lagu Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Witam zastanawiam się nad skróceniem drążka zmiany biegów, kiedyś miałem okazje przejechać się autem z krótszym drążkiem, ładnie to wygląda i dobrze się tym operuje. Co o tym myślicie ??? Ciął ktoś już u siebie ??? Jak tak to o ile ??? Jak to wygląda i jak pracuje ??? Z tego co wiem to gałka jest nakręcana (nie mogę sprawdzić nie ma mnie w domu). Jakim gwintownikiem potem nagwintować "kikuta"
kalik Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 B5 to nie stary Ikarus gdzie drążek ma w porywach do 1,5m długości.... Moim zdaniem przerost formy nad treścią....
Kowi87 Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Slepy ma skrócony, jeszcze paru uzytkoników to zrobiło nie wiem czy nie dawid
kadafi Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 ja skracalem u siebie w b6 i jestem zadowolony,tyle ze w b6 nie trzeba pozniej gwintowac
davidoff82 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 ja skracalem u siebie w b6 i jestem zadowolony,tyle ze w b6 nie trzeba pozniej gwintowac szwagier zawsze obcina w każdym aucie, w Borze uwalił chyba z 10 cm i jest spoko, tylko że mieszek kiepsko wygląda...
duffy Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 ja mam ciaty o chyba 7cm galka z nowego a3 s-line założona na wcisk
pawullonn Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 w poprzednim golfie IV skróciłem około 10 cm ale w audi przy 1 din nie widzę potrzeby skracać bo i tak jest fajnie ale jeśli masz 2 din to bym się skusił ( sam teraz będę to robił)
Seski Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 wszystko jest kwestią przyzwyczajenia i tego co kto lubi co do gwintownika to ci nie pomoge musisz sprawdzić sam ale jak znajdziej to będziesz miał 30min roboty :>
Reggi Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 szwagier zawsze obcina w każdym aucie, w Borze uwalił chyba z 10 cm i jest spoko, tylko że mieszek kiepsko wygląda... To się szyje nowy mieszek odpowiednio krótszy
KANAL Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Ja obcinalem i wg mnie wyglada duzo lepiej - nie gwintowalem bo kupilem galke podswietlana na wzor S-line z B6 czy nowego A3 - jest skrecana na imbusiki.
slepy Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 szwagier zawsze obcina w każdym aucie, w Borze uwalił chyba z 10 cm i jest spoko, tylko że mieszek kiepsko wygląda... To się szyje nowy mieszek odpowiednio krótszy dokładnie ja tak mam drążek obcięty dobre 6cm , mieszek uszyty u raggi i jest bajka
Frimuś Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Powiedzcie po zkroceniu jaka narzynka do gwintowania potrzebna ?
Gość Autonet Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 krotszy wydaje mi sie lepszy
mateo_81 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 krotszy wydaje mi sie lepszy No nie wiem, zapytaj swoją kobietę
tomaszstn Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 krotszy wydaje mi sie lepszy No nie wiem, zapytaj swoją kobietę Dokładnie :polew: A tak na poważnie to w oryginale nie jest źle
Rekomendowane odpowiedzi