Opublikowano 31 Stycznia 201214 l ten znaczek oznacza kompresor pod machą... Dlatego sprzedałem 2 takie czerwone jakiś czas temu komuś z forum a zawitały tylko V6 bez T
Opublikowano 31 Stycznia 201214 l ja chcę z czerwonym - żeby jakoś się to kupy trzymało kolorystycznie z tym co będę miał w grilu Do grilla za długie? bo by było fajnie źle zrozumiałeś w grillu będę miał S4 - więc żeby te na błotnikach przynajmniej kolorystycznie pasowały to nie będę zamawiał tych carbonowych które wkleił Cuber tylko czerwone ta wiem - mi chodziło o to czy nie dałoby rady dopasować tego znacza "supercharged" w grill z przodu i że chyba za długi by był
Opublikowano 31 Stycznia 201214 l stickertuning ten znaczek oznacza kompresor pod machą... u mnie będzie oznaczał kompresor klimatyzacji[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 13:16_________________________________________________ ja chcę z czerwonym - żeby jakoś się to kupy trzymało kolorystycznie z tym co będę miał w grilu Do grilla za długie? bo by było fajnie źle zrozumiałeś w grillu będę miał S4 - więc żeby te na błotnikach przynajmniej kolorystycznie pasowały to nie będę zamawiał tych carbonowych które wkleił Cuber tylko czerwone ta wiem - mi chodziło o to czy nie dałoby rady dopasować tego znacza "supercharged" w grill z przodu i że chyba za długi by był przymiarkę oczywiście zrobię ale pewnie
Opublikowano 31 Stycznia 201214 l ja chcę z czerwonym - żeby jakoś się to kupy trzymało kolorystycznie z tym co będę miał w grilu Do grilla za długie? bo by było fajnie źle zrozumiałeś w grillu będę miał S4 - więc żeby te na błotnikach przynajmniej kolorystycznie pasowały to nie będę zamawiał tych carbonowych które wkleił Cuber tylko czerwone ta wiem - mi chodziło o to czy nie dałoby rady dopasować tego znacza "supercharged" w grill z przodu i że chyba za długi by był Ja myślałem dać na drzwiowe listwy boczne w B7 tam gdzie normalnie jest znaczek S-Line, ale nie wyglądało to fajnie
Opublikowano 1 Lutego 201214 l Godz. 3.58 - 22 C i zapaliłem Nie mogłeś spać i poszedłeś sprawdzić czy auto odpali??
Opublikowano 1 Lutego 201214 l Godz. 3.58 - 22 C i zapaliłem Nie mogłeś spać i poszedłeś sprawdzić czy auto odpali?? Ja tak codziennie wstaje
Opublikowano 1 Lutego 201214 l A jak u Was z grzaniem samochodu przy obecnych mrozach? Osiągacie 90'C, bo ja mam max 80 - 85' ?
Opublikowano 1 Lutego 201214 l jak ja dojeżdżam do firmy to mam lekko ponad 50 wczoraj po około 30 km miałem dopiero 90 za to jak wczoraj ruszyłem firmowego VW Transportera T4 to po 6 km miałem już 90 stopni.. to jest auto nie do zdarcia tylko w środku zimniej niż na dworze
Opublikowano 1 Lutego 201214 l Godz. 3.58 - 22 C i zapaliłem To tak jak ja, z tym, że wziąłem tylko trzy machy bo dłużej nie szło wystać na tym mrozie :decayed: BTW od czasu wymiany świec żarowych pali mi od strzała zawsze bez względu na mróz ale w te zimno zanim odpalę włączam zapłon i światła na 5 sekund, potem z powrotem wyłączam i znowu zapłon na 3-4 sekundy i dopiero po tym odpalam silnik No i obowiązkowo daję STP dodatek do diesla (nie ten do czyszczenia wtrysków tylko zwykły) na cały bak. Wypuścili ostatnio nową formułę z antyżelem
Opublikowano 1 Lutego 201214 l mi jak na razie pali od strzału - stanu aku nawet nie sprawdzam ( nawet nie wiem jak ) :gwizdanie: Jak na przebieg 189 tyś to nie mogę narzekać - stacja ogień, stacja ogień...
Opublikowano 1 Lutego 201214 l Autor miron78 stacja ogień, stacja ogień... Co Ty tu z PKP wyjeżdżasz ??
Opublikowano 1 Lutego 201214 l właśnie dotarły zamówione wczoraj o 12.00 znaczki supercharged - mega szybka wysyłka [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 10:05_________________________________________________nr części to dokładnie 4F0 853 601 A 2ZZ
Opublikowano 1 Lutego 201214 l http://moto.onet.pl/1656244,1,mroz-kontra-akumulator-co-mozemy-zrobic,artykul.html?node=3
Opublikowano 1 Lutego 201214 l właśnie dotarły zamówione wczoraj o 12.00 znaczki supercharged - mega szybka wysyłka [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 10:05_________________________________________________nr części to dokładnie 4F0 853 601 A 2ZZ Z allegro ?
Opublikowano 1 Lutego 201214 l właśnie dzwoniłem w sprawie wydechu do kolesia.. wkurza mnie takie tłumaczenie "no wie pan, ja nie wiem.. bo to długie jest, to może trochę kosztować.." kur*wa przecież chcę za to zapłacić, nie chcę za darmo zobaczymy, koło 14-15 będę dzwonić i ma mi dać odpowiedź za ile z wysyłką.. jak nie będzie chciał wysłać to chyba wymienię dyfuzor pod mój wydech i póki co będę miał tak jak jest. najgorzej też nie będzie wyglądać..
Opublikowano 1 Lutego 201214 l nie jest źle właśnie dotarły zamówione wczoraj o 12.00 znaczki supercharged - mega szybka wysyłka [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 10:05_________________________________________________nr części to dokładnie 4F0 853 601 A 2ZZ Z allegro ? tak - link wklejałem wczoraj