_Gabriel_ Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 szkoda... Ale jakby byly jakies wieści, to ja bylbym zainteresowany zakupem takich lamp do siebie
wrclaguna Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Panowie no to się zacznie rezanko => http://moto.pl/MotoPL/1,88389,10544960,Nowe_szaty_Audi_A4.html Nowy przód pewnie będzie p&p , nowe tylnie ledy Ciekawe czy to jest 4G panel MMI Prawie taki jak w RS5 z chromikami , przelaczniki w drzwiach tez akcent chromiku
turdzi Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Panowie no to się zacznie rezanko => http://moto.pl/MotoPL/1,88389,10544960,Nowe_szaty_Audi_A4.html Nowy przód pewnie będzie p&p , nowe tylnie ledy nawet spoko im to wyszlo , moze chyba nawet lpeij te lamy wygladaja niz w A5.Dla mnie to w sumie nie ma znaczenia bo nie jestem maniakiem posiadania wszystkiego co najnowsze , ale mimo wszystko fajnie ze roznice na tyle kosmetycznie ze nasze obecne nie beda wygladaly staro tak jak to mialo miejsce w przypadku B6 i B7.
alvaro Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 Ale B6/B7 to były różne modele a tu mowa chyba o liftingu... A auto
turdzi Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 za wyjatkiem paru silnikow , to wszystko bylo dokladnie takie samo wiec ten nowy model byl mocno naciagany.
MultiPanda69 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Panowie źle się stało niestety, potrzebuje informacji czy duży jest problem z zamontowaniem do a4 b8, które z tylu nie mialo ledów dodatkowo auto z usa więc czerwone kierunki europejskich lamp z ledami ? Potrzebuje informację czy to jest operacja plug&play czy trzeba jakieś nowe wiązki puszczać, czy sterownik przyjmie kodowanie czy też go trzeba wymienić? I przy okazji gdyby ktoś znalazł/miał do sprzedania oryginalne takie lampy w dobrej cenie to prosiłbym o informację. Musze niestety wymienić lampy do 4 listopada ;(
wrclaguna Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Panowie źle się stało niestety, potrzebuje informacji czy duży jest problem z zamontowaniem do a4 b8, które z tylu nie mialo ledów dodatkowo auto z usa więc czerwone kierunki europejskich lamp z ledami ? Potrzebuje informację czy to jest operacja plug&play czy trzeba jakieś nowe wiązki puszczać, czy sterownik przyjmie kodowanie czy też go trzeba wymienić? I przy okazji gdyby ktoś znalazł/miał do sprzedania oryginalne takie lampy w dobrej cenie to prosiłbym o informację. Musze niestety wymienić lampy do 4 listopada ;( W Sedanie dosc droga operacja lampy HELLA sa w cenie . http://moto.allegro.pl/lampy-led-audi-a4-sedan-model-b8-montaz-i1900259812.html
_Gabriel_ Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 a jaka cena tylnych lamp diodowych do sedana w ASO?
MultiPanda69 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 A gdybym nie wymieniał na ledy tylko na zwykłe ceny z tego co widziałem to są dużo niższe a jak jest z podłączeniem? Podłączam te same wiązki kabli które mam teraz i koduje tylko sterownik czy więcej jest z tym roboty?
wrclaguna Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Tak zwykle lampy sa o wiele tansze Trzeba zmienic instalacje , wtyki do lamp no i najwazniejsze kodowanie .
MultiPanda69 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 A jeszcze jedno pytanie musze wymienić komplet (lewa zamontowana w błotniku + w klapie bagażnika oraz prawa zamontowana w błotniku + w klapie bagażnika), czy mogę tylko lewą i prawą zamontowaną w błotnikach wymienić?
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 A jeszcze jedno pytanie musze wymienić komplet (lewa zamontowana w błotniku + w klapie bagażnika oraz prawa zamontowana w błotniku + w klapie bagażnika), czy mogę tylko lewą i prawą zamontowaną w błotnikach wymienić? W klapie ci miga tez na czerwono kierunek ?
MultiPanda69 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 No nie miga ale może są jakieś różnice między eurpejskimi i amerykanskimi lampami i sterownik może nie chciałby przyjąć kodowania
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Looknalem na schematy i wyglada ze w klapie tez trzeba zmienic jedn PIN Chodzi o zarowke przeciwmgielna
MultiPanda69 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Widział ktoś może B-ósemke na takich felgach ? http://allegro.pl/jak-nowe-kola-audi-r8-zima-felgi-z-oponami-audi-r8-i1890466040.html ?
turdzi Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 ale orginal to ci moze nie wejsc !
MultiPanda69 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Dzięki, średnio mi się podobają na a4
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Panowie moze ktos czce kupic sprezynki ORI 1BE -20 mm
miron78 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 A gdybym nie wymieniał na ledy tylko na zwykłe ceny z tego co widziałem to są dużo niższe a jak jest z podłączeniem? Podłączam te same wiązki kabli które mam teraz i koduje tylko sterownik czy więcej jest z tym roboty? jak coś to mam tylne lampy ( nie ledy ) do sprzedania
Rekomendowane odpowiedzi