Cuber Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 U mnie AKU padł dzis mój się trzyma jak narazie , dzis pokazał 30 % Swojej sprawności zobaczymy co jutro . Poszedł bezpiecznik na AKU ładuje sie teraz tak teraz oglądałem pogode to ma być jeszcze większy mroz bezpiecznik ? Ja kurde myślałem ze coś mi pobiera prąd jak auto stoi ale sprawdzali w ASO i pobór jest minimalny taki jak powinien byc. Ktoś mi powiedział że może alternator nie doładowuje AKU podczas jazdy bo za dużo nowych odbiorników w samochodzie sie pojawilo ( FIS kolor, MMI, ASS ) ale srednio mi się wydaje aby tak było
wrclaguna Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Przy AKU sa bezpieczniki i poszedł ten od plusa u mnie Ja obstawiam jeszcze ze elektryczna nagrzewnica bierze troche pradu jak jest niedogrzany silnik .
jedrekx Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 ( FIS kolor, MMI, ASS ) dołożyłeś MMI i się nie pochwaliłeś? :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 ( FIS kolor, MMI, ASS ) dołożyłeś MMI i się nie pochwaliłeś? :gwizdanie: Żle napisałem, chodziło mi o kolorowy wyswietlacz [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 21:15_________________________________________________ Przy AKU sa bezpieczniki i poszedł ten od plusa u mnie Ja obstawiam jeszcze ze elektryczna nagrzewnica bierze troche pradu jak jest niedogrzany silnik . WRC a gdzie sa te bezpieczniki
jedrekx Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 ( FIS kolor, MMI, ASS ) dołożyłeś MMI i się nie pochwaliłeś? :gwizdanie: Żle napisałem, chodziło mi o kolorowy wyswietlacz jak tam poszukiwania kół?
wrclaguna Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 WRC a gdzie sa te bezpieczniki Przy AKU na plusie pod plastikiem oslanijącym klemę sa bezpieczniki ( takie blaszki ) w sumie jest ich tam (3-4 szt .) w zaleznosci od wyposazenia autka . Jutro porobie fotki i pokaze
wrclaguna Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Hurrrra teraz u mnie - 21C i odpalilem b8 i C2 Jade po towar
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Hurrrra teraz u mnie - 21C i odpalilem b8 i C2 Jade po towar a fotki bezpiecznika przy AKU to gdzie ?
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ja Swojego dzis tez odpaliłem a teraz pod firmą sie ładuje AKU
wrclaguna Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Grzesiu i co miałes spalone ? Poszedł bezpiecznik ten pierwszy z lewej ( taka blaszka ) [br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 10:43_________________________________________________Przy AKU jest ich kilka Wszystko w zaleznosci jaka wersje autka mamy , u mnie jest trzy .
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Idę do Siebie zobaczyć co i jak Grzes jakim pradem ładujesz AKU ? ładujesz przez maskę i podłączenie czy bezpośrednio AKU
wrclaguna Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ładuje ONLY przez maskę 100% w MMI
mystic.pl Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Gdzie to aku w B8 jest, że tak ładnie na dywanie leży
wrclaguna Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Gdzie to aku w B8 jest, że tak ładnie na dywanie leży W Bagazniku Jest kawałek AKU Cale info o czesciach i miejscu zamontowania http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=234715.0
Rekomendowane odpowiedzi