Opublikowano 29 Września 201312 l Witam ponownie Panowie,Mam do was takie pytanko. Znalazłem takie autko: mobile.de Napisali, że auto posiada Navigation Plus. Na zdjęciach nie widać dobrze, czy jest ten joysticzek na środkowej konsoli, ale z opisu wynika, że jest to Navi Plus, bo jest tez napisane, że posiada dysk twardy. Teraz mam pytanko, auto posiada zmieniarkę na 6 CD, sloty na karty SD. To te dwa urządzenia są w schowki? Też widzę, że posiada wyjście AUX. Czy to oznacza, że auto posiada taki kabelek?: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31gMwvB7bSL.jpg Można ten kabelek zmienić na kabelek z USB? I czy po podłaczeniu powiedzmy pendrive'a z muzyką, będzie można przez ten kabelek odtwarzać muzykę, czy tylko ją zgrać na dysk? P.S. Ogólnie co sądzicie o samochodzie, warty uwagi? Z góry dzięki za odpowiedź Ciekawe zużycie paliwa podają w opisie
Opublikowano 29 Września 201312 l Witam ponownie Panowie,Mam do was takie pytanko. Znalazłem takie autko: mobile.de Napisali, że auto posiada Navigation Plus. Na zdjęciach nie widać dobrze, czy jest ten joysticzek na środkowej konsoli, ale z opisu wynika, że jest to Navi Plus, bo jest tez napisane, że posiada dysk twardy. Teraz mam pytanko, auto posiada zmieniarkę na 6 CD, sloty na karty SD. To te dwa urządzenia są w schowki? Też widzę, że posiada wyjście AUX. Czy to oznacza, że auto posiada taki kabelek?: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31gMwvB7bSL.jpg Można ten kabelek zmienić na kabelek z USB? I czy po podłaczeniu powiedzmy pendrive'a z muzyką, będzie można przez ten kabelek odtwarzać muzykę, czy tylko ją zgrać na dysk? P.S. Ogólnie co sądzicie o samochodzie, warty uwagi? Z góry dzięki za odpowiedź Moim zdaniem to jest zwykłe MMi 2G, ma zmieniarke i nie widze tam "MULTIMEDIA SYSTEM" , auto ładne. Hmmm, ale jest w opisie napisane, że posiada dysk twardy. To w MMI 2G też były dyski dostępne?
Opublikowano 29 Września 201312 l Też widzę, że posiada wyjście AUX. Czy to oznacza, że auto posiada taki kabelek? AUX- analog USB-dygital, czyli o pendrive zapomnij, a kabelek to AUX do jabłka bodajże. Wiem ze są przejściówki SD>USB, ale nie słyszałem o czymś w druga stronę. W ogłoszeniu jest błąd w opisie.
Opublikowano 29 Września 201312 l Eeee, to jak to jest MMI 2G, to lipa:kwasny: 3G moim zdaniem bedzie w bogatszych opcjach wyposazenia auta (ewentualnie na zamowinie) i co za tym idzie w tej cenie auta z 3g i w fajnym stanie ciezko bedzie...
Opublikowano 30 Września 201312 l Nie orientował się nikt jaka jest cena kompletu dywaników gumowych do B8 w ASO ? bo muszę sprawić przed zimą a może ktoś chce sprzedać ?
Opublikowano 30 Września 201312 l Audi A-4 8K0 S-line-dokładka zderzaka tylnego (3591088884) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Opłaca sie? a ta kratka w srodek ile?
Opublikowano 30 Września 201312 l To jest dokładna do polifta. Cena raczej normalna. Kratka w ASO około 200zł ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- Nie orientował się nikt jaka jest cena kompletu dywaników gumowych do B8 w ASO ? bo muszę sprawić przed zimą a może ktoś chce sprzedać ? 300zł za kpl na allegro. ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- Wie ktoś może jaki przychodzi klucz do odkręcenia szyn bagażnika w avancie ? jest taka duża śrubka chyba torx ktoś kojarzy jaki to klucz będzie ?
Opublikowano 30 Września 201312 l No waśnie patrzę : JEDYNE ORYGINALNE dywaniki gumowe AUDI A4 B8 8K (3583443777) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Kurcze, kilka lat temu do B6 kupowałem ori mniej więcej za połowę ceny tych do B8
Opublikowano 30 Września 201312 l Niechciałbyś znać ceny z ASO welurowe kosztują 500zł jakby ktoś był chetny mam kpl nowych za połowę ceny.
Opublikowano 30 Września 201312 l Nie orientował się nikt jaka jest cena kompletu dywaników gumowych do B8 w ASO ? bo muszę sprawić przed zimą a może ktoś chce sprzedać ? Rok temu zapłaciłem 110 zł w ASO za komplet przednich.
Opublikowano 30 Września 201312 l A może ktoś wie jaka jest różnica między wzmacniaczem 8T0 035 223 R a 8T0 035 223 AE ?
Opublikowano 1 Października 201312 l Nie orientował się nikt jaka jest cena kompletu dywaników gumowych do B8 w ASO ? bo muszę sprawić przed zimą a może ktoś chce sprzedać ? Rok temu zapłaciłem 110 zł w ASO za komplet przednich. Bo rok temu była promocja na nie Też tak zapłaciłem.
Opublikowano 1 Października 201312 l A może ktoś wie jaka jest różnica między wzmacniaczem 8T0 035 223 R a 8T0 035 223 AE ? R ---> AE zamienia sie na
Opublikowano 1 Października 201312 l Nie orientował się nikt jaka jest cena kompletu dywaników gumowych do B8 w ASO ? bo muszę sprawić przed zimą a może ktoś chce sprzedać ? Rok temu zapłaciłem 110 zł w ASO za komplet przednich. Bo rok temu była promocja na nie Też tak zapłaciłem. A to one jeszcze nie są w promocji letniej? Na stronie audi jest broszura (http://www.audi.pl/etc/medialib/ngw/pl/moj_upload/0.Par.0148.File.pdf/audi_lato_2013.pdf) i na stronie 8 są gumowe wycieraczki: np. do Audi A4 (typ 8K*) przednie: 118 zł tylne: 88 zł
Opublikowano 1 Października 201312 l Nie ma ktoś do odstąpienia siatki bagażnika do Avanta? 8E5 861 869 A. Od dłuższego czasu szukam na Allegro i nic...
Opublikowano 1 Października 201312 l Nie ma ktoś do odstąpienia siatki bagażnika do Avanta? 8E5 861 869 A. Od dłuższego czasu szukam na Allegro i nic... Mam siatki 2szt. o nr 8E5 861 869
Opublikowano 1 Października 201312 l Witam Panowie, miałby ktoś możliwość sprawdzenia Audi A4 B8 po tym numerze VIN: WAUZZZ8K0AA016876 z góry dzięki Pozdro
Opublikowano 1 Października 201312 l Pany, udało mi się wcisnąć radio ze wzmacniaczem (56) do swojej MMi 3G od A6 C7 z 2012r. gra o niebo lepiej (na starych głośnikach) od naszych seryjnych tylko CP po 30 minutach wyskoczył