kurpiu Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Zauwazylem ze zniknol mi pewnego dnia plyn hamulcowy z max na min. Zadnego wycieku nie ma sprawdzialem co sie dalo. Co ciekawe niewiedziec czemu nie moge dokonca odpowietrzyc hamulcow z prawej strony auta sa lekko zapowietrzone zwlaszcza przedni zacisk. Ktos ma jakis pomysl??
Lu-Gi Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Jak nie idzie odpowietrzyć to jest jakaś nieszczelność w układzie, albo pompa padła
kurpiu Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 Nieszczelnosci nie ma teraz dolalem plyn i wszystko jest ok ale dalje gdzies lapie powietrze i pedal hamluca nie jest taki jaki powinien.
Lu-Gi Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Jak by to było moje auto to wymienił bym pompę, albo na sam początek przewody elastyczne
kurpiu Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 Przewody wymienione. To wezme sie za pompe. Dzieki za info.
Dev Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 to nie pompa, ABS masz zapowietrzony miałem całkowity ubytek płynu z układu ?
kurpiu Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 z maxa spadło do min aż kontrolka zaczęła się palić a co ciekawe wtedy auto stało z dwa tygodnie. Jak jeżdżę to nie ubywa.
Dev Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 auto na podnosnik, wsadzic rekę tam gdzie siłownik przy skrzyni i popompowac powinno byc sucho, albo mokro....
Rekomendowane odpowiedzi