Szuder Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 No i fajnie macie...na nas nie ma co liczyc, jak dojedziemy na 22.00 to bedzie i znowu bedziemy Was obserwowac trzezwym okiem jak w Zatorze ________________________________________________ Dorota To czemu tak późno bedziecie w Wisełce?? P.s. Cloo, byłaś w Zatorze??? Czy ja czegoś nie pamiętam??? :gwizdanie:
Gość Murzyn Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 hehe, no pewnie ze byla i nie cloo tylko Dosia. Takia ruda, krecona nerwowa slicznotka Cloo to taki wielki chlop 2x2 na fotach Ci pokaze
Gość rob Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Czy ja czegoś nie pamiętam??? :gwizdanie widocznie za wcześnie uciekliście :gwizdanie:
Doman13 Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Ja też lece z rana z Krakowa Jak będzie wiadomo gdzie się spotykamy to proszę o namiary GPS, bez tego ani rusz
Gość gugas Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Hmmmm aaaa ja szukam ludzi z północy którzy pomkną przez Łódź co by po drodze jeszcze z Częstochowy autka złapać aleee narazie nie ustaliliśmy godziny wyjazdu Więc kto z Północy niech pisze do mnie na PW
poziek Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 godzinka to zleci na samym tylko witaniu sie ! herbatki sie napijemy na parkingu albo kawki i poczekamy spokojnie na reszte herbatka kawka hehe karkóweczka skąd ja to znam Nypalku [br]Dopisany: 01 Marzec 2008, 13:48 _________________________________________________ Takia ruda, krecona nerwowa slicznotka że ruda OK że kręcona OK że ślicznotka też OK ale żeby nerwowa??? może ja o czymś nie wiem :gwizdanie: ja też bym nie powiedział, że nerwowa a wręcz przeciwnie Miód na nerwy :gwizdanie:
Gość cloo Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Pozwolcie ze tez zglosze zastrzezenie co do "nerwowa" :gwizdanie: Czarny-czyzbym tez o czyms nie wiedziala (albo raczej nie pamietala) Szuder-mysmy dojechali okolo 21.00 wraz z "Zuku-Krzysiek jestem", dziwne ze mnie nie kojarzysz Bedziemy pozno, gdyz...niestety "Panskie oko konia tuczy" __________________________________________________ Dorota
slaweq Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Cloo nie dziw sie, że Szuder Cie nie pamieta bo on troche Ja Cie pamietam bo nawet chwile rozmawialismy jak wychodziłem Bedziemy pozno, gdyz...niestety "Panskie oko konia tuczy" __________________________________________________ Dorota To świata prawda :th:
Gość cloo Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Ja Cie pamietam bo nawet chwile rozmawialismy jak wychodziłem No to milo ze mnie pamietasz-ja Ciebie tez :>Jeszcze sie pytalam czy naprawde musicie juz jechac A Szuder-coz..nic straconego, nadrobimy __________________________________________________ Dorota
taktuś Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Hmmmm aaaa ja szukam ludzi z północy którzy pomkną przez Łódź co by po drodze jeszcze z Częstochowy autka złapać aleee narazie nie ustaliliśmy godziny wyjazdu Więc kto z Północy niech pisze do mnie na PW Samotny Wilk Północy- taktuś zawsze mknie samotnieprzy odrobinie szczęścia zobaczycie mnie na trasie... PS dopuszczam pościg w celu uzyskania autografu :gwizdanie:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 wszystkim ktorzy planuja leciec S1 radze na wysokosci katowic odbic na 81. Nawet jak nadrobicie 2km, to nie wpakujecie sie w korki (dzis byla masakra na wysokosci Tych) i nie bedzie az takiego zagrozenia foto/video radarami
Gość bibon Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Na Tychach są teraz codziennie koreczki,duża strata czasu.
Gość Keżor Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 to te widełki 15:45 - 16;45 toż to już podlatuje pod widły , myśle że 20minut wiedełek , góra pół godziny wystarczy
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 widelki pewnie zostana Krakow powinien byc kolo 16 z groszem jak sie zmobilizuje i sie dogadacie
Gość NyPal Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Po raz pierwszy- a jednak- Opole chyba sie wyłamie , choć sami wyszliśmy z inicjatywą ( a szkoda)..... Cloo i Max długo pracuja i nie maja mozliwosci jechac wczesniej, Sfinks - niewiadomo - bedzie w trasie TIRem i nie wie na ktora zjedzie, Schiller z Adim leca juz rano (organizatorzy) a Grant sie dołączy do nich, zostaję ja i Devil.... Będe w kontakcie jak cos ustalimy to dam znac...
Gość RS4DEVIL Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Ja przyjade z NyPal-em. (Jak go nie zgubie po drodze)
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Krakow powinien byc kolo 16 z groszem jak sie zmobilizuje i sie dogadacie Kraków wyjedzie z domu ok 16:15 , jeśli w tym samym czasie będziecie wpadać na Śląsk to możemy się jakoś ustawić
schiller Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 dobra ludziska, kto jeszcze leci rano w piątek?
Rekomendowane odpowiedzi