daniell-gda Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Tak tez to czytalem bo jak auto odpale to czujnik sprzegla dziala Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
daniell-gda Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 I czytalem ze lepiej szukac najnowszego sterownika tylko czy wszystkie pasujaWysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
dominis23 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Szukaj najnowszego zawsze lepiej, ale z tego co patrze ostatni pasujący do Ciebie to 8K0907801H jeśli masz z końcówką E. Wiem że jak jest problem ze sterownikiem to potrafi też nie działać asystent ruszania na wzniesieniu.
daniell-gda Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Teraz, dominis23 napisał: Szukaj najnowszego zawsze lepiej, ale z tego co patrze ostatni pasujący do Ciebie to 8K0907801H jeśli masz z końcówką E. Wiem że jak jest problem ze sterownikiem to potrafi też nie działać asystent ruszania na wzniesieniu. chciałem zakupić 8K0907801N wystepują z rocznika 2016 , 8K0907801h wystepuje najczesciej w roczniku 2009
dominis23 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Tylko ten z N jest w polifcie więc nie wiem czy będzie pasował. A etka pokazuje że najnowszy dla tego z E to jest H. Więc żeby nie było że coś nie działa jak kupisz z N.
daniell-gda Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Tylko ten z N jest w polifcie więc nie wiem czy będzie pasował. A etka pokazuje że najnowszy dla tego z E to jest H. Więc żeby nie było że coś nie działa jak kupisz z N.Dzieki za podpowiedzWysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Hohe Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Panowie, dużo jest roboty z wymianą przedniego błotnika?
wikary Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 18 godzin temu, djtatra napisał: Wikary jest pare pytan na start Czy w tym CNHA masz adblue? Jezeli TAK to jak to wyglada w praktyce? Jak mozesz to opisz jakie masz wyposazenie i czy cos kodowales ciekawego Tak jest adblue . Wlew przy korku wlewu paliwa , jeszcze go nie uzupełniałem .Kupiłem z pełnym zbiornikiem (przy mnie był dolewany) Od kupna przejechałem około 7 tys km .mam oryginalną książkę serwisowa ze wszystkimi wpisami(same przeglądy wymiany oleju ,filtry i olej w skrzyni) Z kodowania uruchomiłem doświetlanie zakrętów, ADS + przycisk , ajak sie ociepli montuje kamerę cofania. Ogólnie autko spisuje się bardzo dobrze (z multitronikiem ) bardzo elastyczne ,dość ekonomiczne a moc robi swoje-trzeba uważać kiedy na blacie wyskakuje 150 .
Hohe Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Godzinę temu, Hohe napisał: Panowie, dużo jest roboty z wymianą przedniego błotnika? A może ma ktoś lewy granatowy na zbyciu?
Hohe Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 2 godziny temu, Hohe napisał: A może ma ktoś lewy granatowy na zbyciu? Obraziliście się? To może chociaż ktoś mi powie, ktory to jest cylinder nr 1? Z której strony liczymy?
Góral65 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Hohe napisał: Panowie, dużo jest roboty z wymianą przedniego błotnika? do odkręcenia od góry cztery śruby, jedna od strony drzwi, po odkręceniu nadkola filcowego od strony drzwi dwie, także dwie na dole na progu i chyba jeszcze dwie pod lampą i dostępna od koła jedna na wysokości lampy Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Góral65
MaciekPL Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Czujniki cofania valeo podejda pod oryginalne dziury ? Czy trzeba coś kombinować?
Góral65 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 24 minuty temu, Hohe napisał: Obraziliście się? To może chociaż ktoś mi powie, ktory to jest cylinder nr 1? Z której strony liczymy? od chłodnicy jest nr 1
Hohe Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 20 minut temu, Góral65 napisał: od chłodnicy jest nr 1 Dzięki Panie Góral!
WydRos Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Panowie dużo roboty żeby klimatronik 3strefy z przed lifta zmienić na polift i czy żeby dołożyć grzane maty to dużo roboty w b8 dzieki
daniell-gda Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Tylko ten z N jest w polifcie więc nie wiem czy będzie pasował. A etka pokazuje że najnowszy dla tego z E to jest H. Więc żeby nie było że coś nie działa jak kupisz z N.Wymieniłem dzis MODUŁ HAMULCA RĘCZNEGO 8K0907801H i dalej blad hamulca na zegarach i podlaczyle jeszcze vcds Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
dominis23 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Podlacz usun bledy przetestuj reczny w vcds i sprawdz wtedyWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Gibons Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Potrzebuje ktoś zderzak przód sline lub competition ? mam na zbyciu.
Hohe Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 54 minuty temu, Gibons napisał: Potrzebuje ktoś zderzak przód sline lub competition ? mam na zbyciu. Nie masz czasem Gibons lewego błotnika na zbyciu?
skrzypul Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Panowie dużo roboty żeby klimatronik 3strefy z przed lifta zmienić na polift i czy żeby dołożyć grzane maty to dużo roboty w b8 dzieki Z samym klimatronikiem to w zasadzie tylko kodowanie powinno załatwić sprawę.Mnie czeka prucie całego wnętrza, sporo kodowania, zapewne trochę kostek do zmiany bo mam climatronic 1 strefowy. Zakupiłem niedawno od mumena cały zestaw 3strefy polift do przedlifta i niebawem czas będzie się zabrać za rozbieranie eski. Jedno jest pewne: Łatwo nie będzie ale mod do zrobienia [emoji6] Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi