danieldt Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Koledzy mam pytanie Czy b8 MY09 2.0tdi wyświetla komunikat o niskim stanie oleju w silniku?
gregski Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Ciekawe info co nie http://www.vwclub.bg/~dragocl/pdf/SSP/ssp409_d.pdf na chomiku jest nawet po polsku http://chomikuj.pl/agnes57/VW+Self+Study+Box+PL/SSP409_PL_Audi+A4+*e2*80*9808,560271063.PDF rewelacja, przymierzam sie do kupna b8 i lubie nie kupowac kota w worku, to jest strzal w 10 i powinno byc w FAQ i naglowku przy logo troop... kopalnia wiedzy.. generalnie forum na bardzo wysokim technicznie poziomie, super ciekawi mnie co to jest Automatic Hill Hold Assist 'lite' z listy pandy, co to za wersja lite...
marmaj Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 jak sprawdzić najprościej czy moduł 8K0907064N da się zaprogramować pod LED-y z tyłu? A jeżeli nie to o jakim numerze szukać?
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 jak sprawdzić najprościej czy moduł 8K0907064N da się zaprogramować pod LED-y z tyłu? A jeżeli nie to o jakim numerze szukać? A co dokladnie chcesz zrobic ?
turdzi Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 panowie mam takie pytanie , bo wy tu śpece , czy jak mi sie uwidzi i bede chcal sobie wsadzic kubly S4 do siebie ktore maja el. regulacje , a moje nie maja da sie to jakos zrobic , czy trzeba jakies moduly i instalacje dokupic i potem to kodowac ?
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Kubly z S4 Z ledzwia nie bedzie problemow wystarczy masa i zasilanie podlaczyc Pewnie jak sa w pelni elektryczne fotele to maja sterownik siedzen ktory oczywiscie jest objety ochrona komponentu . Trzeba zerknac na schematy co i jak jest podlaczone . Masz Pakiet oswietlenie pod nogi z tylu u siebie ?
marmaj Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 jak sprawdzić najprościej czy moduł 8K0907064N da się zaprogramować pod LED-y z tyłu? A jeżeli nie to o jakim numerze szukać? A co dokladnie chcesz zrobic ? chciałem zmienić ze zwykłych lamp na ledy, jednak nie wiem czy da radę przeprogramować moduł komfortu czy musze szukać modułu który to obsłuży? Ten nr co podałem to taki który mam seryjnie
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Masz sedana czy avanta i skad jestes to ci polece kogos Sam nie ogarniesz tego
turdzi Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Kubly z S4 Z ledzwia nie bedzie problemow wystarczy masa i zasilanie podlaczyc Pewnie jak sa w pelni elektryczne fotele to maja sterownik siedzen ktory oczywiscie jest objety ochrona komponentu . Trzeba zerknac na schematy co i jak jest podlaczone . Masz Pakiet oswietlenie pod nogi z tylu u siebie ? tak mam
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Jakbys nie mial to trzeba by bylo kodowac Temat do ogarniecia Moge poszukac schematow
marmaj Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Masz sedana czy avanta i skad jestes to ci polece kogos Sam nie ogarniesz tego wiem że nie ogarnę ale chce wiedzieć czy muszę kupować także moduł czy da się go zakodować/zaprogramować. Mówiłeś mi już chyba o nawiserwis z józefowa bo oni to robią w mojej okolicy ale oni właśnie pytali jaki mam moduł. Dopiero to sprawdziłem i chciałem wiedzieć czy moduł tez trzeba będzie zmieniać. Mam avanta
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Masz sedana czy avanta i skad jestes to ci polece kogos Sam nie ogarniesz tego wiem że nie ogarnę ale chce wiedzieć czy muszę kupować także moduł czy da się go zakodować/zaprogramować. Mówiłeś mi już chyba o nawiserwis z józefowa bo oni to robią w mojej okolicy ale oni właśnie pytali jaki mam moduł. Dopiero to sprawdziłem i chciałem wiedzieć czy moduł tez trzeba będzie zmieniać. Mam avanta Tak tam to ogarnął Masz MK 8K0907064N czestotliwosc 868 MHZ do A4 B8 przed 2010 roku Zamienne to z literkami AQ , BQ
marmaj Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Masz sedana czy avanta i skad jestes to ci polece kogos Sam nie ogarniesz tego wiem że nie ogarnę ale chce wiedzieć czy muszę kupować także moduł czy da się go zakodować/zaprogramować. Mówiłeś mi już chyba o nawiserwis z józefowa bo oni to robią w mojej okolicy ale oni właśnie pytali jaki mam moduł. Dopiero to sprawdziłem i chciałem wiedzieć czy moduł tez trzeba będzie zmieniać. Mam avanta Tak tam to ogarnął Masz MK 8K0907064N czestotliwosc 868 MHZ do A4 B8 przed 2010 roku Zamienne to z literkami AQ , BQ czyli rozumiem że konieczny zakup modułu z koncówka aq lub bq , ledy i wtedy dopiero do kogoś kto to ogranie?
