Opublikowano 25 Września 201312 l Z tymi mechanikami to jest w ogóle porażka mi kiedyś chciał wsiąść do samochodu w takich upierdolonych porach i też mu zwróciłem uwagę
Opublikowano 25 Września 201312 l Zestawy są rózne wszystko zalezy od naszych potrzeb Jarek kupiłes to MMI ? Tak teraz czekam na jednostkę aby pobawić się i ją odpalić nie wiem czy monitor podejdzie od 3G (tak na początek testów)
Opublikowano 25 Września 201312 l Jest tego od groma na np. ALLEGRO ZESTAW ŚCIĄGACZY DO TAPICERKI 11CZ. YT-0844 YATO (3501341803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Zakupiony THNX
Opublikowano 25 Września 201312 l Jest tego od groma na np. ALLEGRO ZESTAW ŚCIĄGACZY DO TAPICERKI 11CZ. YT-0844 YATO (3501341803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Zakupiony THNX Łukasz i po co Ci to? I tak połamiesz plastiki, przecież nerwowy jesteś :polew:
Opublikowano 25 Września 201312 l Jest tego od groma na np. ALLEGRO ZESTAW ŚCIĄGACZY DO TAPICERKI 11CZ. YT-0844 YATO (3501341803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Zakupiony THNX Łukasz i po co Ci to? I tak połamiesz plastiki, przecież nerwowy jesteś :polew: Śmiejesz się, ale ja mam tak samo nie wiem czy te wyjmaki coś pomogą
Opublikowano 25 Września 201312 l Panowie, do naszych audiczek trzeba CIERPLIWOŚCI !!! , toż to jak kobieta delikatne jest
Opublikowano 25 Września 201312 l Wiem jaki sprzęt trzeba mieć Aktywna ochrona podzespołu ochrona komponentów (3558570504) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 25 Września 201312 l W temacie ochrony komponentu, miałem klienta któremu przygotowywałem tarcze, generalnie gość mieszka na terenie Niemiec i tam przerabia Harleye, Polak oczywiście bo jaki Niemiec by dał radę. Twierdzi że bez problemu zdejmie ochronę komponenta w każdym module Audi, ma do tego sprzęt i nie jest to dla niego żaden problem. O koszty nie pytałem ale jak widać jest to do zrobienia bez serwisu. Pytanie tylko czy po zdjęciu np. z jakiegoś jumanego elementu wizyta w ASO pokaże że było coś dłubane ...
Opublikowano 25 Września 201312 l No nieźle, nieźle, pytanie jeszcze jaka cena i czy trzeba wysłać gateway do sczytania, chyba że to ktoś w okolicy to może warto było by poznać.
Opublikowano 25 Września 201312 l Panowie to jest numer spojlera na klapę 8K5071645 ktoś mi powie czy to jest zwykły spojler czy jakiś inny niż "normalny" jaki przychodzi.
Opublikowano 25 Września 201312 l dla chętnych pogłębienia wiedzy wygoglować frazę "AN040 - Component protection manager (generation 1/2)" nawet można kupić
Opublikowano 25 Września 201312 l Miedzy innymi tym sprzetem sciagaja CP oraz koduja kluczyki do A4.A5/Q5 itd. Ale i tak cena kosmos dla nas ............VCDesowców
Opublikowano 25 Września 201312 l Miedzy innymi tym sprzetem sciagaja CP oraz koduja kluczyki do A4.A5/Q5 itd.Ale i tak cena kosmos dla nas ............VCDesowców Może zrobimy sciepe i wyjdzie taniej na kilku hehe...
Opublikowano 25 Września 201312 l Miedzy innymi tym sprzetem sciagaja CP oraz koduja kluczyki do A4.A5/Q5 itd.Ale i tak cena kosmos dla nas ............VCDesowców Może zrobimy sciepe i wyjdzie taniej na kilku hehe... Chyba sobie kupię..... kto się dokłada, zrobimy spółę przy tylu komponentach, które zdejmowałem już połowa by się zwróciła
Opublikowano 25 Września 201312 l dla chętnych pogłębienia wiedzy wygoglować frazę "AN040 - Component protection manager (generation 1/2)" nawet można kupić wygląda na to, że Bułgarzy z Sofii (Abritus72/abrites) dość mocno wzieli temat do serca
Opublikowano 25 Września 201312 l Kuszące .... I rezanie staje się bardziej przyziemne Umieśćmy to w Centralnej Polsce tak aby każdy mial blisko , bo ja mam do Was cholernie daleko ( WRC/ Darecy) ... Bogdan jest 2/2
Opublikowano 26 Września 201312 l Przeraża mnie bardzo niska cena wejścia, która dzieli od wylewu lewych części na rynek