PaPaY Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam, po skaswoaniu mojej poprzedniej a4, nabylem "nowa" DANE: Rok produkcji: 1999, po liftingu Silnik: AFN, 1,9 TDi Moc: 110 KM kolor: pomarańczowy a oto i ona jak wymyje to powstawiam nowe fotki .'o))
Reggi Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 ładny kolor Drewno troszke nie pasuje .. ale autko jest naprawdę ładne
ykk Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 :th: Ta chromowana listwa na zderzaku z przodu nie robi.. Tak poza tym jak to juz jest polift, to nie AFN, a AVG
PaPaY Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 :th: Ta chromowana listwa na zderzaku z przodu nie robi.. Tak poza tym jak to juz jest polift, to nie AFN, a AVG No ta listwa chromwoa na pewno bedzie zdjeta ,'o) tak samo jak ten napis na grillu QUATTRO, poZDRo!
Iverson Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 co wy macie do tego drewna, przecież jest super!!!! ładny poliftowy fur
inco Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 super furak, jak zdejmiesz ten paskudny chrom to bedzie ideal
marcin j Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Te n kolor mi sie zaje..biście podoba , lekka gleba wiekszy felunek chrom z zderzaka i miód będzie.
johnybravo Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 bardzo fajna , super drewno , kolor jak mój ,bardzo fajnie się prezentuje . kupiłeś w kraju czy jezdziłes do niemiec?
PaPaY Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Opublikowano 27 Lutego 2008 bardzo fajna , super drewno , kolor jak mój ,bardzo fajnie się prezentuje . kupiłeś w kraju czy jezdziłes do niemiec? sprowadzony z Francji no i chromu na zderzaku juz nie ma
Gość filmer Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 całkiem ładnie wygląda tylko większe kółka jak już ktoś wspomniał i coś mi te chromowe listwy nie pasują do tego koloru
Rekomendowane odpowiedzi