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Masz sedana czy avanta i skad jestes to ci polece kogos Sam nie ogarniesz tego wiem że nie ogarnę ale chce wiedzieć czy muszę kupować także moduł czy da się go zakodować/zaprogramować. Mówiłeś mi już chyba o nawiserwis z józefowa bo oni to robią w mojej okolicy ale oni właśnie pytali jaki mam moduł. Dopiero to sprawdziłem i chciałem wiedzieć czy moduł tez trzeba będzie zmieniać. Mam avanta Tak tam to ogarnął Masz MK 8K0907064N czestotliwosc 868 MHZ do A4 B8 przed 2010 roku Zamienne to z literkami AQ , BQ czyli rozumiem że konieczny zakup modułu z koncówka aq lub bq , ledy i wtedy dopiero do kogoś kto to ogranie? Moze i ogarnie lampy tylko nie wiadomo co z reszta sterowania w aucie Proponuje ci zastoswac specjalne Moduly do lamp LED . Robi to gosc w Krakowie . [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 20:52_________________________________________________Tu jest temat o LEDach http://www.audizine.com/forum/showthread.php/416273-LED-Tail-light-programing-finaly-cracked-New-Video-Added
turdzi Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Jakbys nie mial to trzeba by bylo kodowac Temat do ogarniecia Moge poszukac schematow byl bym wdzieczny
marmaj Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Masz sedana czy avanta i skad jestes to ci polece kogos Sam nie ogarniesz tego wiem że nie ogarnę ale chce wiedzieć czy muszę kupować także moduł czy da się go zakodować/zaprogramować. Mówiłeś mi już chyba o nawiserwis z józefowa bo oni to robią w mojej okolicy ale oni właśnie pytali jaki mam moduł. Dopiero to sprawdziłem i chciałem wiedzieć czy moduł tez trzeba będzie zmieniać. Mam avanta Tak tam to ogarnął Masz MK 8K0907064N czestotliwosc 868 MHZ do A4 B8 przed 2010 roku Zamienne to z literkami AQ , BQ czyli rozumiem że konieczny zakup modułu z koncówka aq lub bq , ledy i wtedy dopiero do kogoś kto to ogranie? Moze i ogarnie lampy tylko nie wiadomo co z reszta sterowania w aucie Proponuje ci zastoswac specjalne Moduly do lamp LED . Robi to gosc w Krakowie . [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 20:52_________________________________________________Tu jest temat o LEDach http://www.audizine.com/forum/showthread.php/416273-LED-Tail-light-programing-finaly-cracked-New-Video-Added dzięki, czyli nie jest tak różowo jak myślałem. Bo w sumie nie wiem czy kupować ten nowy moduł. A do krakowa na razie nie jadę. Mam chyba namiar na tego gościa z Krakowa
Cuber Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 A do krakowa. Mam chyba namiar na tego gościa z Krakowa Ten gość to Marcin NAVIPOL , moze Ci zrobic instalacje i wysłac pocztą Ja mam od niego u siebie
MultiPanda69 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Była gdzieś na forum wzmianka (ale nie moge znaleźć) o ustawieniu przeciwmgienych do doświetlenia zakrętów... Załączał to ktoś z Was? Jak to zrobić? Kolejny gadżet to włączenie tego doświetlania przy włączeniu kierunkowskazu (nie musi być skręcona kierownica, żeby zapalił się przeciwmgielny) i to normalne doświetlanie może działać razem z tą funkcją: Enable fog lamp to come on for the same side as that turn signal [09 – Cent. Elect.] [Coding - 07] -> Long Coding Helper -> Byte 4 Bit 0 - Check the box or change :Bit 0 set to 1
alvaro Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 Pany gość chce wziąć ode mnie kierę multi z kablem łączącym czy w aucie w którym nie miał MultiF wystarczy wymienić kierę i zakodować czy coś jeszcze ? (moduł, instalacja)
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Pany gość chce wziąć ode mnie kierę multi z kablem łączącym czy w aucie w którym nie miał MultiF wystarczy wymienić kierę i zakodować czy coś jeszcze ? (moduł, instalacja) Tasmy nie zmienia sie i Modulu Tylko kodowac i zakladac . Jedynie trzeba sprawdzic przewod od tasmy do poduszki bo sa dwa rodzaje .
Rekomendowane odpowiedzi