardzewiale w środku ?

IMG_20181220_183943.jpg

Opublikowano
31 minut temu, Kooga napisał:

Panowie, czy po odkręceniu tej nakrętki ramie wycieraczki powinno luźno wyjść? Dziś męczyłem się z pół godziny żeby to wyciągnąć i nic, chyba jest aż tak zardzewiale w środku ?

IMG_20181220_183943.jpg

No ja moją wyrwałem. Plastik się z metalem rozstał, do ponownego montażu raczej się nie nada.

Opublikowano

Panowie, czy po odkręceniu tej nakrętki ramie wycieraczki powinno luźno wyjść? 

36 minut temu, Kooga napisał:

Luźno nie zejdzie , tam jest stożek , jak się zapiecze to ciężko rękami to  ściągnąć . Najlepiej użyć ściągacza do tych ramion . W Castoramie kupisz taki za około 30zł. 

Opublikowano
3 minuty temu, mariusz36 napisał:

Panowie, czy po odkręceniu tej nakrętki ramie wycieraczki powinno luźno wyjść? 

Za 30 zeta to na allegro nowe ramiona z piórem sprzedają. ?

Opublikowano
Teraz, Hohe napisał:

Za 30 zeta to na allegro nowe ramiona z piórem sprzedają

Dokładnie , masz racje , ale tak szarpiąc można szybę rozwalić i w tedy trochę drożej wyjdzie :wink:

Opublikowano

Moja wytrzymała. ?

Zresztą to jest wszystko na gumie, myślę, że nie tak łatwo uszkodzić szybę. Tak tylko myślę.

Opublikowano

Gdybym robił to drugi raz, w sumie to nie wiedziałem że się ta wycieraczka rozpadnie, to poszukałbym dłuższej nakrętki, takiej żeby nakręcić ją na tę końcówkę. Potem wkręciłbym w nią inną śrubkę, która by to "wypchała".

Opublikowano
9 godzin temu, Hohe napisał:

poszukałbym dłuższej nakrętki, takiej żeby nakręcić ją na tę końcówkę. Potem wkręciłbym w nią inną śrubkę, która by to "wypchała".

Dlatego Marcin proponuje ściągacz kupić :D. Ten patent może miał by sens na przednich ramionach , ale na tylnej nie . Już Ci piszę co by się dalej działo - wkręcasz w tą nakrętkę śrubę ... kręcisz , kręcisz i może faktycznie puści - hura . Odkręcasz śrubę a tam przelot przez który leci płyn jest cały zmasakrowany od tej śruby . Ściągasz tapicerkę klapy , odkręcasz silniczek i wyrzucasz do kosza .  A i nie pytaj skąd to wiem :D.

Opublikowano
36 minut temu, mariusz36 napisał:

Dlatego Marcin proponuje ściągacz kupić :D. Ten patent może miał by sens na przednich ramionach , ale na tylnej nie . Już Ci piszę co by się dalej działo - wkręcasz w tą nakrętkę śrubę ... kręcisz , kręcisz i może faktycznie puści - hura . Odkręcasz śrubę a tam przelot przez który leci płyn jest cały zmasakrowany od tej śruby . Ściągasz tapicerkę klapy , odkręcasz silniczek i wyrzucasz do kosza .  A i nie pytaj skąd to wiem :D.

Czyli idealnie bo wlasnie silniczek nadaje sie tylko do kosza :D

Opublikowano
Godzinę temu, mariusz36 napisał:

Nie jest to wykluczone. ???