wrclaguna Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Niezłe wałki mozna znależć http://www.bezwypadkowy.net/forum/54-uwaga-na-to-auto/16727-audi-a4-b8-2009r-3200cm3-quattro-240km-waulk78k69n022765 http://www.easyexport.us/pl/cars-for-sale/CERTIFICATE_OF_SALVAGE_2009_AUDI_A4_9702661
jedrekx Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 gregski na Twoim miejscu ładowałbym 19 cali, zwłaszcza że mieszkasz w DE
gregski Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Czemu? Estetyka? Sporo jezdze rowniez po PL wiec chyba 19" odpadaja :-/ Teraz zobaczylem Twoje oglo, ladne.. Co kupiles na lato?
Tobi_one Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 ja kupiłem 19 od S5 bardzo dobry wybór jakie opony kupujesz?
jedrekx Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 tu link do mojego tematu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=213382.0 opony już mam, Dunlop SP SportMaxx GT 255/35/19 (kupiłem komplet)
Cuber Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 No to spoilerek z S4 założony http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=156170.msg2878232#msg2878232
gregski Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 montowal ktos oswietlenie schowka? nie kumam, jak auto tej klasy bez specjalnego pakietu moze tego nie miec... widze, ze sa potrzebne: Przełącznik oświetlenia podręcznego schowka -E26- (wyposażenie specjalne) Oświetlenie podręcznego schowka -W6- (wyposażenie specjalne) ale co z wiazka? no i czy mozna za jednym zamachem zrobic oswietlenie przestrzeni na nogi z przodu, ale lampkami ze zwyklymi zarowkami? bo zdaje sie teraz sa juz diody?
wrclaguna Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 montowal ktos oswietlenie schowka? nie kumam, jak auto tej klasy bez specjalnego pakietu moze tego nie miec... widze, ze sa potrzebne: Przełącznik oświetlenia podręcznego schowka -E26- (wyposażenie specjalne) Oświetlenie podręcznego schowka -W6- (wyposażenie specjalne) ale co z wiazka? no i czy mozna za jednym zamachem zrobic oswietlenie przestrzeni na nogi z przodu, ale lampkami ze zwyklymi zarowkami? bo zdaje sie teraz sa juz diody? Wszystko da rade zrobić Przełacznik masz juz w schowku Ja u siebie robiłem podswietlenie schowka i przestrzeni na nogi Oczywiscie nie obejdzie sie bez kodowania w Module Elektryki . W schowek idzie zwykła lampka a zaś w nogi ida lampki LEDY
alvaro Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 wrclaguna Ja u siebie robiłem podswietlenie schowka i przestrzeni na nogi smiley Oczywiscie nie obejdzie sie bez kodowania w Module Elektryki . A gdzie DIY ??
wrclaguna Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 wrclaguna Ja u siebie robiłem podswietlenie schowka i przestrzeni na nogi smiley Oczywiscie nie obejdzie sie bez kodowania w Module Elektryki . A gdzie DIY ?? Mysle jeszcze napisać pewnie - Pakiet oswietlenie - Montaz fotochrom ( wewnetrzne i zewnetrze ) oraz składne lusterka - Czujnik jakosci powietrza - czujnik wilgotnosci - wejscie AUX - HILL HOLD Assist - Lane Assist - Side Assist - klimatyzowany schowek - HomeLink ( jak znajde MK 8K0907064CQ ) - Fabryczny alarm ( jak znajde MK 8K0907064CQ )
alvaro Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 wrclaguna - wejscie AUX Sprzedałem Gabrielowi albo komuś kompletny podłokietnik z wejściem AUX i instalacją :gwizdanie:
dziadek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Grześ to znalazłeś w końcu nr tej rurki do klimatyzowanego schowka?
Cuber Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 hehhe pewnie Gabrielowi bo ostatnio się chwalił ze założył
gregski Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 - Pakiet oswietlenie - Montaz fotochrom ( wewnetrzne i zewnetrze ) oraz składne lusterka - Czujnik jakosci powietrza - czujnik wilgotnosci - wejscie AUX - HILL HOLD Assist - Lane Assist - Side Assist - klimatyzowany schowek - HomeLink ( jak znajde MK 8K0907064CQ ) swietna kolejnosc! czekam z niecierpliwoscia
wrclaguna Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Powiem ze kilka godzin poswieciłem na szukanie tego i owego w ETCE i na necie :gwizdanie: fachowo nazywa sie schowek z przyłaczem schłodzonego powietrza Nie ma zadnej rurki niestety do MODA potrzeba tylko małe pokretło i wyciecie otworu w schowku ( oczywiscie zakupione graty są ) Chyba przypasi Wejscie AUX jest bardzio prosto podłaczyć gniazdo AUX , 3 Piny , kabelki i kodowanie HILL HOLD był montowany ON LINE u Gabriela oraz u mojego znajomka przelacznik HILL HOLD , 3 Piny i 6 mb kabelkow i oczywiscie kodowanie .....Aha zapomniłem jeszcze o wymiance kiedyś przełacznikow
gregski Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Bedzie najbardziej wypasiona b8 swiata... Wie ktos co zo za haki pod polka tylna w bagazniku? obrazki z instrukcji obslugi.. Nie mam tego, a bardzo mi ich brakuje, nie ma gdzie powiesic siat z zakupami i zakupy lataja po bagazniku.. W subaru mialem i teraz placz...
jedrekx Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 te 2 czarne haki to możliwość położenia oparć tylnych siedzeń
gregski Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 yyy tzn pociagasz i siedzenie opada? u mnie tego nie ma.. opcja? da sie na tym powiesic siaty czy sie od ciezaru oparcia beda otwierac?
Rekomendowane odpowiedzi