Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a nie widziales jeszcze diesla z 4 rurami ? ? :)

Opublikowano

Czy mógłby ktoś mi podać kod lakieru jaki jest na ori lusterkach od Audi S4 B8? Chodzi mi o ten chromowany kolor taki :wink4:

Dzięki za pomoc ;)

ale to nie jest malowane tylko to jest chrom - chyba że sie mylę

Opublikowano

:naughty:

Opublikowano

:naughty:

a Ty niby widziales? :P

Opublikowano

Czy mógłby ktoś mi podać kod lakieru jaki jest na ori lusterkach od Audi S4 B8? Chodzi mi o ten chromowany kolor taki :wink4:

Dzięki za pomoc ;)

może ktoś inny wypowie się w tej kwestii? będe wdzieczny :good:

Opublikowano

:gwizdanie: 3.0 TDI

kmy_gabriel.jpg

ślicznie - ale s-line wcale nie gorzej :)[br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 22:44_________________________________________________

Dzięki za pomoc ;)

może ktoś inny wypowie się w tej kwestii? będe wdzieczny :good:

te które ja kupiłem i czekają na montaż to są metalowe - żadne malowane

Opublikowano

qrcze to widze, że wersje tu są rozbieżne w sprawie tych lusterek od S4, bo chodzi mi o to, że ja swoje obudowy ponoć od S4 z niemiec i zastanawiam się teraz czy ten kolor co mam to jest ori od S4, ale bardzo prawdopodobne, że tak, tylko, że widziałem inne obudowy tego typu od S4 i one sa jakby ,,chromowane", albo ten chrom jest taki ciemniejszy jakby...

ktoś zna się na tym? :gwizdanie:

Opublikowano

qrcze to widze, że wersje tu są rozbieżne w sprawie tych lusterek od S4, bo chodzi mi o to, że ja swoje obudowy ponoć od S4 z niemiec i zastanawiam się teraz czy ten kolor co mam to jest ori od S4, ale bardzo prawdopodobne, że tak, tylko, że widziałem inne obudowy tego typu od S4 i one sa jakby ,,chromowane", albo ten chrom jest taki ciemniejszy jakby...

ktoś zna się na tym? :gwizdanie:

Moze to są zamienniki typu IN-PRO :) Sa tam numery jakies oznaczenia w srodku obudowy lusterek

Opublikowano

czyli wychodzi na to, że ja mam oryginalne obudowy lusterek od S4 :) ok dzieki :wink4:

Opublikowano

jak na wydech mg to bardzo fajne końcówki - wyglądają jak ori S4

Ps. Orzełek bez obrazy ale w Twoim wydechu jakoś końcówki mi nie podchodzą - wyglądają jak zwykła obcięta rura a te jakoś tak fajnie wykończone

Opublikowano

Witam,

ori S4 maja mniejsza srednice

http://mgmotorsport.pl/galeria/audi-a4-b8-3-0-tdi-quattro-tlumik-sportowy-uklad-wydechowy/?pid=3054

Tra la la :) powiedz lepiej czy u wojtka byłeś ?? :D Pewnie już masz więcej niż ja :good:

no pewnie, ze mam wiecej niz Ty... :)

Opublikowano

jak na wydech mg to bardzo fajne końcówki - wyglądają jak ori S4

Ps. Orzełek bez obrazy ale w Twoim wydechu jakoś końcówki mi nie podchodzą - wyglądają jak zwykła obcięta rura a te jakoś tak fajnie wykończone

Spoko :) jak ja byłem w MG to nie mieli w ofercie takich, teraz bym pewnie wziął takie jak Gabriel

Witam,

ori S4 maja mniejsza srednice

http://mgmotorsport.pl/galeria/audi-a4-b8-3-0-tdi-quattro-tlumik-sportowy-uklad-wydechowy/?pid=3054

Tra la la :) powiedz lepiej czy u wojtka byłeś ?? :D Pewnie już masz więcej niż ja :good:

no pewnie, ze mam wiecej niz Ty... :)

Pochwal sie :P bo nie wierze :decayed:

Opublikowano

Pytanie do osób mających nawigację w B8. Czy zmieniono lektorkę odczytującą nazwy polskich miejscowości? W B6/B7 dykcja tej panny była koszmarna :wallbash::confused4:

Opublikowano

nie porównuj lektorki z RNS-e do MMI, u mnie jest zdecydowanie lepiej. nawet w A6 przy MMI 2G była lektorka :wink4:

Opublikowano

nie porównuj lektorki z RNS-e do MMI, u mnie jest zdecydowanie lepiej. nawet w A6 przy MMI 2G była lektorka :wink4:

Nie porównuję. Pytam czy coś z tym zrobili bo w RNS-ie to był jakiś koszmar. Angielska lektorka i co jakiś czas ten polskojęzyczny koszmarek :sick3:

Opublikowano

jak już odpisałem - moim zdaniem jest lepiej

Opublikowano

Robiliście rozeznanie czy możliwa jest zamiana przednich lamp LED tych przedliftowych (np. tu: http://moto.allegro.pl/audi-a4-kombi-3-0-240-km-quattro-bogate-wyposaz-i2017116551.html) na te poliftowe (np. tu: http://otomoto.pl/audi-a4-2-0-tfsi-quattro-at-model-2012-C22093397.html)

LEDy są fajne ale ten pasek światła to już kompletny kisiel w majtach. Choć to już grubsze rezanko, zderzak, maska(?), błotniki(?).