darecy Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Łukasz przede wszystkim chodziło mi o aukcję i jej opis zakładałem to ustrojstwo do siebie i jest to bardzo prosty i pomocny mod... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jak sie trafi kiedys to tez sobie wymodze;) Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ja to mam u siebie tylko nie mam bramy automatycznej haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 tu masz: a do tego jeszcze sterownik mocowany w grillu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Najdroższe z tego wszystkiego jest sterownik przy bramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Pewnie ciezko dostac w konfiguracji sport line Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ja mam w s-line. Tylko nie mam bramy automatycznej, ale może kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ja mam w s-line. Tylko nie mam bramy automatycznej, ale może kiedyś Moze jakies fifty fifty ja mam brame Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Też może kiedyś się dorobię bramy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 zakładałem to ustrojstwo do siebie i jest to bardzo prosty i pomocny mod... Możesz napisać coś więcej? Co trzeba kupić, jak się to konfiguruje żeby działało jak pilot do bramy, etc? Kobieta mnie pewnie zabije jak kupię kolejne graty do rezania, ale co tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 zakładałem to ustrojstwo do siebie i jest to bardzo prosty i pomocny mod... Możesz napisać coś więcej? Co trzeba kupić, jak się to konfiguruje żeby działało jak pilot do bramy, etc? Kobieta mnie pewnie zabije jak kupię kolejne graty do rezania, ale co tam... jak będę miał chwilę i natchnienie to zrobię to - "w zrób to sam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Kiedys ja u siebie zakładałem Homelinka ===> http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b8-system-homelink-ktos-posiada-b8-193985/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saiqard Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 zakładałem to ustrojstwo do siebie i jest to bardzo prosty i pomocny mod... Możesz napisać coś więcej? Co trzeba kupić, jak się to konfiguruje żeby działało jak pilot do bramy, etc? Kobieta mnie pewnie zabije jak kupię kolejne graty do rezania, ale co tam... jak będę miał chwilę i natchnienie to zrobię to - "w zrób to sam" A podliczyłeś, ile Cie ta przyjemność kosztowała?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Nie tak dużo, Lampka 150 Sterownik 240 Uchwyt 20 Wiązki i piny 60 (cześć miałem) Do tego kable, taśma bezpieczniki... wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Kiedys ja u siebie zakładałem Homelinka No widzę, że to nie jest takie "hop-siup". Trzeba mieć MCE i Komfort, które to obsługują. Domyślam się, że na Komforcie 8K0 907 064 N i MCE 8K0 907 063 to nie pójdzie - zresztą jak większość rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Mi działa na DQ i mce M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Kiedys ja u siebie zakładałem Homelinka No widzę, że to nie jest takie "hop-siup". Trzeba mieć MCE i Komfort, które to obsługują. Domyślam się, że na Komforcie 8K0 907 064 N i MCE 8K0 907 063 to nie pójdzie - zresztą jak większość rzeczy Sprawdz na sucho czy ci przyjmie kodowanie 8K0 907 064 N to jest lepsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Sprawdz na sucho czy ci przyjmie kodowanie 8K0 907 064 N to jest lepsza wersja dobrze wiedzieć. Chociaż jeden moduł mam w wyższej wersji niż standardowa Sprawdzę na sucho i dam tutaj znać czy przyjęło kodowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Jak ci wyskoczy taki komunikat to................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Powiedzcie mi czy 9stów za taka kiere to dobra cena ? czy można kupić taniej ? S4 S5 A4 8K B8 A5 LIFT Q5 S LINE KIEROWNICA ŁAMANA (3610194497) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi