Opublikowano 15 Września 201312 l Ja na poczatku mialem z ta jedna dioda , ale zestaw poleciał do mojej ex B6 . Właśnie tak mi się kojarzy, a lepiej świeca te nowe ?? Czy po prostu boczne diody rozświetlają lustro halogenu i od przodu ładniej wygląda ... Warto wymienić ?
Opublikowano 15 Września 201312 l No to na stówę palnik umiera bo taki jest objaw czyli wpada w barwę żółtawą Mam dokładnie to samo raz świeci raz nie jak mu się podoba. Ja wyciągałem lampy i przemieniłem żarniki i wychodzi na to że to wina żarnika. Ponieważ przedtem świrował od strony pasażera a teraz świruje od strony kierowcy po przełożeniu więc ewidentnie żarnik. Niebawem będę kupował nowe.
Opublikowano 15 Września 201312 l No to na stówę palnik umiera bo taki jest objaw czyli wpada w barwę żółtawą Mam dokładnie to samo raz świeci raz nie jak mu się podoba. Ja wyciągałem lampy i przemieniłem żarniki i wychodzi na to że to wina żarnika. Ponieważ przedtem świrował od strony pasażera a teraz świruje od strony kierowcy po przełożeniu więc ewidentnie żarnik. Niebawem będę kupował nowe. Bedziesz kupował je w ASO ? Jaki to może być koszt ?
Opublikowano 15 Września 201312 l Nie, gość na allegro sprzedaje oryginalne. Trzeba niestety wymienić oba na raz kupuj Philips lub Osram nic innego 4300K lub 4600K. Cena 150zł za sztukę.
Opublikowano 16 Września 201312 l Nie, gość na allegro sprzedaje oryginalne. Trzeba niestety wymienić oba na raz kupuj Philips lub Osram nic innego 4300K lub 4600K. Cena 150zł za sztukę. podrzuciłbyś linka ? bo nic w tej cenie nie widzę aktualnie
Opublikowano 16 Września 201312 l Jasne ZAROWKA BIXENON D3S OSRAM AUDI A3 A4 A5 A6 Q5 Q7 (3493824697) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 16 Września 201312 l Jasne ZAROWKA BIXENON D3S OSRAM AUDI A3 A4 A5 A6 Q5 Q7 (3493824697) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Podobno 80% żarówek na rynku to podróby nie tylko osram ale tez philips Rok temu widziałem na obrazku jak odróżnić ds3 od ds3 ori... Tu macie tylko link do philipsa: iPad Tapatalk HD
Opublikowano 16 Września 201312 l Dzięki Turzol a powiedzcie mi czujniki można pomalować ? czy trzeba w kolorze kupić ? ---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:00 ---------- a możecie jeszcze napisać w takim razie jaki numer będzie miała tylna wiązka ?
Opublikowano 16 Września 201312 l Myślałem że jak kupie w innym kolorze i przemaluje to będzie d*pa bo nie będzie działał jak trzeba a może ktoś podać nr wiązki tył ?
Opublikowano 16 Września 201312 l Skoro już jest mowa o czujnikach PDC może ktoś podrzucić numer tych gumek co na nich siedzą, ale żeby były czarne bo mam u siebie szare i wygląda to jakbym auto polerował i wokół czujników PDC została pasta:kwasny:
Opublikowano 16 Września 201312 l Myślałem że jak kupie w innym kolorze i przemaluje to będzie d*pa bo nie będzie działał jak trzeba a może ktoś podać nr wiązki tył ? Jest kilka rodzaji wiazek wszytko zalezy od wyposazenia . Masz PDC przod czy sam tył ? Asystent zmiany pasa ? kamera ?
Opublikowano 16 Września 201312 l No jak nie bedzie, kupiłem 1BE od kolegi z forum, złożyłem do siebie i auto stoi jakby miało wystartować w kosmos...Może ktos to sprawdzic please:eusathink: Kolego ja mam u siebie założone sprezyny eibach pro kit - 30mm na ori amorkach normalnych. Jeżdżę juz pól roku tak. 5 dni temu amorki s przodu miały sprawność 72 % a pewnie jeżdżą od nowością tj od 2009 roku. Zakładaj eibach będziesz zadowolony. Dikson mógłbyś podac mi gdzie kupowałeś i jakie oznaczenie? bo na stronie nawet nie ma czy jest roznica Avant / sedan. ---> E20-15-011-01-22 Nr kat. --->>> Eibach - Moze byc PW
Opublikowano 16 Września 201312 l Myślałem że jak kupie w innym kolorze i przemaluje to będzie d*pa bo nie będzie działał jak trzeba a może ktoś podać nr wiązki tył ? Jest kilka rodzaji wiazek wszytko zalezy od wyposazenia . Masz PDC przod czy sam tył ? Asystent zmiany pasa ? kamera ? Mam PDC tył tylko, mam asystenta zmiany pasa i będę dokładał kamerę. Jaką wiązkę powinienem kupić ? czy z tej coś da się wyrezać ? 8K0971104F