Opublikowano 17 Grudnia 20187 l 43 minuty temu, MaciekPL napisał: Powinno być od ręki dostępne w aso prawda Ja czekałem jeden dzień , nie mieli od reki . Dałem 36zł.
Opublikowano 17 Grudnia 20187 l Teraz, mariusz36 napisał: Ja czekałem jeden dzień , nie mieli od reki . Dałem 36zł. W Poznaniu mam 2 albo 3 więc zobaczymy ? lepiej żeby od ręki mieli bo nie lubię czekać
Opublikowano 18 Grudnia 20187 l 11 godzin temu, mariusz36 napisał: Ja czekałem jeden dzień , nie mieli od reki . Dałem 36zł. Tak samo, jutro do odbioru. Cena również chyba 36zl lub 46zl nie słuchałem za bardzo haha ?
Opublikowano 18 Grudnia 20187 l Panowie wie ktoś jaki maja numery śruby potrzebne do montażu obudowy spodniej silnika i pod skrzynie ? Albo gdzie je mogę dostać oprócz serwisu ?
Opublikowano 18 Grudnia 20187 l @GrzegorzSi łap http://www.oemepc.com/audi/part_single/catalog/au/markt/RDW/modell/A4/year/2008/drive_standart/454/hg_ug/863/subcategory/863025/part_id/280219/lang/e
Opublikowano 18 Grudnia 20187 l Panowie kopiując muzykę z folderami zdvd na jakebox mam później na jakebox pomieszane na różne foldery typu albumy, wykonawca, gatunek itd. i wszystko jest wymieszane czy da się coś zrobić żeby kopiowane foldery były w niezmienionej formie na Jakebox?
Opublikowano 18 Grudnia 20187 l 6 godzin temu, Hugo napisał: @GrzegorzSi łap http://www.oemepc.com/audi/part_single/catalog/au/markt/RDW/modell/A4/year/2008/drive_standart/454/hg_ug/863/subcategory/863025/part_id/280219/lang/e Dzięki ale nie otworzy strony ?
Opublikowano 18 Grudnia 20187 l Godzinę temu, GrzegorzSi napisał: Dzięki ale nie otworzy strony ? U mnie bez problemu działa. Łap foto i napisz cyferki śrub które potrzebujesz to napiszę Ci numery
Opublikowano 20 Grudnia 20187 l Panowie, czy po odkręceniu tej nakrętki ramie wycieraczki powinno luźno wyjść? Dziś męczyłem się z pół godziny żeby to wyciągnąć i nic, chyba jest aż tak zardzewiale w środku ?
Opublikowano 20 Grudnia 20187 l 31 minut temu, Kooga napisał: Panowie, czy po odkręceniu tej nakrętki ramie wycieraczki powinno luźno wyjść? Dziś męczyłem się z pół godziny żeby to wyciągnąć i nic, chyba jest aż tak zardzewiale w środku ? No ja moją wyrwałem. Plastik się z metalem rozstał, do ponownego montażu raczej się nie nada.
Opublikowano 20 Grudnia 20187 l Panowie, czy po odkręceniu tej nakrętki ramie wycieraczki powinno luźno wyjść? 36 minut temu, Kooga napisał: Luźno nie zejdzie , tam jest stożek , jak się zapiecze to ciężko rękami to ściągnąć . Najlepiej użyć ściągacza do tych ramion . W Castoramie kupisz taki za około 30zł.
Opublikowano 20 Grudnia 20187 l 3 minuty temu, mariusz36 napisał: Panowie, czy po odkręceniu tej nakrętki ramie wycieraczki powinno luźno wyjść? Za 30 zeta to na allegro nowe ramiona z piórem sprzedają. ?
Opublikowano 20 Grudnia 20187 l Teraz, Hohe napisał: Za 30 zeta to na allegro nowe ramiona z piórem sprzedają Dokładnie , masz racje , ale tak szarpiąc można szybę rozwalić i w tedy trochę drożej wyjdzie
Opublikowano 20 Grudnia 20187 l Moja wytrzymała. ? Zresztą to jest wszystko na gumie, myślę, że nie tak łatwo uszkodzić szybę. Tak tylko myślę.
Opublikowano 20 Grudnia 20187 l Gdybym robił to drugi raz, w sumie to nie wiedziałem że się ta wycieraczka rozpadnie, to poszukałbym dłuższej nakrętki, takiej żeby nakręcić ją na tę końcówkę. Potem wkręciłbym w nią inną śrubkę, która by to "wypchała".
Opublikowano 21 Grudnia 20187 l 9 godzin temu, Hohe napisał: poszukałbym dłuższej nakrętki, takiej żeby nakręcić ją na tę końcówkę. Potem wkręciłbym w nią inną śrubkę, która by to "wypchała". Dlatego Marcin proponuje ściągacz kupić . Ten patent może miał by sens na przednich ramionach , ale na tylnej nie . Już Ci piszę co by się dalej działo - wkręcasz w tą nakrętkę śrubę ... kręcisz , kręcisz i może faktycznie puści - hura . Odkręcasz śrubę a tam przelot przez który leci płyn jest cały zmasakrowany od tej śruby . Ściągasz tapicerkę klapy , odkręcasz silniczek i wyrzucasz do kosza . A i nie pytaj skąd to wiem .
Opublikowano 21 Grudnia 20187 l 36 minut temu, mariusz36 napisał: Dlatego Marcin proponuje ściągacz kupić . Ten patent może miał by sens na przednich ramionach , ale na tylnej nie . Już Ci piszę co by się dalej działo - wkręcasz w tą nakrętkę śrubę ... kręcisz , kręcisz i może faktycznie puści - hura . Odkręcasz śrubę a tam przelot przez który leci płyn jest cały zmasakrowany od tej śruby . Ściągasz tapicerkę klapy , odkręcasz silniczek i wyrzucasz do kosza . A i nie pytaj skąd to wiem . Czyli idealnie bo wlasnie silniczek nadaje sie tylko do kosza
Opublikowano 21 Grudnia 20187 l Godzinę temu, mariusz36 napisał: Dlatego Marcin proponuje ściągacz kupić . Ten patent może miał by sens na przednich ramionach , ale na tylnej nie . Już Ci piszę co by się dalej działo - wkręcasz w tą nakrętkę śrubę ... kręcisz , kręcisz i może faktycznie puści - hura . Odkręcasz śrubę a tam przelot przez który leci płyn jest cały zmasakrowany od tej śruby . Ściągasz tapicerkę klapy , odkręcasz silniczek i wyrzucasz do kosza . A i nie pytaj skąd to wiem . Nie jest to wykluczone. ???