kamulator Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Witam, Od wczoraj mam problem z centralnym zamkiem a własciwie z domykaniem szyb i szyberdachu z pilota. Po wcisnieci przycisku na pilocie zamykaja sie wsyztskie drzwi bagaj i tak dalej ale nie dosuwaja sie szyby i szyberdach;/ . Patrzylem w Vag-u ale zadnych bledow nie ma. Ma ktoś jakieś pomysłu ?
tomek20stencel5 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Rozumiem, że przycisk zamykania trzymasz cały czas wciśnięty tak? Jeżeli tak to trzeba chyba jakieś kodowanie zrobić, chociaż ta możliwość zależy chyba też od modułu komfortu.
kamulator Opublikowano 17 Września 2011 Autor Opublikowano 17 Września 2011 Nie trzymam po prostu naciskam raz i tyle, wcześniej mi zamykał a teraz coś raz zamknie raz nie nie wiem czym to spowodowane
pioteros Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 a miales robiony ten mod czy auto mialo tak od nowosci? bo jak ktos dorobil to ze przy zamykaniu auta zamykaja sie szybki bez ciągłego naciskania guzika, to moze cos się odczepiło/odlutowało
kamulator Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 Od kad kupiłem autko to miało tak że jak nacisnalem zamykanie auta to automatycznie sie domykały szyby i szyber, z kluczyka normalnie sie domykaja zobacze jutro z opcja przytrzymania czy działa.
gooryl Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 ja w swoim musze zamknąć a potem nacisnąć jeszcze raz i przytrzymać.. dodam że to ori system
kamulator Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 ja w swoim musze zamknąć a potem nacisnąć jeszcze raz i przytrzymać.. dodam że to ori system Dokładnie tak jest, tylko nie wiem dlaczego tak wcześniej nie musiałem
kamulator Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 Nic nie zmianiałem, Vagiem sprawdzałem jak zaczęło się coś walić czy sa jakieś błedy na centralnym ale nic nie ma dlatego nie wiem co jest grane
Rekomendowane odpowiedzi