Opublikowano 21 Września 201312 l Pany jest ktoś chętny na lustra z polifta 10+2 pin ? są składane ? Jeśli tak to Ja jestem chętny wtedy moje z S4 będa na sprzedaż
Opublikowano 21 Września 201312 l Pany jest ktoś chętny na lustra z polifta 10+2 pin ? są składane ? Jeśli tak to Ja jestem chętny wtedy moje z S4 będa na sprzedaż Tak są składane rzecz jasna można powiedzieć że są w kolorze z S4 hehe
Opublikowano 23 Września 201312 l Pany, idzie w B8 z czujnikiem zmierzchu dowiedzieć się czy zapalone są światła dzienne czy mijania? Oczywiście bez wychodzenia z auta Chodzi mi o jakąś kontrolkę czy coś...
Opublikowano 23 Września 201312 l Pany, idzie w B8 z czujnikiem zmierzchu dowiedzieć się czy zapalone są światła dzienne czy mijania? Oczywiście bez wychodzenia z auta Chodzi mi o jakąś kontrolkę czy coś... Tak, świeci zielona kontrolka przy włączniku. Słabo ją widać, ale widać.
Opublikowano 23 Września 201312 l Pany, idzie w B8 z czujnikiem zmierzchu dowiedzieć się czy zapalone są światła dzienne czy mijania? Oczywiście bez wychodzenia z auta Chodzi mi o jakąś kontrolkę czy coś... Ciężko dostrzec, ale można. Na przełączniku, jeśli masz ustawione światła na auto, to jeśli są włączone dzienne podświetlony jest na włączniku napis auto i bodajże 0, jeśli mijania to podświetlona jest ikona świateł mijania na włączniku .
Opublikowano 23 Września 201312 l Pany, idzie w B8 z czujnikiem zmierzchu dowiedzieć się czy zapalone są światła dzienne czy mijania? Oczywiście bez wychodzenia z auta Chodzi mi o jakąś kontrolkę czy coś... Ja mam MMI 2G i w momencie jak zapalają się światła mijania to włącza się podświetlanie guzików na panelu ze sterowania MMI wokół lewarka zmiany biegów:wink:
Opublikowano 24 Września 201312 l Pany, idzie w B8 z czujnikiem zmierzchu dowiedzieć się czy zapalone są światła dzienne czy mijania? Oczywiście bez wychodzenia z auta Chodzi mi o jakąś kontrolkę czy coś... Ja mam MMI 2G i w momencie jak zapalają się światła mijania to włącza się podświetlanie guzików na panelu ze sterowania MMI wokół lewarka zmiany biegów:wink: A jak masz włączoną nawigację, to przełącza Ci się na tryb nocny
Opublikowano 24 Września 201312 l A4 3.0 TDi S-line Jedyna w PL MAXXXX Opcja B&O (3576710918) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 24 Września 201312 l Panowie, kupiłem taki zestawik oświetlenia zgodnie z poleceniem mistrza WRC : AUDI A4 B8 Avant Oświetlenie Led W5W C5W SMD Canbu (3501995444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , w weekend planuję zebrać się i wymienić żarówki w aucie. Na pewno wielu z Was to przerabiało, powinny pojawić się jakieś problemy z wyjmowaniem żarówek etc. ? Kto zmieniał u siebie takie coś ?
Opublikowano 24 Września 201312 l Panowie, kupiłem taki zestawik oświetlenia zgodnie z poleceniem mistrza WRC : AUDI A4 B8 Avant Oświetlenie Led W5W C5W SMD Canbu (3501995444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , w weekend planuję zebrać się i wymienić żarówki w aucie. Na pewno wielu z Was to przerabiało, powinny pojawić się jakieś problemy z wyjmowaniem żarówek etc. ? Kto zmieniał u siebie takie coś ? jak nie połamiesz plastików i włożysz dobrą stroną będzie OK
Opublikowano 24 Września 201312 l Panowie, kupiłem taki zestawik oświetlenia zgodnie z poleceniem mistrza WRC : AUDI A4 B8 Avant Oświetlenie Led W5W C5W SMD Canbu (3501995444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , w weekend planuję zebrać się i wymienić żarówki w aucie. Na pewno wielu z Was to przerabiało, powinny pojawić się jakieś problemy z wyjmowaniem żarówek etc. ? Kto zmieniał u siebie takie coś ?
Opublikowano 24 Września 201312 l Panowie, kupiłem taki zestawik oświetlenia zgodnie z poleceniem mistrza WRC : AUDI A4 B8 Avant Oświetlenie Led W5W C5W SMD Canbu (3501995444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , w weekend planuję zebrać się i wymienić żarówki w aucie. Na pewno wielu z Was to przerabiało, powinny pojawić się jakieś problemy z wyjmowaniem żarówek etc. ? Kto zmieniał u siebie takie coś ? dzięki wielkie dziadek na pewno się przyda
Opublikowano 24 Września 201312 l Panowie, kupiłem taki zestawik oświetlenia zgodnie z poleceniem mistrza WRC : AUDI A4 B8 Avant Oświetlenie Led W5W C5W SMD Canbu (3501995444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , w weekend planuję zebrać się i wymienić żarówki w aucie. Na pewno wielu z Was to przerabiało, powinny pojawić się jakieś problemy z wyjmowaniem żarówek etc. ? Kto zmieniał u siebie takie coś ? 2009 Audi A4 B9. Hmm...
Opublikowano 25 Września 201312 l a ja mam pytanko gdzie kupić takie plastikowe wyjmaki jak na filmie do rozbierania tapicerki itd
Opublikowano 25 Września 201312 l Jest tego od groma na np. ALLEGRO ZESTAW ŚCIĄGACZY DO TAPICERKI 11CZ. YT-0844 YATO (3501341803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 25 Września 201312 l Zestawy są rózne wszystko zalezy od naszych potrzeb Jarek kupiłes to MMI ?
Opublikowano 25 Września 201312 l w ASO jak mi ściągali boczki na drzwiach to gość zamiast takich wyjmaków i tak używał śrubokręta - zacząłem tak na niego krzyczeć że aż sprzedawcy z salonu wybiegli zobaczyć co się dzieje